God formiddag! I går kveld hadde jeg besøk av June. Vi koset oss med Idol, Senkveld og nachos. Maks deilig med en rolig fredagskveld etter en travel uke. Om det blir like rolig i kveld er fortsatt ikke avgjort. Jeg er i hvert fall gira på å være sosial, så får vi se hvor det bærer hen. Nå tenkte jeg å spise frokost før jeg tar turen på trening. Jeg har nemlig litt å ta igjen siden det ikke ble noe workout i Wien. 

Denimjakke - Carlings // Skjorte - Zara // Jenas - River Island // Boots - Timerland Ha en fin lørdag alle sammen!

Maiken ( 07.12.2014 kl.00:29 )

Så det var litt ufortjent slapt med kommentarer på de siste innlegga, eller innlegga generelt, så ville bare stikke innom og si hei og at jeg syntes bloggen din er veldig bra og at du gjør en god jobb ;) Den holder et mye høyere nivå enn mange av toppbloggerne, sånn jeg ser det hvertfall, så håper du fortsetter å blogge i lang tid fremover selv om du ikke ligger sånn skyyhøyt på topplista :)))

June Holm ( 07.12.2014 kl.10:35 )

Fineste Glenn <3 Takk for fredagen, var superkos!

Marianne ( 07.12.2014 kl.15:42 )

Så koselig med besøk :D

Håper du hadde en fin fredag og lørdag! Ha en fin søndag <3

Glenn Henriksen ( 07.12.2014 kl.22:25 )

Marianne: Takk det samme :)

Glenn Henriksen ( 07.12.2014 kl.22:32 )

Maiken: Hei Maiken! :) Hehe. Ja, det er ikke så mange som legger igjen kommentarer dessverre. Takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at du liker bloggen min. :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits