God kveld dere! Helgen hjemme med familien har vært alle tideres. På lørdag var jeg en tur hjemme hos pappa og spiste kake etterfulgt av en fuktig bytur sammen med fine folk. Gårsdagen var ikke så mye å skryte av og jeg gjorde i grunn ikke annet enn å slappe av på sofaen. I skrivende stund er jeg på besøk hos søsteren min, Stine, på nordmøret. Koser meg gløgg i hjel her i den fine leiligheten hennes! Tidligere i dag var vi ute på en luftetur i marka. Noe helt annet med lufta her på bygda enn i hovedstaden, for å si det sånn. Til middag introduserte søstersen meg for en middagsrett jeg aldri hadde smakt før, nemlig torskepanne. Det smakte helt fantastisk! Jeg tenkte å dele oppskriften med dere på bloggen i morgen, så hvis dere er keen på et nytt middagstips må dere holde dere oppdatert. Her sammen med nevøen min, Joakim. Nam! 

Daisy er iallefall happy etter å ha vært ute på tur.  

Resten av kvelden skal nytes med pledd, levende lys og Farmen på tv-skjermen. I morgen tidlig reiser jeg tilbake til Oslo, hvor jeg skal rett avgårde på frokost og fotokurs med selveste Marcel Leilienhof . Gleder meg til det! Håper alt står bra til med dere. Vi blogges. 

Marianne ( 17.11.2014 kl.23:39 )

Så koselige bilder :) Godt at du har kost deg masse i helga mens du har vært sammen med familien <3

Kos deg på fotokurs! God tur tilbake til Oslo :)

Glenn Henriksen ( 18.11.2014 kl.12:54 )

Marianne: takk for det Marianne :)

Benjamin Bjørlykhaug ( 22.11.2014 kl.11:50 )

hei, utrolig fin blogg du har! alt du fremstiller på bloggen din virker så ekte. Hos mange andre bloggere kan man oppleve at ting kanskje blir litt i det drøyeste laget av urealistisk med tanke på at alt skal være så fint osv.. Skal ikke si så mye om andre bloggere her for alle har hvert sitt tema og intresser, men det som var "formålet" med dinna teksten hittil er at bloggen din er utrolig vakker på alle sider.

Altså jeg har noen spørsmål ang. utdanning og hva du gjorde etter ungdomsskolen. Leste i ett tidligere innlegg at du ikke har utdanning..? Hvorfor tok du det valget, og siden du ikke gikk på skole hva gjorde du da?

Jeg går nå gjennom en tøff periode eller tøffere blir det(tror ikke jeg skal legge ut den historien på bloggen din for då blir det fort en utrolig lang tekst), så er litt usikker på hva jeg burde gjøre, så tenkte rett og slett å høre hva du gjorde. (går nå i 10'ende klasse, fyller 16 i januar)

Vurderte å kontakte deg på mail, men tenkte at jeg like greit kunne skrive her.

Uansett så er mailen min: bsb-99@live.com vist du ønsker å svare på mail istede:)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits