Hallo kjære lesere! Det er fredag og endelig helg. Tidligere i ettermiddag fikk jeg en gladmelding på mail. Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er nå over og juryen har plukket ut meg som semifinalist i kategorien "Årets Herreblogg". For at jeg skal komme til den store finalen trenger jeg hjelp fra DERE. Avstemningen avsluttes 31. desember og frem til da kan dere kan stemme en gang hver 12. time. I tillegg til kategorien "Årets Herreblogg" er det også mulig å gå av med seieren i kategorien "Folkets Favoritt". Denne deles ut til den bloggeren som sammenlagt har fått flest stemmer fra leserne uavhengig av juryen. Med andre ord, hver stemme teller.

Hvis du synes at jeg fortjener å vinne tittelen "Årets Herreblogg" kan du stemme på meg HER.   

Lue - Nelly // Frakk - Volt // Cardigan - Zara // Genser - Filippa K. // Jeans - River Island // Sko - Filippa K. // Hansker - H&M

Del gjerne innlegget med dine venner på facebook også. På forhånd, tusen takk for stemmen! Dere er best. 

( 06.12.2014 kl.04:44 )

Kjære, kjære Glenn :) Du er en kjekk ung mann, absolutt ingen tvil. Og en meget god stil har du også. Men jeg må få nevne en ting og det er skjeggveksten. Skjegg er fint og kult, spesielt på denne tiden av året. Men du trimmer skjegget ditt litt på en ABB måte som ikke ser helt bra ut. La skjegget vokse i ansiktet også og trim det deretter. Ikke kutt alt ved hakelinjen. Et lite tips, intet mer :-) God jul.

Marianne ( 07.12.2014 kl.01:54 )

Åå, så gøy! Gratulerer så mye :D

Jeg skal stemme på deg <3 Lykke til :)

Glenn Henriksen ( 07.12.2014 kl.22:25 )

Marianne: Takk, takk :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits