Hei og god dag! Da er jeg tilbake i Norge. Vi tok nattflyet fra Dubai via Zurich klokken 23:30 (norsk tid) i natt, og vi landet på Gardemoen rundt kl 09:00 i morges. Flyturen var minst like fantastisk hjem! En timestid før landing i Zurich ble jeg vekket av en søt flyvertinne som serverte meg full frokost bestående av alt fra omelett, smoothie og crossiant. Fra Sveits og hjem sov jeg som en sten. Det positive med å dra på natta er jo det at man får en ekstra dag, pluss at man får muligheten til å sove på flyet. På business class er det jo mulig å slå ut sete til en seng, så dere kan jo tenke dere til hvor behagelig det var. Før jeg sovnet så jeg filmen "The wolf in wall street" for første gang. Sykt bra film som jeg anbefaler på det sterkeste til de av dere som ikke har sett den. Når det er sagt har jeg hatt en helt utrolig bra ferie i Dubai. Bare synd vi ikke rakk å oppleve alt som vi hadde planlagt. MEN jeg har heldigvis endel bilder fra turen som jeg gleder meg til ål vise dere, so stay tuned. 

Nå skal jeg ut å møte June! Vi har vel ikke sett hverandre på det jeg kan huske, så det blir koselig. Ha en fin dag da dere! :-)

Marianne ( 20.05.2014 kl.18:25 )

Åå, det ser så koselig ut å fly og se på utsikten :-) Jeg har aldri tatt fly før, men vet i vært fall hvilke selskap jeg skal fly med ;-)

Godt å høre at du hadde en fin flytur hjem :-) Kjempefine bilder! :-)

Dandy ( 20.05.2014 kl.18:34 )

Glenn, hvem er mannen på din høyre side, dvs. til venstre for deg på bildet?

Knut ( 20.05.2014 kl.19:22 )

Men Glenn da! Hvem er den flotte mannen ved din side?! Anyone special? :)

(Veldig flaut om det er onkelen din eller noe nå, men det kan jo jeg umulig vite)

Glenn Henriksen ( 22.05.2014 kl.10:14 )

Knut: Hehe :-) det er ikke onkelen min og det er heller ikke kjæresten min, men det er en av mine bedre venner. :-)

Glenn Henriksen ( 22.05.2014 kl.10:14 )

Dandy: Det er en veldig god venn av meg :)

Victoria ( 19.06.2014 kl.14:30 )

tore jo!!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits