Hei dere! Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min i går. Meldingene strømmet inn på mobilen, facebook, blogg og instagram. Utrolig hyggelig med så mye oppmerksomhet en gang i året. Flesteparten av dere tippet forresten riktig anngående alderen min. Jeg er født i 1991, noe som betyr at jeg fylte 23 år. Stor gutt med andre ord. Ingen bursdag uten feiring, så i går ble jeg bedt ut på middag sammen med Julia og June. Vi endte opp på Mini Sushi, like ved Colosseum. Mitt første og beste sushimåltid i 2014. Etterpå gikk vi hjem til meg, hvor vi ble sittende rundt kjøkkenbordet med ost, kjeks og vin. Med levende lys og musikk i bakgrunnen hadde vi det så hyggelig at vi glemte tiden. Det resulterte i at vi måtte løpe til trikken, jentene i høye hæler og jeg i finsko. Vi rakk den heldigvis og kom oss helskinnet til byen. Alt i alt hadde jeg en veldig hyggelig bursdagsfeiring sammen med to av mine fine venninner. 

Ost og kjeks med drue er farlig godt altså! En bit og jeg er avhengig. Jeg har ikke blitt så voksen at jeg liker muggost osv, så her i gården er det kremost med smak av krydder, hvitløk og urter som er tingen. 

Bildene er lånt fra bloggen til fantastiske June. 

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits