God kveld dere! Mett, trøtt og sliten ligger jeg på sofaen og kjemper for harde livet for å IKKE sovne. Jeg kunne bare droppet dette innlegget og hoppet rett i grisebingen, men det hadde jeg altså ikke samvittighet til. For engangs skyld så har jeg tenkt å innfri løfte om å bli en bedre blogger. Ja, for dere synes vel det er hyggelig at jeg oppdaterer bloggen mer enn to ganger i måneden?! Hehe.

Etter at jeg kom hjem fra skolen var det bare å kaste i seg noe mat før turen gikk videre på trening. I dag trente jeg sammen med Mette. Vi hadde ikke sett hverandre på lenge, så dere må tro vi hadde mye å snakke om! Til tross for mye på hjertet klarte vi å gjennomføre en meget effektiv styrkeøkt, hvor vi trente biceps og rygg. Jeg hadde kanskje sett for meg at jeg skulle være svak som en liten katteunge etter sommerens festligheter, men der tok jeg (tro det eller ei) faktisk feil. Det betyr at jeg (forhåpentligvis) ikke trenger å grave så alt for lenge etter formen. DET er jo en smule motiverende, eller hva? 

Da vi kom hjem fra trening var vi så sultne at vi måtte bare sette i gang med matlagingen med engang. Dagens middag bestod av noe så enkelt som kyllingsalat. God på smak og lekende lett å lage. Akkurat slik jeg liker det! 

Baby leaf og babyspinat blandet med agurk, paprika, mais, avokado, tomat, fetaost og kyllingfillet er en sikker vinner etter trening. Topp gjerne det hele med en dash sweet chili saus for en skarpere smak. Got to love it! Det er umulig og ikke få latterkrampe når vi setter opp et kamerastativ i stua og "leker" fotballfrue! Haha! #enbloggersbekjennelser 

Forresten! I morgen kommer jeg til å legge ut en fet konkurranse her på bloggen, så følg med!! Natta. :-)

Marianne ( 28.08.2014 kl.00:04 )

Gleder meg til flere innlegg fra deg <3

Det er motiverende når formen er bedre enn man selv tror først :D

Fine dere er! Gleder meg til konkurranse :)

Energy ( 28.08.2014 kl.00:23 )

Kyllingsalaten så god ut. Nam!

Ha en god natt, mr handsome:)

Camilla Heindorf ( 28.08.2014 kl.01:54 )

Det ser kjempe godt ut:) Fine bilder.

Anders ( 28.08.2014 kl.23:05 )

Hmmm...baby leaf og babyspinat - var det babyolje i salaten også eller ;-D

Glenn Henriksen ( 01.09.2014 kl.17:29 )

Anders: haha!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits