Hei! Nå er jeg på vei ut døra. Tur-retur Tromsø it is. Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg på et event med H&M Loves Music, sammen med blant annet June. Det blir moro! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin fredag og en riktig god helg. Vi blogges!    

Før jeg dro til Dubai fikk jeg sponset nye TOMS fra moma.no. Jeg valgte de i navy, da dette er en veldig fin farge nå på sommeren. Direktelink til skoene HER. 
Skjorte - River Island  // Klokke - Swiss // Shorts - Zara Man  // Sko - TOMS (HER) // Veske - Mulberry 

Srh ( 23.05.2014 kl.14:02 )

Lurer på hva er pengeprisene på diverse ting i Dubai? Liksom hva er kursene på pengene i Dubai imotsetning til Norge? Billigere, dyrere, like dyrt?

- Hva er egentlig forskjellen på Qatar og Dubai, hvorfor valgte du akkurat Dubai å reise til? Er det mer eksklusivt i Dubai enn i Qatar? Flere butikker?

Har planer om å reise til et av stedene, men vet ikke hvilke. Norwegian flyr jo til Dubai, og Qatar Airways flyr jo til Doha. Emirates skal jo også begynne å fly fra Dubai til Oslo 1. september i år, så er så i tvil. HJELP!!!

Irene ( 23.05.2014 kl.15:27 )

Nok en gang fint antrekk :)

Stian ( 24.05.2014 kl.18:54 )

Kjempefine bilder!

Marianne ( 25.05.2014 kl.00:51 )

Utrolig fine bilder og fint outfit :-) Heldig den gutten som får deg, hihi <3

Ønsker deg en fortsatt fin helg! :-)

Glenn Henriksen ( 25.05.2014 kl.23:08 )

Stian: takk :)

Glenn Henriksen ( 25.05.2014 kl.23:08 )

Irene: takk for det :-)

Glenn Henriksen ( 25.05.2014 kl.23:11 )

Srh: Er ikke helt sikker på kursen akkurat nå, men da vi var der var kursen ca. 1,6.
Det er ikke spesielt billig, men på enkelte produkter var det penger å spare. Som f.eks nike:)

Dubai satser mye mer på turisme. Annleggene og i grunn alt er lagt opp til at det skal være aktuelt for turister å besøke Dubai.

Anbefaler deg å fly med Swiss, men hvis ikke det lar seg gjennomføre er det nok veldig innafor å fly med Qatar og Emirates. :-) God tur!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits