Hei alle sammen! Har dere hatt en fin jul så langt? Jeg for min del har kost meg fra ende til annen. Beklager for at jeg har vært så lite aktiv på bloggfronten. For å være helt ærlig så trengte jeg en liten pust i bakken. Julefeiringen er vel overstått og nå er det klart for årets siste festligheter. Det beste med julen er uten tvil de sosiale sammenkomstene. Jeg pleier alltid å dra ut i Molde 2. juledag, men til en forandring skal jeg ut I Kristiansund sammen med søstersen. Det er ikke så ofte vi er sammen, noe som betyr at vi må utnytte tiden til det fulle. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert underveis, men dere må ta høyde for at det kan bli litt jojo-blogging nå som jeg er hjemme på juleferie. 

Ha en fortsatt god jul da dere! Husk å stemme på meg HER dersom dere synes at jeg fortjener å vinne tittelen som "Årets Herreblogg". 


 

Image and video hosting by TinyPic

Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits