Hei! I går møtte jeg herlige Isabell på løkka. Vi gikk innom en butikk som heter TGR og kjøpte inn litt sommerstash. Etterpå gikk vi til Sofienbergparken og solte oss. I godt selskap ble vi sittende å drikke oss fine på vin. Senere på kvelden dro vi hjem til Isabell, hvor vi fikk besøk av flere venner. Vi endte til slutt opp på Horgans i Hegdehaugsveien. Der var det god stemning! Jeg danset til den store gullmedaljen, som vanlig. Kristi himmelfartsdag skal nytes for alt den er verdt. 24,4 grader i skyggen og strålende sol er jo norsk sommer på sitt beste. Tenk, vi er forsatt i mai-måned og vi har allerede hatt så mange finværsdager. Got to love it!Her ser dere hva jeg har med meg i "strandbagen". Solkrem til kropp og ansikt, lypsyl med solfaktor, ørepropper, iphone og et par solbriller. 

Jeg vurderte å kjøpe denne hatten, men jeg turte ikke. Haha!Nå har jeg ikke samvittighet til å sitte inne lenger. Frogneparken here I come! Ha en strålende dag da dere, vi blogges! 

( 29.05.2014 kl.15:39 )

Hvor har du kjøpt iphone dekselet?

Ha en fin dag :)

Anonym ( 29.05.2014 kl.20:11 )

Hvordan går det med deg? :)

Marianne ( 30.05.2014 kl.23:37 )

Kjempefine bilder! Jeg elsker at sommeren endelig har kommet til Norge :-) Wiii, endelig!

Norsk sommer på sitt beste er virkelig herlig :-) Ha en strålende helg i sola, kjekke deg <3

Glenn Henriksen ( 31.05.2014 kl.17:44 )

Anonym: Med meg går det bra :) enn med deg? :)

Glenn Henriksen ( 31.05.2014 kl.17:45 )

Anonym: appel store :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits