God kveld! Da er jeg tilbake i hovedstaden igjen. Jeg hadde i grunn planer om å dra på spinning i kveld, men siden jeg har vært så flink å trene den siste uken valgte jeg å ta fri. Det er viktig med en hviledag også vet dere. Spesielt når man ikke har trent på en stund. I morgen skal jeg til legen på kontroll. Forhåpentligvis får jeg vite hva som var årsaken til nyresvikten også. Det kan umulig være noe alvorlig, for jeg føler meg jo helt frisk og rask. Takk gud for det. Som dere ser er kjøleskapet fylt til randen med favoritt drikken min, nemlig Aloe Vera Drikken. Min smaksfavoritt er uten tvil gojibær. Den smaker sinnsykt godt! For de av dere som ikke har smakt Aloe Vera Drikken så anbefaler jeg dere å ta turen innom nærmeste 7-Eleven å teste det ut. :-)   

Nå skal jeg ta meg en dusj og finne senga. Natta! :-) 

Marianne ( 12.03.2014 kl.23:43 )

Det er viktig å ta en hviledag også :-)

Lykke til med legesjekken i morgen <3 Håper det går fint og at det ikke var noe alvorlig!

Fine bilder av deg, du er så kjekk og alltid så blid <3 Natta, kjekke deg :-)

camilovesalmosteverything ( 13.03.2014 kl.02:21 )

Denne har jeg sett hos 7-eleven.. Må få smakt den en gang:)

Energy ( 13.03.2014 kl.19:22 )

Den må prøves og bor bra nært 7-eleven, så er bare å ta veien dit:) Hvis den er sunn å drikke så blir jeg nok kjøpe den titt og ofte. Blir for mye brus her i gården:)

Sindre Alexander Ellingsen ( 16.03.2014 kl.20:06 )

Nam! Koster ikke de flesk? :D

Glenn Henriksen ( 17.03.2014 kl.23:35 )

Sindre Ellingsen: Jupp!

ida ( 02.09.2014 kl.18:59 )

Vil absolutt anbefale deg aloe drikken til forever. Send meg en mail så skal jeg gi deg litt info og en enkel måte å kjøpe ren usprøyet aloe drikke på ☺

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits