Hei! Da begynner det å nærme seg helg for min del også. Kun en dag igjen på jobb så har jeg to dager fri. Det skal bli godt! I dag kom jeg flyvende til Kristiansund relativt tidlig. Det passet meg prefekt ettersom jeg skulle møte søsteren og nevøen min. Dessverre blir det alt for lenge mellom hver gang, så det var deilig og endelig få litt kvalitetstid sammen igjen. I likhet med Molde vil nok Kristiansund være et stopp jeg kommer til å legge inn ønske om å få. Som dere sikkert skjønner er det veldig greit å kunne besøke familie og venner samtidig som man er på jobb. 

Meg, nevøen min (Joakim) og søsteren min (Stine). 

Thai chicken, som dere ser til høyre, er uten tvil min favoritt hos Peppes.

I tillegg til sosialt samvær med mine nærmeste har jeg i kveld vært på standup show med selveste Anne Kat Hærland. Dette var første gangen jeg så henne live og det kan jeg fortelle dere: Fytti, så bra! Du vet du har hatt det moro når du er støl i magemusklene. Det beste med hele stykket var at hun hadde en alvorlig undertekst. Da dette er en av de største årsakene til at jeg liker henne så godt. "Jakten på ærligheten" gir solid utbytte, både i form av ren latter og i form av refleksjoner å tygge på når latteren har stilnet. Anbefaler de av dere som bor på Måløy til å ta turen på showet hennes  i morgen. Jeg kan garantere deg en god latter! 

Digget at hun gjorde narr av blogging, Paradise Hotel og facebook statuser. Selvironi er viktig vet dere! 

Her har dere meg og Norges morsomste kvinne. Hjerte, hjerte. ♥♥

Sindre Alexander Ellingsen ( 13.09.2013 kl.22:17 )

Så artig :) Thai Chicken er den beste pizzaen på Peppes Pizza. Har aldri sett Anne Kat Herland live noen gang så det burde man få gjort. Har du noen gang vært innom Bodø etter at du begynte å jobbe som flyvert? Har sett at du har tatt bilde med en venninne av meg Mathilde :) Hun reiste fra London til Bodø el Lofoten, husker ikke om hun dro hjem eller til Bodø :)

Marianne ( 13.09.2013 kl.22:52 )

Så utrolig gøy :D

Alltid koselig å besøke familie og venner, særlig når du får gjort det mens du er på jobb :)

Høres ut som du har hatt det veldig gøy og koselig :) Det er godt å høre!

Charlotte =) ( 14.09.2013 kl.00:05 )

så koselig =)

Mari ( 14.09.2013 kl.17:44 )

Så utrolig stilrent design du har fått på bloggen! Love it :-)

June Sundet ( 15.09.2013 kl.16:01 )

MÅ bare få med meg dette showet! Virker helt fantastisk etter det du har sagt :) Tusen takk for i går, var en herlig kveld. Hadde det så gøy at jeg glemte helt av å ta bilder (er ikke det typisk?). Har du bilder, så må jeg få og legge ut på bloggen <3

Glenn Henriksen ( 15.09.2013 kl.23:29 )

June Sundet: Takk det samme June :) Det var veldig koselig! Har ingen bilder dessverre :(

Glenn Henriksen ( 15.09.2013 kl.23:29 )

Mari: Så bra du likte det :)

Glenn Henriksen ( 15.09.2013 kl.23:30 )

Marianne: Ja, det er gull! :-)

Glenn Henriksen ( 15.09.2013 kl.23:31 )

Sindre Ellingsen: Ja, den er god !:-)
Det må du! Hun er så morsom :D

ah, det husker jeg ikke du. :p

Anne Kat ( 17.09.2013 kl.00:23 )

Hei Glenn, Morten sendte meg link til bloggen din. Tusen takk for ros, takk for at du kom og så på - og for at du lo!! Det var veldig hyggelig å treffe deg!

Klem fra Anne Kat :-)

Glenn Henriksen ( 17.09.2013 kl.01:22 )

Anne Kat: Hei Anne Kat! :-)

Så koselig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar. Det hadde jeg ikke ventet!
Jeg som skal takke for at jeg fikk komme. "Jakten på ærligheten" er uten tvil noe av det beste jeg har sett og hørt live i løpet av mine 22 år, så all ære til deg. Du er hysterisk morsom! Og best av alt, du har mange gode poeng som man blir sittende å fordøye i ettertid.

Det var veldig hyggelig å møte deg også! :-) Ønsker deg masse lykke til videre med turneringen, stå på! Fortsett å vær den du er. I likhet med så veldig mange andre digger jeg deg på grunnlag av akkurat det. You go girl!

Klem! :-)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits