God lørdagskveld dere! I går var jeg rundt omkring på forskjellige eventer. Først ut på agendaen var lanseringsfest for et nytt magasin som heter Subjekt. Eventet ble arrangert på Ingensteds, hvor vi fikk servert vin og goodiebags. Senere på kvelden dro June og meg videre til Lawo på fashion party med Fashion One, og visning av norske designere som James Lazar Braathe, Norwegian Couture og Via Fernando Miralles. En av de mest innholdsrike fredagskveldene jeg har hatt på lenge, for å si det sånn. Veldig hyggelig å treffe igjen gamle kjente. Det ble dessverre ikke knipset så mange bilder, men her har dere i hvert fall et: 

Her sammen med to fine, Kristina, Hans Christian, på Ingensteds.Nå skal jeg ut å spise middag sammen med Tina, moren hennes og en venninne. Vi skal har reservert bord på Lille Asia og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg å til å gripe fatt på lørdagskvelden. Ha en fortsatt god helg da dere! Vi blogges i morgen. 

Marianne ( 28.10.2014 kl.00:43 )

Ååå, så koselig :)

Håper du har hatt en fin helg! :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits