Vår sjakkmester - Magnus Carlsen - skal forsvare sin VM-tittel og trenger vår støtte. Siden ingenting sier HEIA som en strikkegenser, gir VG nå muligheten til å lage et strikkemønster du mener er en sjakk-konge verdig.

Et håndbplukket dommerpanel bestående av Hans Olav Lahlum, Simen Staalnacke, Charlotte Thorstvedt og Sonia Huanca Vold vil gjennom VM velge hver sin favoritt blant de innsendte bidragene. En genser stemmes frem av publikum. Av disse 5 velger Magnus Carlsen det bidraget som blir den ofisielle Magnusgenseren produsert av Moods Of Norway.  

Her er min favoritt blant de innsendte bidragene så langt: Du trenger IKKE å kunne strikke for å være en verdig Magnusgenser-designer. Gå inn på Magnusgenseren.vg.no og legg igjen et bidrag eller stem på din favoritt. 

// Annonse. 

Danian. Gutteblogger ( 09.11.2014 kl.16:18 )

Den var da kjempe fin jeg liker slike gensere

Jenny ( 16.11.2014 kl.11:47 )

Sjekk gjerne ut min genser her: http://magnusgenseren.vg.no/design/8320?fb_action_ids=10154905034615165&fb_action_types=og.shares

:-)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits