København er en fantastisk by! Bare så synd at vi ikke fikk mer enn 6 timer til rådighet. På tross av dette følte jeg vi utnyttet tiden godt. Før vi satte i gang med shoppingrunden måtte vi unne oss en etterlengtet frokost på Mc Donalds. På en dag som dette kunne jeg nemlig ikke forestilt meg noe mer fristende enn nuggets til frokost. Det sier vel kanskje litt om formen på gruppa? Hehe.

Etter at vi hadde fått i oss litt mat var det endelig klart for å sjekke ut butikkene. Foruten om å kjøpe meg ny parfyme på Abercrombie & Fitch hadde jeg ikke planlagt noe som helst. Vi tok i grunn hele byvandringen på sparket, i vårt eget tempo vel å merke. Høydepunktet for min del var uten tvil Illum Departent Store. For de av dere som ikke har vært der kan man sammenligne det med Steen & Strøm. Omringet av mine favorittmerker, deriblant Filippa K, Tiger Of Sweden og Acne, var det vanskelig å holde visakortet kaldt.   Her står Thea med avstøpningen til verdens høyeste mann. Det er helt sykt å tenke på at et menneske kan bli så høy og stor! 

Alltid like spennende å ta turen innom Urban Outfitters. Der kjøpte jeg den grønne bomberjakken dere ser på bildet over. Jeg satser på å vise den frem i et antrekksbildet før det blir for kaldt.  

Vi måtte selvfølgelig ta turen innom Disneybutikken å hilse på alle barndomsheltene våre. 

En av de som koste seg mest inne på Disney var Tina.

I håp om å ha nok parfyme ut året kjøpte jeg den største flasken denne gangen. Med på kjøpet ble også en ny t-skjorte og tre nye boksere. Alt i alt hadde jeg en fantastisk tur sammen med PR-linjen til København. Det ble kanskje litt for mye alkohol og litt for lite søvn, men det er vel sånn man må regne med på slike turer. Dagen i dag har bare gått med til avslapping. Jeg har vekslet mellom sofaen og senga, noe som har vært ufattelig deilig. I morgen er jeg klar for å gripe fatt på hverdagen igjen. Det er riktignok bare to av de igjen før helgen intreffer, men det betyr bare at jeg må være ekstra produktiv. Jeg håper alt står bra til med dere! Vi skrives i morgen. 

Sofie-Amunda ( 22.10.2014 kl.23:07 )

fine bilder :)

Marianne ( 23.10.2014 kl.00:46 )

Ååå, den Disney butikken skal jeg innom når jeg skal dit en gang! Nemo, Donald og Mikke Mus <3

Så fine bilder :D Fint du kosa deg masse på tur!

Camilla Heindorf ( 23.10.2014 kl.01:02 )

Supre bilder: D

Glenn Henriksen ( 23.10.2014 kl.01:04 )

Camilla Heindorf: takk for det :-)

Glenn Henriksen ( 23.10.2014 kl.01:04 )

Marianne: hehe ja! mye moro der inne :)

Glenn Henriksen ( 23.10.2014 kl.01:04 )

Sofie: takk! :)

Ingvild ( 23.10.2014 kl.13:48 )

Åååå høres deilig ut! Shoppinghimmelen da :-D Må dra dit igjen snart, blitt noen år siden sist!

Rubzinho ( 30.10.2014 kl.00:09 )

Flotte bilder =)

Ny her på blogg, men føler på meg at eg kommer til å besøke siden din gjevnlig for inspirasjon :)

Glenn Henriksen ( 30.10.2014 kl.00:39 )

Rubzinho: Takk! Så hyggelig :-)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits