God kveld dere! De to siste dagene har jeg vært veldig busy. Gårsdagen gikk med til farting mellom Jysk og Ikea, samt montering av div. møbler. Jeg har en kommode igjen som ligger og venter på meg, men den får bare vente til i morgen. Nå er jeg alt for trøtt og sliten til å gjøre noe som helst. Jeg startet dagen i dag med en etterlengtet treningsøkt på Elixia sammen med to gode venner av meg. Vi kjørte styrke på overkroppen så jeg regner med at jeg blir sånn passe støl til helgen. Veldig deilig å være tilbake på treningsfronten igjen hvert fall!

Skjorte - Zara Man // Chinos - HER // Solbriller - HER // Klokke - Triwa // Loafers - Aldo (adlinks)

Foto: June Holm. 

I ettermiddag var jeg på et sykt kult arrangement hvor jeg ble hentet i en ny og fin Vespa og kjørt til Smuget nede ved Youngstorget. Konseptet het "Do you vespa" og ble holdt av Vespa Norge. Jeg tenkte å skrive et eget innlegg om det i morgen, da med bilder fra eventet selvfølgelig. 

Marianne ( 11.06.2014 kl.22:42 )

Gleder meg til å se bilder av eventet :-)

Utrolig fint outfit! Kjekke deg <3

Flink du er! Det er så deilig å trene :-) Elsker følelsen man har etter trening!

Glenn Henriksen ( 11.06.2014 kl.23:09 )

Marianne: takk for det Marianne :)

June Holm ( 13.06.2014 kl.01:11 )

For noen bilder da! Mye finere å se de på bloggen din enn på kameraet også :D

Glenn Henriksen ( 13.06.2014 kl.23:25 )

June Holm: Flink fotograf vet du! <3

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits