RIktig god torsdagskveld alle sammen! Mye har skjedd siden sist og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Forrige onsdag startet jeg på BI i Nydalen. Jeg var både redd og opprømt før første skoledag. Etter den offisielle mottakelsen (immatrikuleringen som det så fint heter) ble vi fordelt på forskjellige auditorium ut ifra hvilken linje vi skulle gå. Der ble vi igjen delt opp i faddergrupper bestående av ca. 20 personer. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med gruppen min da vi alle kom veldig fort overrens. Allerede onsdagkveld hadde vi kick off med CLMD & Coucheron på Chateu Neuf. Siden den gang har det gått i ett med fest og moro. Jeg hadde på forhånd hørt at fadderuken på BI var sinnsyk bra, men jeg hadde aldri i verden forestilt meg at den skulle være SÅ bra! Klovner i kamp, rebusløp, pool party og piratfest er bare noen av de tingene vi har vært igjennom den siste uka. I morgen skal ti fantastiske dager feires på selveste Sentrum Scene. Nilsi kjent fra "Senkveld" skal være programleder og det blir delt ut premier til blant annet "Årets Fadder", "Årets Fadderbarn" og "Årets Faddergruppe. Artister som Gabrielle, Admiral P og Arif skal sørge for god stemning og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg på en verdig avslutning av Fadderullan 2014. 

Nedenfor ser dere noen snapshots fra uka som har gått: 

 

Piratfesten med hele PR-linjen, som fant sted ute på en båt i Oslofjorden, var uten tvil den beste dagen! Jeg elsker temafester og synes det var veldig moro å være sjørøver for en dag. 
Nå som fadderuken begynner å gå mot slutten er det på tide å ta fatt på studiene og finne tilbake til hverdagen. Som dere kanskje skjønner begynner jeg å bli mektig lei av alkohol. Ikke bare skal jeg tilegne meg kunnskap den kommende tiden, men jeg har også en stor plan om å finne tilbake til kondisjonen. GLEDER meg med stor G og komme inn i rutiner bestående av trening og et sunt kosthold. Håper alle sammen har fått en fin skolestart (med mindre du har blitt rammet av lærerstreiken) og at alt står bra til! :-)  

Markus ( 22.08.2014 kl.20:16 )

Treningsmulighetene er gode i Nydalen!

I pausen fra studiene kan du jo bare ta på deg joggeskoa og jogge oppover lands Akerselva til vakre Maridalsvannet.

En haug som jogger gjennom Nydalen, du ser det sikkert selv, så det er bare å følge stimen :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits