Jeg er veldig opptatt av tennene mine og tannpuss er derfor en fast rutine som jeg må gjøre minimum to ganger om dagen. Til det bruker jeg den elekstriske tannbørsten fra Oral-B Pro 6000. Det som skiller denne tannbørsten fra de tidligere modellene er at den har innebygd Bluetooth 4,0 teknologi, noe som gir deg muligheten til å gjøre deg bedre til å børste tenner. Ja, for du kan nemlig koble tannbørsten til en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd og forteller deg når du bør skifte børstehode. Genialt, sant?    

Jeg har hatt dennet tannbørsten siden september og har derfor blitt godt kjent med hvordan den fungerer. Det høres kanskje litt slitsomt ut å måtte koble tannbørsten til en app på mobilen osv, men det kan jeg altså love dere at det ikke er. Ved hjelp av mobilappen får man altså en indikasjon på om man pusser for hardt og/eller prøver å sluntre unna. Oral-B appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play og virker på alle SmartPhones som er utstyrt med Bluetooth 4,0 teknologi. I motsetning til den vanlige tannbørsten gjør Oral-B Pro 6000 det gøy å pusse tennene. Dessuten er dette en perfekt julegave å gi til enten mor, far, søster eller bror. 

Dere skjønner hva jeg mener når dere ser videoen: 

  

// Sponset innlegg.

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits