Hei mine flotte lesere! I dag har Cathrine og jeg vært på skojakt. Begge var så heldig å finne uniformsko på Sannergaten Skotøymagasin til en overkommelig pris. Jeg er super fornøyd med kjøpet! De sitter som skapt på føttene mine og best av alt, de er helt fantastisk å gå i! Noe som er veldig viktig når man skal jobbe i 8-12 timer av gangen. Tatt i betraktning at jeg var ute på byen i går er formen på topp. Faktisk så bra at jeg skal ut på tokt i kveld også. Det er nemlig vanskelig å si nei når jeg får invitasjoner fra venner og bekjente jeg ikke har sett på lenge. Dessuten er det alt for fint vær til å sitte hjemme å sture på en lørdagskveld. 

Her er dagens antrekk, enkelt og sommerlig: 

 Solbriller - Ray Ban // Tee - Bølger (HER)  // Shorts - Bølger (HER) // Sko - H&M // Veske - MulberryHva synes dere om antrekket? Og hvilke planer har dere for kvelden? 

henriette ( 06.07.2013 kl.19:30 )

å, elsker det :)

Marianne ( 06.07.2013 kl.20:10 )

Utrolig fint oufit :) Elsker det!

Veldig sommerlige og herlige bilder! :)

Du er så kjekk :)

Jay ( 06.07.2013 kl.21:18 )

Aldo har et par herresko til dagligbruk (grå, svart eller brun) som er fine og utrolig behagelig. Sjekk ut:)

Remi M ( 06.07.2013 kl.21:47 )

Fine Briller :)

Iselin Renée ( 06.07.2013 kl.22:47 )

Fint antrekk :)

Cille ( 07.07.2013 kl.00:06 )

Hei Glenn!

Ok, dette blir sikkert litt rart. Men er noe jeg må få ut, og jeg har ingen i livet mitt jeg kan prate med om dette. I alle fall ikke enda. Jeg er en 22 år gammel jente, og er i vennegjengen kjent som en som alltid har en flørt gående med en gutt, og har fått høre fra flere at de aldri har møtt en som er så glad i gutter som det jeg er. "Du får liksom aldri nok!"

Vel, i det siste halvåret har det skjedd noe veldig merkelig. Jeg har funnet en person som jeg føler meg så utrolig komfortabel med. Vedkommende er den første jeg har sluppet helt inn, og blitt skikkelig kjent med mitt "virkelige jeg." Ingen får meg til å føle meg så bra som denne personen, og jeg greier ikke slutte å smile når jeg tenker på vedkommende. Jeg har ALDRI følt det sånn før. Følelsene er så utrolig sterke! Jeg vil være med personen 24/7!

Denne personen er en jente.

Jeg trodde aldri jeg kunne få følelser for en jente, men har i den siste tiden skjønt at det har vært sånn hele tiden. Ja, jeg har "hatt" mange gutter. Men det har blitt med det. Korte flørter, aldri noe mer følelser. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette. Er kjemperedd for hvordan vennene mine vil reagere, og om de vil se annerledes på meg. Jeg tør ikke tenke på hva familien min vil si. Men er også redd for å miste jenta jeg liker, fordi hun begynner å bli lei av at jeg holder henne som en "hemmelighet." Noe jeg forstår veldig godt.

Hva synes du jeg skal gjøre? Er så fortvila :(

Caroline ( 07.07.2013 kl.17:01 )

Oi, du kledde den blåfargen utrolig godt! Kjekkeeeeen

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits