HAPPY HALLOWEEN ALLE SAMMEN! Har dere hatt besøk av mange skumle typer eller? Jeg for min del bor i femte etasje og er derfor så heldig at jeg slipper å bli vettskremt av alle barna som kommer på døra. Mihi. Tidligere i kveld var Cathrine og jeg på spinning. Etter å ha ligget syk den siste uken var det helt fantastisk å få i gang systemet igjen. Merker jeg savner å være i god fysisk form altså. Siden jeg begynte å jobbe som flyvert har treningen bare blitt nedprioritert, OG det må jeg gjøre noe med! Jeg vil trossalt ikke ende opp som et levende gresskar heller... Se, det var skikkelig halloween stemning på Elixia også:  

I morgen skal vi ha halloween fest hjemme hos oss. Det blir moro! Jentene har pyntet med spindelvev og edderkopper, så nå gjenstår det bare å finne et bra kostyme. Noen som har forslag til hva jeg kan kle meg ut som kanskje? 

Kristine ( 31.10.2013 kl.23:12 )

Stilig at elexia pynter da :) ha en skummel Halloween videre ;)

John ( 31.10.2013 kl.23:31 )

Drikker du noe proteinshake før, under eller etter trening?

Og hvis du gjør det, hva bruker du? :)

Marianne ( 31.10.2013 kl.23:37 )

Happy Halloween til deg også! :)

Hørtes veldig deilig ut med en ordentlig treningsøkt :D

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Hmm, kanskje du kan kle deg ut som en sjørøver, pirat eller cowboy ;) Håper du finner ut av hva du vil kle deg ut som :D

s ( 31.10.2013 kl.23:44 )

tøffe jeans, hvit simpel tskjorte med fake blod på. gjerne ta litt blod på ansiktet også litt. billigt, funker som bare det!

jimmy ( 01.11.2013 kl.16:43 )

du kan jo kle deg ut som en homohund? :-D 10hihi

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits