Hei, hei folkens! Etter noen fine dager hjemme med familien er jeg nå tilbake i Oslo. Jeg dro direkte fra flyplassen på frokost- og fotoevent med selveste Marcel Lelienhof i regi av Canon/Høyer. Jeg fikk et par gode tips der som jeg kommer til å benytte meg av fremover. Bilder og mer utfyllende tekst fra eventet kommer i et eget blogginnlegg. Siden jeg ikke hadde noen til å knipse antrekksbilder av meg i dag tok jeg like gjerne med meg kamera og stativet i Frogneparken. Følte meg riktignok litt dum da folk gikk forbi, men som blogger må man bare bruke de hjelpemidlene man har. Heldigvis er ikke dette noe jeg trenger å gjøre så ofte. Haha! Uansett, nedenfor ser dere dagens outfit. Jeg har blitt veldig glad i den nye jakken min fra Alpha Industries som jeg kjøpte da jeg var på klassetur i København. Jakke - HER // T-Shirt -HER // Chinos - Zara // Boots - Zara // Watch - Daniel Wellington 

// Annonselenker.

Hilde ( 18.11.2014 kl.12:36 )

fine bilder :)) Hvor har du kjøpt kontrollen til kameraet ditt, og hva heter den? Har en nikon kamera, men finner ikke kontroller til det..

Sofie Olea Grav Hartvigsen ( 18.11.2014 kl.12:43 )

ELSKER jakken!

Glenn Henriksen ( 18.11.2014 kl.12:53 )

Sofie Olea Grav Hartvigsen: takk for det :-)

Glenn Henriksen ( 18.11.2014 kl.12:53 )

Hilde: jo, takk! den kjøpte jeg sammen med kamera på en canon butikk i Dubai :)
jeg vet man får bestilt slike kontroller på ebay osv også! :)

Energy ( 18.11.2014 kl.18:10 )

Tøft antrekk, kjekken:)

Marianne ( 18.11.2014 kl.23:39 )

Kjempekult outfit :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits