Morn! I går var jeg som tidligere nevnt på presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday. Det er et årlig event arrangert i samarbeid med EB Productions, designere, brands, butikker og kjøpesentere her i Oslo. Bare det siste året har byen vokst til å bli et senter for mote og inspirasjon. Lørdag 6. september går store aktører som Hegdehaugsveien, Bogstadveien, Paleet, Eger Karl Johan, Steen & Strøm Magasin, GlassMagasinet, Arkaden Shopping, Byporten og Oslo S sammen for å skape en unik opplevelse som vi neppe har sett maken til. I løpet av gårsdagens sammenkomst fikk vi som var invitert på Lille Asia en liten smakebit på hva som kommer til å skje neste helg. Det ble også servert deilig fingermat som sushi, maki og vårruller. Omringet av vakre mennesker og god mat koste jeg meg fra ende til annen. 

Før gårsdagens event hadde jeg aldri hørt om Fashion Saturday, men nå som jeg vet hva det går ut på kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg til helgen. De forskjellige kjøpesenterene kommer til å arrangere alt fra moteshow, photoshoot og diverse kampanjer. Jeg anbefaler derfor alle moteinteresserte som bor i Oslo til å sette av førstkommende lørdag 6. september til Fashion Saturday. Vi sees! 

Her sitter vi samlet som en perle på en snor. Hao Vu, June og meg. 

Det er ikke ofte jeg drikker champange til lunsj på en mandag, for å si det sånn. 

Hyggelig å se igjen disse jentene også! Chioma (i midten), søsteren hennes og Stina.  

Se på all den deilige maten da dere! Lille Asia i Hegdehaugsveien kan sakene sine, det er det i hvert fall ingen som helst tvil om. 

Den av oss som knipset det mest stemningsfulle bildet fra presselunsjen er med i trekningen om å vinne det fine kamera dere ser på bildet ovenfor. Det er Olympus som står for konkurransen og modellen jeg holder i hånda heter Olympus Pen E-P5. Jeg fikk muligheten til å teste det og jeg falt pladask! Størrelsen er perfekt, det tar fantastiske bilder og selve kamera, som dere ser, har en skikkelig retro look. LOVE IT! ♥ Please be mine! Tre av modellene som representerte noen av kjøpesentrene. De var kjempe dyktige alle sammen og jeg elsket måten de formidlet budskapet gjennom klærne de hadde på seg. Keep up the good work beautiful people!  

Hashtagger i samarbeid med Fashion Saturday:

#fashionsaturdayoslo #OlympusPEN # LilleAsia @paleet @steenogstrommagasin @egerkarljohan @arkadenshopping @glasmagasinet_stortorvet @byporten @bumbleandhumblenorway @olympusnorge 


 

Jeg går konstant rundt med dårlig samvittighet og en følelse av at jeg henger etter med skolearbeidet, så i dag er jeg nødt til å sitte igjen etter forelesning og jobbe med en gruppeoppgave som skal være ferdig til fredag. Godt med alt som er gjort synes nå jeg! Ha en fin tirsdag kjære lesere, vi blogges. :-) 

 

Rikke Holm Andersen ( 02.09.2014 kl.10:57 )

Åh, den maten så utrolig god ut, haha :D

Marianne ( 04.09.2014 kl.00:09 )

Åå, dette så veldig koselig ut! Her kan jeg tenke meg du kosa deg masse :D

Kjekk du er <3

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits