Hola amigos! Nå er det kun få timer til jeg må være på Gardemoen. Flyet går riktignok ikke før midnatt, men liker å være tidlig ute. Siden jeg stod opp usedvanlig tidlig i dag satser jeg på å sove hele flyturen til KOS. Jeg har på forhånd reservert vindussete, så med musikk på øret og en deilig pute burde jeg sovne relativt fort. Tenk, i morgen ligger jeg på stranda med en paraplydrink i hånda og nyter livet! Jentene er allerede på plass der nede og de kunne melde om strålende vær og høy partyfaktor. Jeg har med andre ord all grunn til å glede meg! I dag har jeg fartet rundt på Storo Storsenter. Jeg var blant annet innom frisøren og klippet meg. Det siste jeg ønsker å dvele med når jeg er på ferie er sveisen, så her er det kort hår som gjelder. 

På vei hjem gikk jeg tilfeldigvis forbi Carlings og da kunne jeg ikke la være å kjøpe disse overdelene dere ser på bildet over. Jeg har nemlig en liten magefølelse på at det er singlet med skript og diverse print som gjelder i KOS. Eller tar jeg helt feil? 

Kofferten er pakket og jeg begynner å bli så godt som klar for avreise. Det blir nok dårlig med trening den kommende uken, så før jeg drar tenkte jeg å ta en liten økt på Elixia. Med det sier jeg ha det bra og på gjensyn. Det skulle visstnok være gratis internett der vi bor, så da blogges vi fra Hellas! Ønsk meg god tur da dere. :-) 

 PS! Den nyeste treningsmusikken min på spotify finner dere HER. 

Energy ( 03.07.2014 kl.18:41 )

Antar det blir max KOS!:)

Får du ikke sove på flyet så er det bare å hive seg i drikkinga, hehe.

God tur, hunken.

Espen Hagen ( 03.07.2014 kl.23:29 )

God tur! Kos deg masse og slapp av! :-)

Sandra ( 04.07.2014 kl.13:44 )

God tur! :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits