Hallo! Jeg ligger fortsatt i senga, er helt utslått etter gårsdagens festligheter. Nå som jeg endelig har blitt kvitt hodepinen skal jeg ta meg en etterlengtet dusj. Har sykt cravings på junkfood , men jeg har lovet meg selv å være flink gutt. Så da får jeg heller finne meg noe annet å spise. Dette er siste arbeidsdagen min før jeg skal ha tre dager fri. Kristian har høstferie, så da kommer han på besøk allerede i dag. Gud, som jeg gleder meg til å se han igjen! Jeg har nemlig savnet han ekstremt mye de siste dagene. Noe som forøvrig er et god tegn. 

Ps! Vinnerene av solpassene blir annonsert på bloggen i morgen. So stay tuned folkens! Jeg har også forhåndsskrevet et innlegg som kommer i løpet av kvelden slik at dere har noe mer å lese på. Mihi. Ha det fint så lenge! Vi skrives. :-) 

Marianne ( 29.09.2013 kl.16:59 )

Aww, så koselig! Du og Kristian er så fine sammen :)

Dere får kose dere masse sammen de neste dagene :) Alltid koselig å se sin kjære igjen!

Kjekke deg :) Ønsker deg en fin dag videre!

~ Sindre E ( 29.09.2013 kl.20:54 )

Så koselig, er så glad på deres vegne! Jeg har også greid å holde meg unna junk food, og annet usunt. Jeg reagerer på mel, og det har oppstått det siste året. Jeg er veldig glad i ting med mel i sånn som vaffler og greier. Det er grusomt å se andre spise det, mens jeg kan ikke det. Jeg spiser det av og til, men angrer så sykt når reaksjonen kommer... Du er flink!

anonym ( 29.09.2013 kl.22:44 )

gutt her som e jævlig missunlig på håret ditt!!

Glenn Henriksen ( 30.09.2013 kl.23:33 )

anonym: du kan få mitt!!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits