Hei godtfolk! Er det bare meg eller er mandager den tyngste dagen i uken? Det var seriøst en kamp for livet å stå opp i morges. Eller, det blir kanskje feil å si at jeg stod opp i morges, for klokken var jo nærmere lunsj-tider da jeg kom meg ut av sengen Haha. Før jeg kan gripe fatt på noe som helst må jeg shine leiligheten. Den ser nemlig litt herjet ut etter helgens sosiale sammenkomster. Senere i kveld har jeg tenkt meg på trening. Jeg vurderer å melde meg på en gruppetime på Eliixia, men jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil trene enda. 

Forresten! Jeg har en gladnyhet å dele med dere. Dere husker kanskje at jeg var på presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday? På det eventet kunne man delta i en konkurranse, hvor vinneren av første premien fikk det nye kamera Olumpus PEN og 5 middager på Lille Asia. Gjett hvem som vant!? Jo, det var meg det gitt! Akkurat nå er jeg så glad at smilet går nesten rundt. Det er jo enda mer prestisje å tenke på at jeg blir den første i Norge som mottar dette kamera. Tusen takk #olympusnorge !! ♥

Skinnjakke - Acne // Skjorte - River Island // Jeans - River Island (HER) // Sko - Converse (adlink)

Ha en fortsatt fin mandag da dere! :-) 

Energy ( 08.09.2014 kl.16:51 )

Grattis, hunken:)

Natalie Glesnes ( 08.09.2014 kl.17:12 )

Gratulerer så mye med premien :) kjempe kjekt :D

Marianne ( 08.09.2014 kl.21:48 )

Så gøy! Gratulerer så mye <3

Utrolig fint outfit :) Du er alltid så fin på bilder!!

Ingvild ( 11.09.2014 kl.23:35 )

Jeg kommer virkelig ikke over hvor utrolig kjekk du er!!! Og du har jo den fineste klesstilen også.

Gratulerer så utrolig mye med premien!! Det er jo superkult :) :) :)

Alexander Karlsson Jakobsen ( 12.09.2014 kl.09:30 )

Hvilket kamera brukte du før du vant dette? :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits