God kveld sprekinger! Da var 90 minutter med blod, svette og tårer et tilbakelagt kapittel. Jeg er strålende fornøyd med dagens innsats og føler virkelig at jeg har fått en bra start på uka. No more comfort er i følge min mening den beste gruppetimen Elixia har å tilby. Jeg elsker kombinasjonen av styrke og utholdenhet. Formen er riktignok helt ræva og det er ingen tvil om at jeg har et stort forbedringspotensiale. Heldigvis har jeg June med på laget, noe som gjør det mye lettere å komme seg over kneika. Nå som det nærmer seg jul blir det en stor utfordring å motstå god mat og festligheter, men da får man heller være disiplinert å kompansere med regelmessig trening. Right?   

June og jeg, rødsprengt og jævlig, etter dagens workout. 

Til kvelds ble det Yoghurt, druer, havrepannekaker med cottage cheese, blåbær, banan og kanel. Yummy. Oppskriften på havrepannekakene finner dere HER. Nå er det natta på denne gutten. Vi blogges i morgen. 

Energy ( 09.12.2014 kl.00:34 )

Havrepannekaker må jeg prøve, ikke smakt før. Havre er super kost, både for energi og næringsinnhold:)

Marianne ( 09.12.2014 kl.00:56 )

Åå, så flinke dere er :D Nå kan du ta kvelden med god samvittighet!

God natt og sov godt :)

Glenn Henriksen ( 11.12.2014 kl.14:46 )

Marianne: Jo, takk! Vi prøver :)

Glenn Henriksen ( 11.12.2014 kl.14:46 )

Energy: Ja! Det anbefales :) Sunt og godt!

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits