God ettermiddag! Da var vi allerede midtveis i uken og det nærmer seg sakte, men sikkert helg. Gleder meg veldig siden jeg skal ta turen hjem. Først flyr jeg til Trondheim og besøker mamma før jeg på lørdag reiser hjem til Molde for å feire pappa som fyller hele 60 år. Jeg har ikke vært hjemme siden i sommer, så dere må tro jeg ser frem til å se igjen familien. Jeg startet dagen i dag med en liten tur til tannlegen, før jeg dro videre på skolen. I dag hadde jeg fremføring i kommunikasjon, noe som var litt skummelt. Som dere sikkert skjønner så er det jo litt større "klasser" på BI enn hva det var på vgs. Uansett deilig å være ferdig og jeg følte det gikk ganske greit. Etter skolen dro jeg på et spennende møte, som jeg håper å kunne dele med dere etter hvert. Nå er det klesvask og bretting av klær som står på agendaen. Klarer jeg å presse inn en treningsøkt også skal jeg si meg strålende fornøyd med dagen. Med dette ønsker jeg dere en fin onsdag videre. :-) 


Skinnjakke - Acne // Genser - H&M // Skjorte - TIger Of Sweden // Bukse - Zara // Sko - Filippa K

Dessverre er det ikke så lett å få til antrekksbilder om dagen. For det første blir det så tidlig mørkt og for det andre så har jeg ikke tatt meg til bry å spørre noen om å knipse bilder av meg. Det er nesten så jeg vurderer å ta med meg stativet ut i bakgården og ta bilder der. Haha. Jeg vil forøvrig skryte av kamera på den nye iphone 6. Bildene blir mye finere og skarpere enn med 5´ern, for å si det sånn. 

Marianne ( 12.11.2014 kl.17:08 )

Åå, så koselig å se familien igjen :) Kan tenke meg du gleder deg masse!

Fremføringer er så skummelt, spesielt for mange mennesker. Du er flink <3

Ha en fortsatt fin onsdag du også! :)

Camilla Heindorf ( 12.11.2014 kl.17:42 )

Supert outfit:)

Sandra ( 12.11.2014 kl.18:05 )

For en kjekkas :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits