Hei, hei! Etter 12 timer på jobb var det utrolig deilig å komme hjem til senga og best av alt, lille Zara. Hun var i ekstase da jeg møtte henne på t-bane stasjonen sammen med tante Mette. Jeg orket ikke tanken på å lage meg middag så det ble så enkelt som takeaway fra Rå Sushi Majorstua i kveld. Restauranten venter fortsatt på sjenkebevilling og har derfor kun åpent for takeaway. Jeg kjøpte samme meny som jeg spiste da jeg var på Rå Sushi i Tromsø, nemlig Combo 1. Anbefaler de av dere som bor i Oslo til å prøve denne! Hvis du er glad i sushi kommer du garantert til å elske denne kombinasjonen:  

Combo1 består av: 8 biter hot philly, 8 biter dragemaki med tempura-scampi dekket med laks, 2 biter nigiri flambert laks, 2 biter gunkan laks mango.

I skrivende stund sitter jeg og ser på torsdag kveld fra Nydalen. Ved siden av meg ligger Zara og snorker. Det blir nok ikke lenge før jeg tar kvelden selv kjenner jeg. PS! I morgen kommer det et innlegg som kommer til å gange de av dere som liker å shoppe på Nelly. So stay tuned. :-)  

Malin ( 17.10.2013 kl.22:23 )

Fine bilder og kos deg! Haha liker ikke sushi men ser godt ut fordet :P

Marianne ( 17.10.2013 kl.22:47 )

Jeg har nominert deg: http://vixen.no/2013/10/16/nomineringen-til-vixen-blog-awards-er-i-gang/ :)

Kjempefine bilder :) Åå, kjekke deg :)

Jeg har aldri smakt på sushi, men det ser veldig godt ut!

Glenn Henriksen ( 18.10.2013 kl.00:12 )

Marianne: Så hyggelig av deg Marianne!:)

Det bør du smake :D

Glenn Henriksen ( 18.10.2013 kl.00:12 )

Malin: takk for det Malin :) what?! det er jo kjempe godt! :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits