God ettermiddag!! Snart helg jo, er det ikke deilig!? Jeg startet dagen med en innbydende pressefrokost sammen med TALIKA og noen utvalgte bloggere på Bølgen & Moi - Tjuvholmen. Grunnleggeren av TALIKA, Alexis de Brosses hadde tatt turen hele veien fra Paris for å gi oss en innholdsrik presentasjon av det unike og innovative merket han startet. Mest kjent blant hans produkter er bestselgeren "Lipocils", som er et unikt vippeserum som maksimerer lengden på en naturlig måte. Siden jeg er gutt har jeg ikke behov for lengre vipper, men jeg er heller interessert i det resterende sortimentet som da er tilpasset for å rense ansiktet og forebygge rynker rundt øynene. I forkant av dette eventet fikk vi blant annet tilsendt en av ansiktsmaskene og allerede etter en behandling kjentes huden min fuktigere og mykere. Jeg er i ugangspunktet veldig skeptisk når det kommer til hudpleieprodukter, men hvis det er noe som funker er det klart jeg gir det en sjanse. 

Til min store overraskelse var fineste Annette også tilstedet under dagens sammenkomst. Vi har ikke sett hverandre på år og dag, så det var veldig godt å se henne igjen! Etter frokosten slo vi følge opp til kontoret hennes på Solli, hvor vi tok en kaffe. Gleder meg allerede til neste stevnemøte. Forhåpentligvis får vi det til allerede på nyåret.   

Takk til TALIKA og Solis International Cosmetics for en fin start på dagen. 


 

Antrekksbilder legges ut på bloggen i løpet av kvelden! I mellomtiden skal jeg på håndballtrening og ta ut det siste jeg har av energi. Så langt denne uken har jeg vært veldig flink å trene faktisk. God følelse å være tilbake på treningsfronten! Ha det fint da dere, vi sees. 

Marianne ( 11.12.2014 kl.23:35 )

Så koselig med pressefrokost! :) Fine bilder!

Håper du koste deg på håndballtrening :D

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits