I går var jeg som tidligere nevnt på fotokurs med Canon og Høyer. Marcel Lelienhof var til stedet og gav oss tips til hvordan vi skulle ta best mulige bilder. Lyssetting, bruk av blitz og valg av linse var kanskje de mest sentrale tingene han la vekt på. Selv knipser jeg bare bilder i autofokus, noe som gjør at jeg ikke får de aller beste resultatene. Det skal sies at jeg har et veldig bra speilreflekskamera og sånn sett blir ikke kvaliteten dårlig, men den kunne riktignok vært bedre. Jeg fikk også vite at jeg kunne koble opp kamera mitt med telefonen, noe jeg trodde bare var mulig med et kompaktkamera. Alt i alt, et veldig lærerikt fotokurs som jeg kommer til å dra nytte av fremover.  

Vi fikk også servert grøt etter oppskrift fra Vibeke Klemetsen. Det smakte veldig godt og jeg er glad for at vi fikk med oss oppskriften hjem, for denne vil jeg veldig gjerne spise mer av. Marcel er en veldig dyktig fotograf, noe han beviste gjennom foredraget sitt. Her sammen med Donna. 

Med oss hjem fikk vi også noen bøker som skal lære oss å ta bedre bilder. Disse kommer godt med!Takk til Høyer og Canon for en fin start på dagen. Tommel opp for flere slike hyggelige og lærerike sammenkomster.

Marianne ( 20.11.2014 kl.01:18 )

Dette så veldig gøy ut! Godt å høre at du lærte nye ting :) Gøy å være på kurs, spesielt når det er ting man liker å høre :)

( 23.11.2014 kl.22:36 )

Bringebærlemonade fra frigard!! gogo Lærdal :-)

Trine - Klisjéhjemmet ( 03.12.2014 kl.17:01 )

Så gøy! :-)

Jeg fikk tilsendt boken i etterkant og den ble et fint bidrag til kokeboksamlingen, men misunnelig på fotokurset altså!

Glenn Henriksen ( 05.12.2014 kl.21:05 )

Trine: Ja, mange fine oppskrifter der :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits