Tidligere i kveld kom Torill og hentet meg på hotellet. Etter planen skulle vi dra hjem til henne og lage middag, men i stedet dro vi på Egon. Der ble vi sittende å skravle langt om lenge med munnen full av kylling og tempura scampi. Nå har vi byttet ut dongribuksa til fordel for daffeklær og film. Vi skal nemlig se Fast & Furious 6. Da gjenstår det bare å se om Vin Diesel og resten av gjengen klarer å gjenskape den samme magien som i de første filmene. Med dette sier jeg god natt fra sengekanten i rosenes by! :-) 

Marianne ( 03.10.2013 kl.22:35 )

Åå, du skriver så bra! Jeg kommer aldri til å bli lei bloggen din. Du har alltid så flotte bilder og utseende ditt er det ingenting å si på :) Jeg elsker å lese den fine bloggen din, kjekke Glenn :D

Kjempefine bilder! Nam, det så veldig godt ut :)

God natt til deg også! :)

Gustav ( 03.10.2013 kl.22:42 )

Hei Glenn. Pent antrekk, men ser du begynner å bli tynn i håret, spesielt vikene!

Sindre Alexander Ellingsen ( 03.10.2013 kl.23:15 )

Kjempe enig med Marianne! :D Du må ha en fabelagtig natt, og dag på jobben i morgen. Det så helt fantastisk ut med scampi. Natta!

Glenn Henriksen ( 03.10.2013 kl.23:18 )

Gustav: Hei! Klipte meg for to dager siden, så er derfor jeg er litt tynn i håret. Når det gjelder "vikene" er det nok bare vinkelen som får det til å se sånn ut. Jeg har nemlig veldig tykt hår, så tror ikke du skal bekymre deg for det.

Charlotte =) ( 03.10.2013 kl.23:29 )

kjempefine bilder og liker bloggen din kjempegodt =)

Fredrikke ( 04.10.2013 kl.11:26 )

Hei på deg!!!! Førsst av alt må jeg si at siden din er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen???? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger enormt masse fremover!!!!!

Fiona ( 04.10.2013 kl.14:58 )

Halloi!!! Jeg vil helt til å begynne meed fortellle deg at blogggen din er til kjempe masse inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen????? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer mega masse fremover!

asdas ( 04.10.2013 kl.16:13 )

Solpass konkurranse? Hvem vinner? Er en stund siden du sa du skulle oppgi vinnerne.

Glenn Henriksen ( 08.10.2013 kl.02:09 )

asdas: Hei :-) Ja, beklager det! Men har sendt ut mail til de som vant :)

Glenn Henriksen ( 08.10.2013 kl.02:09 )

Charlotte =): takker og bukker! hyggelig å høre :)

amalie ( 08.10.2013 kl.17:27 )

ååå elsker bloggen din! og stilen!! lurte på hvor jakken til torill er fra , den var så fin!!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits