Hei, hei! Gårsdagen var et maraton uten like. Etter frokosten tok Espen og jeg en taxi inn til byen for å ta en nærmere titt på Wien. Det ble riktignok ikke tid til shopping, men til gjengjeld fikk jeg tatt veldig mange fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere på bloggen. Kl 13:30 samlet alle de 60 bloggerne seg på hotellet, hvor Olympus hadde stelt i stand en workshop for oss. Oppgavene gikk ut på å ta forskjellige bilder med jul som tema. Vi ble kjørt til julemarkedet som ligger midt i sentrum av Wien. Jeg har aldri vært med på noe lignende før og synes dette var kjempe moro. Senere på kvelden samlet vi oss til fest og moro på et av Olympus sine lokaler her i byen. Der ble også vinneren av fotokonkurransen kåret.Jeg husker ikke hva vinneren het, men hun hadde i hvert fall gjort en fenomenal innsats. 

Skjorten jeg har på meg er fra NN07, hvis noen av der lurte. 

Var ikke dett et kult bilde av Espen? Utrolig å tenke på at det er tatt med et kompaktkamera. 

I løpet av gårsdagen ble jeg kjent med de to svenske bloggerne, Sendi Skopljak og Rebecca Fredriksson. To hyggelige jenter som blogger om mote, trening og livsstil. Mitt opphold her i Wien begynner å nærme seg slutten. Gleder meg til å komme hjem og se gjennom alle bildene som jeg har tatt på denne turen, ja for det er ikke få. Jeg tror aldri jeg har tatt så mange bilder på så kort tid før. Olympus PEN har uten tvil blitt min nye følgesvenn. Det er lite, ser bra ut og tar vanvittige bilder. Got to love it! Ha en fin dag da dere, vi skrives når jeg er tilbake i Oslo. 

Siri ( 04.12.2014 kl.12:59 )

Har du sluttet på BI?

Sünnet ELbiseleri ( 04.12.2014 kl.15:03 )

Kıyafetler ve renkler çok güzel. Yılbaşı yaklaşırken yapılan çalışmalar çok umut verici. Bizde sünnet çarşısı olarak sünnet elbiseleri konusunda çocuklar için çok güzel elbiseler tasarladık. Bunun için www.sunnetcarsisi.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Marianne ( 05.12.2014 kl.00:45 )

Dette hørtes veldig gøy ut! Høres ut som du har kost deg masse :D

Kjempefine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits