God fredagskveld alle sammen! I skrivende stund ligger jeg i sofaen og nyter livet. Som dere kanskje skjønner ut ifra overskriften befinner jeg meg på Gaustablikk. Her skal jeg tilbringe helgen sammen med Torill og Tore. Jeg er så ufattelig glad for at Torill kom "hele" veien fra Molde for å være med på hyttetur. Ikke noe som er mer hyggelig enn tilbringe fridagene på fjellet med de man er glad i. Nå har vi akkurat spist kalkunfilet med fløtegratinerte poteter, brokkoli og soppsaus. Det smakte helt fantastisk! Resten av kvelden skal vi bare slappe av foran peisen med yatzy og vin. Det blir nok tidlig kveld kan jeg tenke meg. I morgen skal vi nemlig ut i bakken og stå på slalom. Gleder meg som en liten unge! Meen jeg må ærlig innrømme at jeg er litt spent på ferdighetene mine i slalombakken. Håper jeg overlever slik at jeg kommer meg på afterski da i det minste. Hehe :-) 

Torill nyter den vakre utsikten fra sofakroken.Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god helg! Kos dere masse, det har i hvert fall vi planer om å gjøre. :-) 

Ole Martin ( 28.01.2014 kl.01:02 )

Hei Glenn :)

Hvilket merke er den jakken din på det nederste bildet ? :)

Superfin blogg ;)

Glenn Henriksen ( 28.01.2014 kl.02:38 )

Ole Martin: hei:-) fleecejakken er fra Berghaus! Hyggelig å høre at du liker bloggen min:-)

Petter ( 24.03.2014 kl.19:35 )

Hei, fin blogg. Utrolig fin hytte, privat eller uteleiehytte ?

Glenn Henriksen ( 25.03.2014 kl.23:36 )

Petter: Jo, takk! Privat.

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits