God lørdagskveld! Jeg tenkte det var på sin plass med en aldri så liten oppdatering på denne spøkelsesbloggen. Som dere sikkert har merket er det ikke så mye futt over bloggingen min for tiden. Forhåpentligvis finner jeg tilbake til både skrivelyst og inspirasjon etter hvert. I mellomtiden får dere ta dere til takke med et blogginnlegg i ny og ned. I går var jeg super sosial. Sammen med en godtepose full av bloggere og fantastiske mennesker var jeg på middag i forbindelse med lanseringen av den nye "Aloe Vera Drycken" som har blitt så populær i Sverige. På Delicatessen på Aker Brygge fikk vi servert nydelig tapas og vin, i tillegg til at vi fikk smake på de tre ulike typene av Aloe Vera Drycken.. Utrolig gøy å få hilse på Victor Frisk og Aina Banaina (som forøvrig er vinneren av årets sesong av Paradise Hotel Sverige). Pene mennesker begge to!   

Min smaksfavoritt var uten tvil den i midten med smak av bringebær. Anbefaler dere å teste den ut! (Fåes kjøpt på 7-eleven). 

Med så mye godt på menyen var det ikke enkelt å bestemme seg for hva man skulle spise. 

Jeg fikk også hilst på Sophie Elise for første gang, som lovet å ta meg med på omvisning neste gang jeg kommer til Harstad i forbindelse med jobben. Hun virket som en utrolig søt og hyggelig jente, så jeg gleder meg til det.   

Andrea og Bjørn-Erik. ♥

Gårsdagen var uten tvil ukas høydepunkt. Jeg koste meg fra ende til annen! Formen i dag tilsier at det ble konsumert litt for mye vin i går, så jeg får se hva som skjer utover kvelden. Det frister litt å dra ut, men jeg har ikke helt bestemt meg. Håper alt står bra til med dere og at dere får en fortsatt fin helg. Vi hörs! :-) 

Bildene har jeg tjuvlånt av Andrea og Sophie Elise.

Emilie Paulsen ( 01.03.2014 kl.18:54 )

Koselige bilder :D <3

Ha en fin lørdagskveld videre!

- Emilie

Samantha ( 01.03.2014 kl.23:35 )

Høres ut som en veldig koselig kveld Glenn!

Godt å høre at du har hatt det fint ;-)

Marianne ( 02.03.2014 kl.01:54 )

Kjempefine bilder :-)

Godt å høre at du koste deg masse! Du fortjener en fantastisk fin helg du etter alt som har skjedd den siste tiden <3 Fint at du er frisk igjen! Det liker jeg å høre :-)

Sindre Alexander Ellingsen ( 16.03.2014 kl.19:41 )

Så utrolig gøy og spennende :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits