God kveld! I går hadde jeg Molde-stopp i forbindelse med jobben. Det endte med at jeg dro til Eidsvåg på Di Derre konsert. Så snart jeg hadde parkert bilen og hengt fra meg uniformen var det bare å kaste i seg et par glass vin, og vips så var jeg i god form! Sandra stilte med vors, hvor vi ble sittende å mimre tilbake til siste året på vgs. Moro! Konserten var bare et steinkast unna, så når vi hørte Di Derre begynte å spille var det bare å knyte på seg conversene og komme seg avgårde. Jeg var litt bekymret for at jeg ikke skulle få billett, men det skulle vise seg å være null problem. Med kjente låter som "Jenter" og "Faren til Ivar" ble det allsang til den store gullmedaljen. Jeg koste meg fra ende til annen og syntes det var synd at tiden gikk så fort. Eidsvåg leverte varene og jeg tar mer enn gjerne turen tilbake. Overraskende mange kjekke gutter der også! For å si det sånn, bygdefester er undervurdert. 

Bilder fra "My Story" på Snapchat: 


1. Bak rattet på vei til Eidsvåg. 2. Fin på vin og klar for konsert. 3. Tommel opp for baken til Tonje?


4. Kristin ala fotballfrue. 5. Stemningsbilde med Di Derre i bakgrunnen. 6. Av alle mennesker møtte jeg faktisk niesen min, Malene, utenfor konsertområdet. Koselig!


7.Her er jeg på nach. 8. Siden jeg skulle tidlig opp måtte jeg legge meg tidlig. Takket være et par hørselværn fikk jeg til slutt sove. 9. Avreise fra Molde Lufthavn i formiddag. Da var jeg ikke særlig høy i hatten.. 

Sandra, Tonje og meg. 

Nå ser jeg virkelig frem til å legge hodet på puta. I morgen er det siste innspurt på jobb før jeg går på fri. Ha en god natt da dere, vi blogges! :-)  

BAREMUSIKK ( 15.06.2014 kl.21:32 )

Kul blogg du har, ha en fin kveld videre!

Marianne ( 15.06.2014 kl.21:37 )

Så gøy! Ser ut som du virkelig koste deg masse :-) Det er bra!

Kjempefine bilder! :-)

Legg meg til på snap :-D marianneft

Ha en fin dag på jobb i morgen! God natt til deg også :-)

Glenn Henriksen ( 15.06.2014 kl.21:41 )

BAREMUSIKK: takk! :-)

Irene ( 15.06.2014 kl.21:50 )

Mange finer bilder :)

Riktig god natt og ønsker deg en fin uke :)

Marie Oma ( 15.06.2014 kl.22:16 )

så herlige bilder! SÅ ut som du har kost deg vertfall!

Håper du får en fin uke! :-D

Christoffer ( 15.06.2014 kl.22:30 )

Bygdefester er moro det! :D

June Holm ( 15.06.2014 kl.22:33 )

No savna i bygda! Lite som slår bygdefestan :D

Robin ;) ( 15.06.2014 kl.22:58 )

Fin blogg du har. Har følgt med det siste halvåret nå og er like spent hver gang jeg kommer inn her å se hva du har skrevet :)

Og det me at du synes det var mange kjekke gutter der, jeg vil si meste parten av møre gutter er kjekke ;D

Ha en fin ny uke :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits