Hei, hei! Ut ifra kommentarfeltet å bedømme forstår jeg det er mange som er fortvilet over den dårlige bloggingen min. Siden jeg dro til Kos i begynnelsen av juli har jeg rett og slett vært i feriemodus og slått meg til ro med tanken om at jeg ikke har en blogg. Nå som det begynner å nærme seg skolestart er det vel på tide å komme tilbake til hverdagen. Oppholdet mitt i Kos ble som kanskje noen av dere har skjønt litt lenger enn planlagt. I utgangspunktet skulle jeg bare være der en uke, men endte opp med å være der til sammen tre uker. Jeg ble kjent med mange nye mennesker og jeg vil også påstå at jeg hadde den beste ferien i mitt liv. Den siste uken fikk jeg spørsmål om å jobbe på Strand Cafeet som partyboy og kunne selvsagt ikke si nei til det. Da hadde jeg som oppgave å gå rundt på stranden og sørge for at alle hadde det bra. Super chill stilling, for å si det mildt. Det var også mye på grunn av den "jobben" at jeg ble kjent med så mange flotte mennesker. Hadde det vært opp til meg ville jeg fortsatt vært på Kos, men heldigvis slo fornuften inn og jeg bestemte meg for å avslutte leken mens den var på topp. Etter tre uker med festing og full rulle var det i grunn deilig å komme hjem til Oslo. Det var jo heller ikke et minus å komme hjem til strålende sol og stekende tempereaturer. Overgangen fra Kos til Norge har altså ikke vært så ille som jeg hadde sett for meg. Det er under to uker til skolestart og jeg har bestemt meg for å tilbringe siste del av ferien hjemme i Molde. Da jeg ikke har sett familien for hele sommeren kjenner jeg at savnet begynner å ta overhånd. Ellers vil jeg meddele at alt står bra til med meg og at jeg satser på å være tilbake med bloggingen sakte, men sikkert. 

Nedenfor har jeg samlet et knippe bilder fra en av de beste kveldene jeg hadde i Kos. Her fra "Beach-Taco-House party på Strand Cafeet: 

 

Jeg lengter allerede tilbake til Kos og har bestemt meg for å reise dit igjen ved første anledning. Det er rart å tenke på hvor knyttet man blir til plassen og ikke minst alle menneskene man blir kjent med. De tre ukene jeg har tilbrakt på Kos kan på mange måter sammenlignes med det å være med i Paradise Hotel. Alle blir som en stor familie som lever inni en liten boble. Den natten jeg tok farvel med kjente og kjære var uten tvil noe av det verste jeg har opplevd på lenge. Det gjorde vondt helt inni hjerterota liksom, og da kan dere tenke dere selv hvordan det var. Kos og Strand Cafeet anbefales på det sterkeste fra min side hvert fall. Så lenge du er utadvendt, festglad og liker sol er dette plassen å skape minner for livet. 


 

PS! Vinnerne av "Sex Tape" konkurransen ble Irmelin og Haakon. Gratulerer! Dere vil bli kontaktet på mail. :-) 

Silje ( 30.07.2014 kl.20:56 )

Jøss så rart

Er på Kos nå og synes det er skikkelig dølt her. Heldigvis har vi et veldig bra hotell.

Har vært to ganger det utestedet du nevner men det var jo bare pågående mennesker og trashy ungdommer der. Synes det er rart at så mange ungdommer bruker så mye av ungdomstiden sin her, det er jo mye mer liv og variert miljø feks på Mallorca, Ibiza eller GC. Fint du tok til fornuften og dro hjem, til lykke med studiene

Christina Aasan ( 30.07.2014 kl.21:14 )

Åhh, savner Kos! Har lyst til å reise tilbake! Var hyggelig å treffe deg Glenn :-) Gleder meg til å følge deg videre. Forsatt god sommer :-)

Anja ( 30.07.2014 kl.22:08 )

Bra du hadde det så gøy! Kule bilder :)

minlangehistorie ( 31.07.2014 kl.00:40 )

Kos deg da :D ser ut som dekk har det artig :)

Rikke - Kommenterer alltid tilbake! ( 31.07.2014 kl.17:12 )

Så bra at du koste deg Glenn!

Markus ( 31.07.2014 kl.19:55 )

Du ass - bare forlenger ferien i Kos med flere uker :)

Ble det ikke en god del dyrere i forhold til hotel etc?

Men jeg skjønner deg godt - hvorfor dra når man trives og har det bra?

Må være bra og omgåes deg som tar ting på impuls!

Rart at det er skolestart snart! Synes sommer'n såvidt har begynt jeg.

Årets sommer har vært utrolig bra i Norge med 35 grader i Oslo!

Tipper du vil trives med studiene i Nydalen.

Bra sted som ligger fint til i forhold til butikker, spisesteder, trening osv.

Både Peppes Pizza, Nydalen Sushi, Nydalen Pub og Spiseri, Nydalen Eat (asiatisk#, Pepe Nero #pizzasted som åpner i august), Storo Shopping m.m.

Blir du med på fadderuka?

Du burde neste få deg jobb i nærheten så blir det ikke så langt fra BI.

Marianne ( 01.08.2014 kl.00:36 )

Veldig glad for å høre at du har kost deg masse i Kos :D

Jeg har sett bilder, så det så ut som du koste deg masse også ;-)

Kjempefine bilder, kjekke deg <3

Sandra ( 05.08.2014 kl.10:16 )

Hva skal du studere? :-)

Glenn Henriksen ( 05.08.2014 kl.18:30 )

Sandra: Pr og markedskommunikasjon :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits