Som dere kanskje vet har jeg jobbet som flyvert i SAS, og på mange måter må jeg si at jeg savner det. En ting er å reise på fritiden, men det er noe helt annet å faktisk jobbe ombord på flyet. I løpet av en arbeidsdag kunne jeg møte så mange forskjellige mennesker fra hele verden. Dere tenker kanskje at livet som flyvert er ganske hektisk siden det innebærer så mye reising og det er vel heller ikke til å stikke under en stol. Er du glad i å reise sånn som meg, da tenker man ikke over den slags. Jeg savner jobben som flyvert av mange grunner og en av dem er er det fantastiske arbeidsmiljøet i SAS, noe jeg regner med de fleste av dere har fått erfare som passasjer?

Vi flyr av forskjellige grunner, men vi har alle en ting til felles: For mange av oss er flyet så mye mer enn en transportetappe. Det er en del av hele reiseopplevelsen, uansett hvor vi er på vei. Om vi pendler til jobben flere ganger i uken eller jobber ombord. Om vi søker vårt livs eventyr eller fred og ro, eller om vi lengter bort eller hjem. Kjenner du deg igjen? Da vet du hvordan det er å reise. 

 

 

// Sponset innlegg.

Anonym ( 23.11.2014 kl.16:24 )

Hvordan ble du flyvertinne? Hva måtte du gjøre for å bli det og trengte du vittnemålet fra videregående? :-)

line88 ( 23.11.2014 kl.16:34 )

jeg lurer bare på en ting jeg har lyst til å bli flyvertinne men lurer på om man må være go til å svømme ? for å bli flyvertinne?

Leo ( 23.11.2014 kl.16:40 )

Hvordan ble du flyvert i SAS? 🙊

jonas ( 23.11.2014 kl.17:06 )

Hva måtte du gjøre for å fylle kravene til SAS som flyvert? Vurderer selv, hilsen fast leser! 😁😊

H ( 23.11.2014 kl.23:05 )

Jeg har nettopp søkt og skal snart på intervju. Har du noen gode tips? :) Hvor lenge og hvor mye jobbet du i SAS?

Marianne ( 24.11.2014 kl.00:10 )

Jeg elsker å reise, men har dessverre ikke tatt så mye fly.. Første gangen jeg tok fly var i år!

Maren Helgemo - Ned 21kg så langt ( 24.11.2014 kl.16:52 )

Du er så heldig som har jobbet som det!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits