Heii! Akkurat nå er jeg hjemme i Molde i forbindelse med jobben. Elsker å at jeg har overnattinger i Molde, for da har jeg muligheten til å være sammen med min bedre halvdel, Torill. I går kom hun å hentet meg på hotellet. Da vi kom hjem til henne hadde hun disket opp med hjemmelaget blomkålsuppe med hvitløksbagetter. Ikke nok med det, hun hadde også kjøpt gave til meg! Vet dere hva jeg fikk? Nye skibriller som jeg skal bruke når jeg går på langrenn. Det trengs, for å si det sånn. Ikke så hyggelig å gå på ski når du får sola midt i fleisen eller når det er snøstorm akkurat. 

I dag stod vi opp tidlig og spiste skikkelig sunn frokost. Havregrøt og proteinpannekaker. Deretter dro vi på trening, hvor vi trente biceps og bryst. Det blir dessverre alt for sjelden mellom treningsøktene, så dette gjorde virkelig susen. En treningspartner har så mye å si for kvaliteten på treningen altså. Ja, for jeg merker stor forskjell på de treningsøktene jeg er alene og de gangene jeg trener med Torill. Om et par timer blir jeg hentet av crewbilen. Molde-Oslo og tur/retur Bodø står for tur, så har jeg hele fire dager fri! Sol og shopping i Marbella here I come! Det blir bra! :-)  

Ha en god helg da dere! :-)

camilovesalmosteverything ( 07.02.2014 kl.16:23 )

Fine bilder

Marianne ( 08.02.2014 kl.01:18 )

Aww, så koselig :-) Snill venninne du har!

Hørtes ut som du har hatt noen fine dager :-)

Heldige deg som skal til Marbella! Nyt sola og ta med litt sol hjem ;-)

Tusen takk, ha en god helg du også :-)

stine ( 10.02.2014 kl.20:21 )

fin blogg jeg føler deg

gå inn på min blogg ?

Hnerik Eriksen (Vennesla) ( 14.02.2014 kl.14:19 )

Hei!

Lurte bare på hva som skjer med bloggingen din om dagen..?

Savvner de oppmuntrende innleggende dinde som gjør at livet mitt blir verdt å leve!

Miss you <3

Hayley summer ( 14.02.2014 kl.16:09 )

koselig

Charlotte Marie Huser ( 16.02.2014 kl.13:04 )

Savner blogginga di!

Glenn Henriksen ( 19.02.2014 kl.00:49 )

Hnerik Eriksen (Vennesla): Hei! Håper det nyeste innlegget på bloggen min gir deg svar på det :-)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits