Som kanskje mange av dere har fått med dere skal jeg begynne å studere til høsten. Etter mange runder med meg selv har jeg nå funnet ut at jeg vil tilbake til skolebenken. Det siste året har jeg jobbet 100% som flyvert i SAS og ville aldri vært foruten den erfaringen jeg har opparbeidet meg der. Aller helst skulle jeg ønske at jeg kunne jobbet deltid i SAS ved siden av studiene, men det lar seg desverre ikke gjøre. Det betyr at jeg må finne meg en annen jobb. Ja, for jeg kan ikke bare leve av stipend. Det blir litt for lite, i hvert fall med mitt forbruk. Forhåpentligvis finner jeg en deltidsjobb i en klesbutikk, typ Volt, Zara, Ferner Jacobsen eller Steen & Strøm. Interessen for klær og mote er det ingenting å utsette på i hvert fall. I tillegg vil jeg tørre å påstå at jeg er flink med mennesker, noe som er veldig viktig hvis man skal jobbe i servicebransjen. 

Når det gjelder studiene har jeg søkt PR og markedskommunikasjon på BI her i Oslo. Siden det er en privatskole fikk jeg vite allerede forrige uke at jeg er sikret studieplass til høsten. Det gjør det mye enklere å planlegge både det ene og det andre. Søknaden til stipend har jeg allerde sendt inn og det er jo ganske deilig. Godt med alt som er gjort synes nå jeg. For mange kan det virke veldig tilfeldig at jeg har søkt meg inn på BI, men dette er noe jeg har tenkt på det siste året faktisk. Med min bakgrunn som blogger siden 2009 og kjennskap til det markedet, for ikke å snakke om min lille opptreden på tv-skjermen føler jeg meg ganske sikker på at PR og markedsskommunikasjon kan været et aktuelt studium for meg. Jeg tror at hvis man dveler for lenge med å begynne å studere og tar alt for mange "friår", så blir man bare enda mer usikker på hva man har lyst til. Det var nettopp på grunnlag av dette at jeg bare bestemte meg for å søke. 

Leilighet og studieplass er som sagt i boks. Nå er det "bare" deltidsjobb som mangler. Jeg skal jobbe i SAS ut juli, så jeg har heldigvis litt tid på meg. Etter å ha snakket med flere som studerer eller har studert på BI kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg. Fadderuken kjent som "fadderullan" blir nok uten tvil noe av det jeg gleder meg mest til. Det er jo i løpet av den tiden man stifter nye bekjentskap og får seg studievenner. Når man jobber sånn som jeg har gjort er det ikke like lett å komme inn i et miljø, men som student derimot har jeg hørt at det er helt annerledes. Grugleder meg med andre ord til studenttilværelsen. Ja, for det sier seg selv at man må prioritere helt annerledes som student. Så lenge jeg er positiv, fokusert og bevisst på de valgene jeg tar så tror jeg at dette kommer til å gå bra. Eller hva sier dere?

Forresten! Er det noen av leserne mine som skal begynne på BI til høsten? 

Malin ( 21.06.2014 kl.17:32 )

Jeg skal ta bachelor i økonomi og administrasjon til høsten ved Høgskolen i Molde :)

Skulle helst søkt BI og flyttet til Oslo, men det blir for dyrt for meg siden jeg bare har jobbet deltid hos BikBok de siste årene, og liker å shoppe ;)

joakim ( 21.06.2014 kl.18:00 )

Du skulle begynt på MH! Men vet at BI er en super skole med mange bra folk (:

Thomas I ( 21.06.2014 kl.18:11 )

Lykke til! Ser ut som du har funnet "hylla" di.

MT ( 21.06.2014 kl.20:02 )

Vet du hvor mye man får i stipend som student ved BI? Tenker at dette kanskje er litt annereledes i forhold til at det er en privatskole, eller tar jeg feil der?

Ellers; masse lykke til, og stå på! Sikker på at det kommer til å gå veldig bra for deg :)

Dandy ( 21.06.2014 kl.22:30 )

Topp Glenn Ønsker deg lykke til! :-)

Energy ( 21.06.2014 kl.23:34 )

Spennende og intr studievalg:) Og at det går mange kjekke gutter på BI er jo en bra bonus også, hehe!

Trude ( 22.06.2014 kl.00:47 )

Gratulerer så mye med studieplass Glenn :D du har en spennende tid i møte! Når det gjelder jobb ved siden av studiene, forstår godt du liker klær og mote, men gikk ikke du på noe helse fag? kunne ikke en jobb innen mennesker, sykehjem/ avlasting for unge, eller noe innenfor helse være noe for deg? der er det jo alltid brukt for folk, og du tjener bra vil eg påstå, bedre enn i en butikk. Uansett, heldige de som får jobbet med en så smilende gutt, du virker jo bare som en helt fantastisk person :) god sommer!

Marianne ( 22.06.2014 kl.18:20 )

Masse lykke til med studier <3 Du som er så flink, klarer nok dette med glans også :-)

Håper du får deg ny jobb snart! Alt ordner seg for snille gutter vettu ;-) <3

Marthe ( 23.06.2014 kl.21:26 )

Det nye designet er veldig fint! :)

Karoline ( 23.06.2014 kl.23:29 )

Jeg skal begynne på BI Oslo til høsten. Kjenner jeg grugleder meg jeg og, men skal bli deilig å komme i gang med studiene etter to friår :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits