De tre fridagene jeg hadde hjemme i Molde gikk så alt for fort. Det føles ut som at jeg dro i går, og nå er jeg altså tilbake i hovedstaden. Dessverre ble det litt knapt med tid til å besøke alle sammen, men sånn blir det når folk bor så spredt rundt omkring. Satser på at jeg får muligheten til å dra hjem igjen om ikke så alt for lenge. I morgen skal jeg tilbake på jobb. Denne gangen er det bare en dag med jobbing, overnatting i Bodø og hjemreise fredagsmorgen. Deretter har jeg helgefri for første gang på lenge. Det blir kjekt! Jeg har i hvert fall planer om å dra ut på byen om ikke annet. Ja, for det har blitt minimalt med festligheter de to siste månedene.Nå tenkte jeg å ta meg en tur ut å kjøpe sushi før jeg må pakke kofferten på nytt, og gjøre meg klar til morgendagens plikter. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin onsdagskveld! Vi blogges. :-) 

Annonyyyyym ( 21.08.2013 kl.20:48 )

Må bare si at jeg digger bloggen din! Er gutt og du er den eneste bloggen jeg leser, digger stilen din, personligheten og at du ikke bryr deg så mye om hva folk sier om legningen din! Stå på Glenn! PS, har tenkt til å bli flyvert selv etter videregående :)

Marianne ( 21.08.2013 kl.22:36 )

Alltid koselig med noen fridager på hjemstedet sitt :D

Åå, kjempefine bilder av deg! Du er så kjekk :)

Ønsker deg også en flott onsdagskveld! Lykke til og kos deg på jobb i morgen :)

Ingri Skaug ( 21.08.2013 kl.23:03 )

Ååå Bodø! Min by jo<3 Du kommer til å trives, håper jeg heehe.

Mille Sofie ( 22.08.2013 kl.16:53 )

Hvis du overnatter på SAS-hotellet, så må du spise tempura scampi på Ohma :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits