Hei! I dag var det så kjølig at jeg måtte ta i bruk den nye lua mi fra Acne. Dere må tro den blir kjekk å ha nå mot kalde høstkvelder: 

Lue - Acne // Genser - Zara // Militær jakke - Cubus // Jeans - HER // Veske - River Island // Boots - Zara // Klokke - HER 

I kveld har Kristian og jeg vært å spist på Friday´s nede ved Jernbanetorget. Hyggelig å unne seg en bedre middag den siste kvelden vi har sammen. På veien hjem gikk vi innom butikken og kjøpte inn is og bringebær til dessert. Ikke rart jeg får følelsen av helg hver gang Kristian er på besøk, vi er nemlig eksperter på å kose oss hver gang vi møtes. I skrivende stund sitter vi å ser på filmen "Terkel i knipe". Jeg har riktgnok sett den mange ganger før, men jeg ler like godt hver gang. Noen av dere som har sett den? 

Malin ( 02.10.2013 kl.00:05 )

Kult outfit! :)

Marianne ( 02.10.2013 kl.00:09 )

Utrolig fint outfit, kjekke deg :D

Så koselig å spise ute med kjæresten :)

Charlotte =) ( 02.10.2013 kl.00:19 )

så koselig =)

Glenn Henriksen ( 02.10.2013 kl.00:22 )

Malin: takk for det Malin :)

Marianne: Takk, takk! Ja, det var skikkelig kos :D

Charlotte: Jaa! :)

Maria ( 02.10.2013 kl.08:03 )

Kan du skrive om forholdet til deg og Kristian? :)

Maria ( 02.10.2013 kl.15:25 )

Hei!

Kunne du hatt et innlegg om rosasløyfe siden vi er i den rosa måneden oktober nå? Prøver å flest mulig til å støtte denne fantastiske aksjonen :)

Mathea Monclaire ( 02.10.2013 kl.16:58 )

Hei Glenn! Føler at det er så teit å gjøre det jeg gjør nå, men jeg har skrevet et innlegg om homofili og jeg hadde blitt veldig glad om du leste det. Dette er ikke ment som promotering av egen blogg osv, jeg føler bare at fordommer er noe vi må ta et oppgjør med. Håper du får en fin dag videre:)

Mathea Monclaire ( 02.10.2013 kl.17:00 )

Fiiin lue btw! Jeg har så lyst på lue, men jeg ser bare tjukk ut med det...

Elise ( 02.10.2013 kl.17:38 )

Hallo!! Før jeg sier noe annet si at denne siden er til mega stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de viktigste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits