God dag! Nå som jeg er hjemme med familien er det ikke så mye spennende å blogge om. Nedenfor har jeg derfor plukket ut de seneste oppdateringene mine på instagram slik at de av dere som ikke følger meg der kan se hva som rører seg der inne. Som tidligere nevnt satser jeg på å være tilbake på bloggfronten for fullt ved skolestart, så i mellomtiden får dere bare nøye dere med en oppdatering i ny og ned. Håper at alt står bra til med dere og at de av dere som har ferie nyter den. Vi hörs! 

Siden sist @glennhenriksen

1. Nok et glansbilde fra Kos. 2. Strandfylla. 3. Her sammen med to kjekke karer fra Stavanger. 4. Kim og meg på vei hjem fra bargata. 5. Tina og meg på Horgans. 6. Burger og solo. 7. Selfie på sofaen. 8. Fint sitat. 9. Taco night sammen med søstern på nordmøre. 

Energy ( 05.08.2014 kl.19:49 )

Likte 4 og 7 ekstra godt:)

Marianne ( 06.08.2014 kl.23:53 )

Kjempefine bilder, fine deg :)

Åå, du er så kjekk <3

Glenn Henriksen ( 11.08.2014 kl.18:03 )

Energy: takk :-)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits