God ettermiddag fra sengekanten! Ja, jeg ligger fortsatt i senga faktisk, og her har jeg planer om å ligge et par timer til. Det er jo ingenting som er bedre enn å ligge i senga og se på serier dagen derpå? Som dere kanskje skjønner så endte jeg utpå i går også. Det finnes alltid en god grunn til å dra ut og unnskyldningen min for å dra ut i går var suprise party for en kompis som jeg ble kjent med i Kos. Dere skulle sett ansiktsuttrykket hans da han kom hjem til fullt hus og stormende jubel. Veldig bra kveld altså!

Tidligere på dagen i går møtte jeg Andrea, Fanny og Fanny på Tjuvholmen. Vi ble sittende rundt spisebordet å snakke om alt fra kunst til backpacking. Veldig varierte samtaleemner med andre ord. Hehe! Hyggelig å treffe de igjen. Andrea og meg ble enige om å møtes en dag til uka. Det er jo evigheter siden sist vi møttes og vi har derfor mye å snakke om. Gleder meg til å høre mer detaljert om hvordan hun hadde det på tur i Sør Afrika. 

Fina! 

Jeg liker meg så godt på Tjuvholmen! For å si det sånn, jeg hadde ikke hatt noe i mot å bodd i en toppleilighet der nede.  Bildene har jeg lånt fra bloggen til Andrea.


 

Klikk dere gjerne innom senere i kveld, for da har jeg tenkt å legge ut et innlegg som viser hvilke produkter jeg bruker til kropp og ansikt. I mellomtiden ønsker jeg dere en fin søndag! :-) 

Energy ( 05.10.2014 kl.17:34 )

Vakre Andrea:)

Deilig slappe av i senga etter party kvelden før ja. Med snacks og god film/serie. Kanskje bestille mat hjem er også digg..:)

Glenn Henriksen ( 05.10.2014 kl.21:27 )

Energy: ja! Det er super chill:)

Marianne ( 06.10.2014 kl.13:14 )

Så koselig :) Fine bilder!

Håper du hadde en kjempefin søndag :D

Glenn Henriksen ( 06.10.2014 kl.21:25 )

Marianne: takk, takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits