Morn! Jeg var oppe før klokken ti og det på en søndag. Ikke ofte det skjer, for å si det sånn. Jeg er som dere skikkert skjønner ingen morgenfugl og så sant det lar seg gjøre liker jeg å sove lenge. Årsaken til at jeg måtte sette på alarm til i dag morges var ikke fordi jeg skulle på gudstjenste, men fordi jeg måtte opp å pakke. Som jeg nevnte til dere i går skal jeg i dag ut å reise. Det var dessverre ingen av dere som tippet riktig, så da får vi spare middagen til en annen gang. Klokken 15:00 er det avgang fra Oslo retning København. Denne gangen er det ikke klatring og friluft som står på agendagen, heller tvert i mot.

Jeg skal nemlig ta danskebåten til København sammen med hele PR-linja på BI. Vi blir en veldig stor gjeng og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Sist jeg tok danskebåten var jeg kanskje 8--9 år, så det blir interessant å se hvordan det går for seg denne gangen. Dette høres kanskje litt ut som en typisk tur for pensjonister, men når vi fra PR-linja overtar skuta blir det nok hæla i taket og tenna i tapeten. Hehe. Kamera og Macen blir selvfølgelig med på tur, så da får vi krysse fingrene for at de har internett ombord.  

Stemningsbilde fra fadderullan. 


PS! Senere i dag kommer jeg til å kjøre en sykt kul konkurranse som dere IKKE kan gå glipp av. Hold dere oppdatert. Vi blogges. 

Energy ( 19.10.2014 kl.16:13 )

Ble ingen middag med hunken, snufs :p

Blir nok topp tur. Deilig ta båten og ha alt "på ett sted". Og moro handle taxfree. Er i køben flere ganger i året gjerne. Kos deg på tur, kjekken:)

Marianne ( 19.10.2014 kl.20:57 )

Kos deg i Danmark :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits