God dag kjære lesere! I skrivende stund sitter jeg og svarer på mail mens jeg nyter utsikten over Moldefjorden. Jeg er allerede godt i gang med dagen, da jeg har vært våken siden kl 04 i natt. Etter tre fine dager sammen med kjæresten var det perfekt å avslutte første arbeidsdag i hjembyen Molde, hvor jeg skal sove over til i morgen. Apropos! Dette er en av totalt tre overnattinger jeg har fått i Molde denne måneden. Dere må tro jeg er fornøyd med det! Slettes ikke feil å kunne kombinere jobb med venne- og familiebesøk.


Se på den nydelige utsikten jeg har fra hotellrommet mitt på Rica Seilet. I likhet med Oslo er det fint høstvær her i Molde også.

Senere i kveld skal jeg trene, ta sol og være litt sosial. MEN for at jeg skal klare å gjennomføre det må jeg ta meg en aldri så liten høneblund.

Ha en fin dag da dere, vi snakkes! :-) 

Benedicte ( 03.10.2013 kl.13:27 )

Jeg må si Molde er en litt fin by det også:)

Energy ( 03.10.2013 kl.15:47 )

Er vel kos komme hjem en tur. Stilig design på hotellet:)

Sindre Alexander Ellingsen ( 03.10.2013 kl.18:34 )

Utrolig fint bilde, og missunner utsikten Glenn! Det må være fantastisk å kunne ha stoppeplass på sin egen hjemplass! Kos deg med treningen Glenn!

( 03.10.2013 kl.20:52 )

Kan ikke du og Kristian lage er video sammen ? Dere er så søte <3

Malin ( 03.10.2013 kl.20:54 )

Du, når du reiser og overnatter rundt om med jobben, får du det hotellrommet du vil ha, eller må du ta det billigeste/betale litt for bedre rom? :) jeg har så lyst å bli flyvertinne :)

Maria ( 03.10.2013 kl.21:04 )

Heisann! Helt til å begynne med si at denne siden er til veldig veldig veldig stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de tøffeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Marianne ( 03.10.2013 kl.21:53 )

Så bra å høre at du har kost deg masse med Kristian <3 Dere er så fine!

Kjempeflotte bilder :D Jeg elsker bildene dine!

Veldig fint bilde av deg, du er så kjekk :)

Silje Marie ( 03.10.2013 kl.22:21 )

seilet er jo bare helt nydelig i slikt vær, godt vi har hatt sol i noen dager nå, det gjør høstværet bare enda bedre. Molde er jo en pærle i seg selv :D

Glenn Henriksen ( 03.10.2013 kl.22:37 )

Silje Marie: Ja, det er helt fantastisk!:-)
Marianne: Jo, takk! Ha en fin kveld! :)
Maria: Så utrolig hyggelig med så lang tilbakemelding! Motiverer skikkelig å høre at du synes godt om bloggen min og meg. Ønsker deg en fortsatt fin kveld! :D Klem.
Malin: Flyselskapet ordner med hotellrom. Vi får selvfølgelig ikke sove på suitte, men vi har heller ikke behov for det. Alle hoteller som vi sover på i Norge har bra standard. Rica Seilet i Molde er uten tvil det beste!:-)
Anonym: Hmm. Vi får se på det!:-)
Sindre: Takk!
Energy: Ja, gjett om det er! :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits