Noe av det morsomste jeg vet er å bla tilbake i arkivet og se tilbake på gamle blogginnlegg. På denne tiden i fjor jobbet jeg som flyvert i SAS, bodde i kollektiv i Oslo og hadde kjæreste. Meeen det er mye som har forandret seg siden den gang. Kollektivet er bytttet ut med en toroms på Majorstuen, jobben i SAS er byttet ut med studier og kjæresten er byttet ut med ungkarslivet. Sistnevnte er riktignok ikke noe å skryte av, men så kan man heller ikke være stolt over alle de valgene man tar her i livet. Gjort er gjort, spist er spist. Jeg har nå blitt et år eldre og endel erfaringer rikere. Forhåpentligvis blir det kommende året og den nye veien jeg har valgt å gå like spennende som det året som har gått. Rart å tenke på at bildene nedenfor er tatt for et år siden, ja for når jeg ser på de føles det som det var i går: 

SVALBARD! 

Cathrine og meg på stopp sammen i Tromsø. Isabell og meg på Fole Godt i Molde. 

Her sammen med Julia på Aker Brygge. Ååå, som jeg savner å ha henne i nærheten av meg! <,3 

Noen av dere faste lesere som husker disse bildene?


PS! Jeg hadde blitt veldig takknemlig om du tok deg tid til å stemme meg frem til Nordic Blogger Awards 2014. Da er du også med i trekningen om et gavekort fra Zalando. Trykk på bildet under for å nominere meg.

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

Kristoffer ( 11.08.2014 kl.18:32 )

Så gøy :) Husker mange av bildene jeg :)

maded ( 11.08.2014 kl.19:43 )

På denne tiden var jeg fast leser av bloggen din :p

Silje ( 11.08.2014 kl.20:27 )

Hei.

Hva skjedde med jobben på Zara?:)

Marianne ( 11.08.2014 kl.22:44 )

Det er gøy å se tilbake på ting man har gjort og det man har opplevd :D

Åå, kjekke deg <3 Kjempefine bilder!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits