God dag! I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Molde. Etter en fantastisk helg hjemme sammen med familie og venner setter jeg kursen tilbake til hovedstaden. På agendaen står det skrevet flytting med store bokstaver. Til opplysning skal jeg flytte ut av kollektivet jeg bor i. Grunnen til det er helt enkelt at jeg vurderer å flytte hjem igjen til Molde i løpet av våren. I mellomtiden skal jeg bo hos en kompis i Oslo, før jeg må belage meg på å pendle mellom Molde og Oslo pga jobb. For å si det sånn, jeg er litt spent på hvordan det vil fungere i praksis, men jeg er i hvert fall villig til å gi det et forssøk. "Hæ, skal du flytte IGJEN?!" tenker sikkert dere. Hehe. Ja.. Jeg er en liten vimsekopp. Sannheten er at jeg sliter med å finne meg til rette. Uansett hvor jeg bor hen i landet så ender jeg opp med å savne familie og venner hjemme i Molde. Dessuten ser jeg ikke helt poenget med å bo i storbyen å betale unødvendig dyr husleie når jeg ikke engang har tid til å være der. Da er det mye bedre å bo hjemme i nærheten av de menneskene som gjør livet verdt å leve. Forhåpentligvis begynner jeg å studere til høsten og da tenker jeg det er greit å bo hjemme til da. Tenk, i kveld er det premiere på en ny sesong av Paradise Hotel! Utrolig rart å tenke på at jeg var med i den forrige sesongen. Jeg tenkte å skrive et innlegg om det senere. Ha det fint da dere, vi blogges! :-) 

Marie Oma ( 24.02.2014 kl.17:12 )

det var godt du minte meg på premieren, hadde helt glemt det ut! :D

ha en super fin uke!

Rebecca grading ( 24.02.2014 kl.18:53 )

Skjønner godt at du vil flytte nærmere familien og venner. Det er hyggelig å få brukt mer tid sammen med de som betyr mest for oss. Det er ganske forståelig. Ha en fin kveld videre! :)

Marianne ( 24.02.2014 kl.19:27 )

Du er så kjekk <3

Godt å høre at du har kost deg og slappet av hjemme i Molde :-)

Jeg forstår deg veldig godt! Ikke vits å betale mye penger for en leilighet i Oslo når du nesten ikke har tid til å være der ;-)

Det er alltid godt å bo hjemme, sparer penger gjør du også og det er mye bedre å være i nærheten av familie og venner :-)

Markus ( 24.02.2014 kl.21:41 )

He he. Akkurat sånn var jeg også. Flyttet frem og tilbake mellom Oslo og hjemkommunen fordi jeg savnet det ene med det andre :) Nå bor jeg i Oslo og har funnet meg vel til rette og kan ikke tenke meg å flytte noe annet sted. Har funnet roen og trives veldig godt i hovedstaden. Her har jeg alt det jeg trenger på alle mulige områder :)

Tenk ett år siden Paradise Hotel ja. Føles som igår!!

Forresten, du så litt "ukjent" ut på de bildene med engang :) Selvom jeg ser at det er deg selvfølgelig.

Ha en god TV-kveld!

( 25.02.2014 kl.08:13 )

Er så enig med deg.Dette har jeg opplevd selv! Man er nyssgjerrig på livet,og tror kanskje at,reiser jeg til Storbyen så kan jeg muligens få andre opplevelser,enn hjemme.Men det stemmer ikke.Det beste er å være i nærheten av sin kjære familie.Der får man en annen støtte,som da er kjærlighet og omsorg! Det trenger vi alle uansett alder! Så hjertligst velkommen hjem..det er her i Romsdalen du hører hjemme,kjære Glenn! God klem!,:-)))

Alexandra ( 25.02.2014 kl.13:23 )

At du orker å flytte så mye, haha! :-)

( 25.02.2014 kl.20:02 )

jaaa skriv et innlegg om det! kos deg :))

Energy ( 27.02.2014 kl.19:34 )

Oslo er egentlig litt oppskrytt kanskje, selv om lett reise billig herfra og masse butikker/kafeer og div da. Aller best på sommeren i hovedstaden. Så skjønner deg litt du ikke vet helt hvor lyst å bo. Er noe med det man er vant med også. Og at du er familiekjær er jo et pluss!:)

Glenn ( 28.02.2014 kl.23:27 )

Håper du finner ut av det :) Ikke no god følelse å ikke finne seg til rette.

Jessie ( 01.03.2014 kl.00:47 )

Alltså, jag måste bara skriva det här till dig. Blev nämligen så himla chockad när jag såg dig på Ainas insta. För flera år sen snackade jag med en kille, som jag nu förstår har använt ditt ansikte som sitt och ljugit om hela sen identitet. Fan va sjukt det känns..

Samantha ( 01.03.2014 kl.17:56 )

Du ser ut til å ha en strålende personlighet, og du er ikke minst kjekk!!

Koos deg masse!!

Glenn Henriksen ( 01.03.2014 kl.18:36 )

Samantha: takk for det :-)

Glenn Henriksen ( 01.03.2014 kl.18:37 )

Jessie: Oi, det var ikke bra! Vet du om han fortsatt bruker mine bilder?

Glenn Henriksen ( 01.03.2014 kl.18:38 )

Energy: Jo, ja! Du sier noe der :-)

Jessie ( 01.03.2014 kl.23:35 )

Vi har inte haft kontakt på över ett år så tyvärr vet jag inte :/ Kommer bara ihåg att han "hette" Pontus och bodde i Stockholm.. Förhoppningsvis har han lagt av med det

Sindre Alexander Ellingsen ( 16.03.2014 kl.17:30 )

Hehe, synd du ikke er med i år også! :D Jeg lurte på en ting ang. hvordan du endrer profil bildet, og forsåvidt header bildet? Jeg har design av Iversn også, men har ikke snøring på hvordan jeg endrer det :)

Glenn Henriksen ( 17.03.2014 kl.23:36 )

Sindre Ellingsen: Hehe :-) Ta kontakt med han anngående design du. Han har peiling!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits