Hallo! Gårsdagens utgang var uten tvil en vellykket kveld. Vi dro først på Nox og avsluttet på Lawo terasse. Jeg har kun festet i converse og jeans hele sommeren, så det var en fryd å pynte seg litt igjen. Da jeg våknet i dag morges derimot følte jeg meg ikke så fresh, men etter kald dusj var jeg god som ny. Søsteren min har vært på besøk i hovedstaden i helgen og løpt KK-mila, så da måtte jeg selvfølgelig treffe henne før hun dro hjem. Synd det ble så kort møte, men vi har jo begge blitt enige om at hun skal ta turen tilbake i løpet av høsten.  

Synes dere vi ligner forresten?

Etter at jeg hadde tatt farvel med søstersen dro Julia, June og meg på Aker Brygge. Det finnes seriøst ikke bedre terapi enn å spise mat på Friday´s dagen derpå! Vi endte opp med å bestille forrett, hovedrett OG dessert, så dere kan jo tenke dere selv hvor mette vi ble. I løpet av disse timene satt vi å skravlet om alt mellom himmel og jord. Før vi vendte snuten hjemover (og da mener jeg med sofaen i sikte) knipset vi antrekksbilder av hverandre. Resultatet postes på bloggen i morgen. Om en snau time må jeg ta farvel med Julia, som reiser tilbake til Bergen. Denne helgen har vært alle tiders og jeg gleder meg allerede til hun kommer på besøk igjen. #hvergangvimøtes 

Marianne ( 07.09.2014 kl.21:54 )

Hørtes ut som en veldig koselig søndag :D

Gleder meg til å se bilder av ditt outfit <3

Energy ( 07.09.2014 kl.22:32 )

Bra valg av utesteder! Og Fridays er digg dagen derpå, yum:)

Camilla Heindorf ( 08.09.2014 kl.02:33 )

Bra bilder. Haaper du har hatt en fin helg.

Glenn Henriksen ( 08.09.2014 kl.16:15 )

Camilla Heindorf: takk i lige måde :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits