Hei fra sofakroken! Torill har dratt på jobb og jeg er på besøk hos Kirsten. Gårsdagen var en innholdsrik kveld. Før vi dro på vors satt vi hjemme hos Kirsten og spiste taco, mens vi så håndballkampen mellom Norge og Spania. Det gikk heldigvis til vår fordel denne gangen, men det var bare så vidt. Banens beste spiller var i følge min mening Nora Mørk. Hun var et rivjern uten like! Det blir spennende å følge med videre å se hvordan de norske jentene klarer seg gjennom mesterskapet. Jeg går i hvert fall for GULL!

Meg og Kirsten. 

Synd at helgen går så fort! Ja, for allerede om en times tid må jeg komme meg avgårde på flyplassen. I kveld er Julia og jeg bedt på pinnekjøtt hjemme hos June og Aleksander. Det blir koselig! Ha en fin søndag da dere. Vi skrives! :-)  

thelyricwriter ( 08.12.2013 kl.15:14 )

Så koselig! Så fint og hyggelig dere så ut til å ha det!^^

-Elsker jentehånball-laget til norge, så ikke kampen. skal se den neste på tv :P

-Håper på gull som du sier selv!

Marianne ( 08.12.2013 kl.15:28 )

Så koselig :) Utrolig fine bilder! :)

Helt enig! Nora Mørk var banens beste i går syns jeg også :)

Kos deg masse på middag! Ha en fortsatt fin søndag du også :)

<3

June Holm ( 08.12.2013 kl.23:58 )

Dumt du kom så sent tilbake fra Gardermoen, hadde vært så koselig å ha deg her også! Er så stappmett som jeg aldri har vært før nå da, haha, men det betyr vel bare at middagen var god. Så ut som kvelden i går var koselig <3

( 14.12.2013 kl.22:12 )

Hvor er den hjerteformede "lykten" fra? den var jo supersøt :)

Linn ( 18.12.2013 kl.08:05 )

Hei :) Aldri vært innom bloggen din før, men hit kommer jeg tilbake, stor LIKE!! Lurer også på hvor du har kjøpt det sølvhjertet? Utrolig fint :) Ha en fortsatt fin førjulstid!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits