Hei igjen! Jeg har en god nyhet til dere! United Bloggers er offisielt oppe og går. Fra nå av må dere gå inn på www.glennhenriksen.no for å lese bloggen min. Etter så alt for mange år i den rosa bobla på blogg.no er jeg endelig klar for å ta steget videre. Jeg har troen på at samarbeidet med UB kommer til å ta bloggen min til nye høyder, noe dere også vil merke. Motivasjonen min er på topp og jeg gleder meg til å dele glimt fra hverdagen min videre på www.glennhenriksen.no. Er dere nysgjerrige på hvilke andre blogger som har blitt endel av United Bloggers? Da anbefaler jeg dere å besøke hjemmesiden deres HER.  Besøk min nye blogg ved å klikke på bildet under: 
I håp om at flere skal få med seg at jeg har byttet bloggplatform hadde jeg satt enorm stor pris på om dere likte/delte dette innlegget videre på facebook. Det gjør du ved å trykke på "liker" eller "del" knappen nederst til venstre.  

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin jul så langt? Jeg for min del har kost meg fra ende til annen. Beklager for at jeg har vært så lite aktiv på bloggfronten. For å være helt ærlig så trengte jeg en liten pust i bakken. Julefeiringen er vel overstått og nå er det klart for årets siste festligheter. Det beste med julen er uten tvil de sosiale sammenkomstene. Jeg pleier alltid å dra ut i Molde 2. juledag, men til en forandring skal jeg ut I Kristiansund sammen med søstersen. Det er ikke så ofte vi er sammen, noe som betyr at vi må utnytte tiden til det fulle. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert underveis, men dere må ta høyde for at det kan bli litt jojo-blogging nå som jeg er hjemme på juleferie. 

Ha en fortsatt god jul da dere! Husk å stemme på meg HER dersom dere synes at jeg fortjener å vinne tittelen som "Årets Herreblogg". 


 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg landet ganske sent i Molde på tirsdag og som jeg nevnte for dere tidligere skulle jeg egentlig være dommer på presidentvalget for molderussen, men siden jeg ikke rakk det ble jeg med på festen etterpå. For å være helt ærlig så tror jeg ikke at jeg har møtt så mange kjekke mennesker på en og samme kveld før. Alle sammen var veldig utadvendte og de tok meg i mot med åpne armer. Russekullet i Molde, samt de utvalgte russepresidentene, virker som en flott gjeng og alt tyder på at de kommer til å få en kanonbra feiring til våren. Flere av de har lovet å ta meg med ut å rulle, noe jeg gleder meg til. Hehe.I går var jeg med en av mine bestevenninner, Torill, på julegaveshopping i Ålesund. De har nemlig litt bedre utvalg der enn i Molde og da falt det seg naturlig å ta turen til Sunnmøret. Vi fikk riktignok ikke kjøpt så mange julegaver, men vi hadde det utrolig hyggelig sammen. Siden det blir lenge mellom hver gang vi sees er det viktig å utnytte den tiden man får. Apropos kvalitetstid! Nå er det familiefrokst sammen med min eldste søster som står for tur, deretter skal vi til Kristansund på julegaveshopping, del 2. Håper alt står bra til med dere og at dere ikke stresser så alt for mye nå frem mot jul. Vi blogges. 

Hallo! De siste dagene har bestått av eventer og sosiale sammenkomster. I går var jeg så sliten at jeg måtte bare koble ut. Da jeg våknet i dag morges derimot var jeg full av energi. Jeg startet dagen med typiske gjøremål som klesvask og støvsuging. Alltid like kjedelig, men det må jo bare til. Nå har jeg akkurat tatt en proteinshake og skal gjøre meg klar for trening. Tenkte å kjøre skuldre, biceps og rygg denne gangen. Hva som skjer i kveld er enda usikkert. Jeg har mange baller i lufta, så vi får se hva det blir til.Espen og meg på butikkåpningen for Mardou & Dean. 

Håper alt står bra til med dere og at dere får en fin lørdag. 

God morgen! For en helg dette har vært! Kampen mellom Molde og Odd har riktignok ikke blitt spilt enda, men på en måte så føler jeg vi har vunnet allerede. Hele Oslo er kryr av blå smurfer og jeg elsker det. Uansett hvor jeg går hen så møter jeg på et kjent fjes, noe som ikke er veldig typisk hovedstaden egentlig. Som om ikke det var nok har jeg besøk av verdens beste, nemlig Julia. Hun skal dessverre ikke bli med på kampen i dag siden hun har klessalg, men jeg regner med at det blir feiring (uansett utfall) på Tempest etter kampen.    

Håper alle sammen har hatt en fin helg! :-)

God kveld dere! Helgen hjemme med familien har vært alle tideres. På lørdag var jeg en tur hjemme hos pappa og spiste kake etterfulgt av en fuktig bytur sammen med fine folk. Gårsdagen var ikke så mye å skryte av og jeg gjorde i grunn ikke annet enn å slappe av på sofaen. I skrivende stund er jeg på besøk hos søsteren min, Stine, på nordmøret. Koser meg gløgg i hjel her i den fine leiligheten hennes! Tidligere i dag var vi ute på en luftetur i marka. Noe helt annet med lufta her på bygda enn i hovedstaden, for å si det sånn. Til middag introduserte søstersen meg for en middagsrett jeg aldri hadde smakt før, nemlig torskepanne. Det smakte helt fantastisk! Jeg tenkte å dele oppskriften med dere på bloggen i morgen, så hvis dere er keen på et nytt middagstips må dere holde dere oppdatert. Her sammen med nevøen min, Joakim. Nam! 

Daisy er iallefall happy etter å ha vært ute på tur.  

Resten av kvelden skal nytes med pledd, levende lys og Farmen på tv-skjermen. I morgen tidlig reiser jeg tilbake til Oslo, hvor jeg skal rett avgårde på frokost og fotokurs med selveste Marcel Leilienhof . Gleder meg til det! Håper alt står bra til med dere. Vi blogges. 

Riktig god kveld! Har dere hatt en bra start på uka? Selv har jeg vært riktig så produktiv føler jeg. Første del av dagen gikk med til og forberede onsdagens fremføring i kommunikasjon. Etter skolen dro jeg en liten tur til byen for å utrette et par ærend før det var hjem og lage middag. Klokken 19:30 dro June og meg på No More Comfort på Elixia Colusseum. En gruppetime jeg har et elsk-hat forhold til. 90 minutter med et rent helvete til gjengjeld for en ubeskrivelig deilig selvfølelse er jo ikke akkurat hverdagskost her i gården. Heretter skal June og meg prøve å komme oss på NMC hver uke. Anbefaler de av dere som bor i nærheten til å ta turen også! Resten av uka er veldig hektisk, i hvert fall nå som det nærmer seg eksamen. Likevel skal jeg prøve å holde dere sånn noen lunde oppdatert. Håper alt står bra til med dere! Vi skrives mer i morgen. Natta. :-)  

Vår sjakkmester - Magnus Carlsen - skal forsvare sin VM-tittel og trenger vår støtte. Siden ingenting sier HEIA som en strikkegenser, gir VG nå muligheten til å lage et strikkemønster du mener er en sjakk-konge verdig.

Et håndbplukket dommerpanel bestående av Hans Olav Lahlum, Simen Staalnacke, Charlotte Thorstvedt og Sonia Huanca Vold vil gjennom VM velge hver sin favoritt blant de innsendte bidragene. En genser stemmes frem av publikum. Av disse 5 velger Magnus Carlsen det bidraget som blir den ofisielle Magnusgenseren produsert av Moods Of Norway.  

Her er min favoritt blant de innsendte bidragene så langt: Du trenger IKKE å kunne strikke for å være en verdig Magnusgenser-designer. Gå inn på Magnusgenseren.vg.no og legg igjen et bidrag eller stem på din favoritt. 

// Annonse. 

For et par uker siden var jeg så uheldig å knuse telefonen min og da benyttet jeg muligheten til å bestille meg iphone 6. I går fikk jeg endelig min nye følgesvenn levert på døra! Jeg har riktignok ikke fått så mye tid til å teste den ut enda, men førsteinntrykket er veldig bra. Når det kommer til størrelsen er jeg glad for at jeg gikk for 6 og ikke 6 pluss, da det hadde blitt i største laget for mitt bruk. 

Som dere ser valgte jeg å gå for sølv denne gangen. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge jeg klarer å holde den ripefri. Hehe.  

Jeg er bare en snartur innom for å ønske alle sammen en fin fredagskveld! Gårsdagens festligheter på Lawo var virkelig en stor suksess. Håper og tror at denne kvelden blir minst like bra. Det eneste som var litt nedtur var at jeg ikke fikk festet på huggtennene som jeg kjøpte. 300 kroner rett i dass der altså. Men, men! Resultatet ble ikke så aller verst likevel da: 

Happy halloween alle sammen! 

God kveld! Da var vi midtveis i uka og et skritt nærmere helg. I morgen arrangeres det Halloweenparty i regi av BI, noe jeg ser frem til å feire! Alltid moro med utkledningsfester synes jeg! Som stor fan av vampyrer er det nok ingen hemmelighet for hva jeg velger å kle meg ut som. Jeg har ikke tenkt å fokusere så alt for mye på selve kostymet, men heller på de små detaljene som linser, litt sminke og huggtenner. Flere enn meg som har planer om å feire halloween i år?Disse huggtennene bestilte jeg på superkul.no  

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å hente inspirasjon til morgendagen. Hehe. Håper alt står bra til med dere! Vi blogges i morgen. 

Hallo fra sofakroken! Nå som det har blitt høst er det ekstra koselig å pakke seg inn under et varmt pledd med levende lys og en god film på skjermen. Ja, for på dager som dette skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde en søndagskjæreste. Grunnen til at jeg sier søndagskjæreste er fordi at resten av uka er jeg ganske opptatt og da merker jeg ikke savnet så godt. Ergo, en søndagskjæreste hadde passet meg perfekt. Hehe. Spørsmålet er bare om det finnes noen der ute som kunne tenke seg en slik ordning?

Som tidligere nevnt var jeg i går ute å spiste middag sammen med Tina, moren hennes og ei venninne. Lille Asia imponerte som alltid med verdens beste sushi og selskapet kunne ikke vært bedre. Jeg glemte å ta med kamera, så dere får bare unnskylde kvaliteten. Denne helgen har vært alle tiders og jeg har kost meg fra ende til annen. Eneste minuset er som sagt litt mangel på omsorg og kjærlighet.. 

God lørdagskveld dere! I går var jeg rundt omkring på forskjellige eventer. Først ut på agendaen var lanseringsfest for et nytt magasin som heter Subjekt. Eventet ble arrangert på Ingensteds, hvor vi fikk servert vin og goodiebags. Senere på kvelden dro June og meg videre til Lawo på fashion party med Fashion One, og visning av norske designere som James Lazar Braathe, Norwegian Couture og Via Fernando Miralles. En av de mest innholdsrike fredagskveldene jeg har hatt på lenge, for å si det sånn. Veldig hyggelig å treffe igjen gamle kjente. Det ble dessverre ikke knipset så mange bilder, men her har dere i hvert fall et: 

Her sammen med to fine, Kristina, Hans Christian, på Ingensteds.Nå skal jeg ut å spise middag sammen med Tina, moren hennes og en venninne. Vi skal har reservert bord på Lille Asia og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg å til å gripe fatt på lørdagskvelden. Ha en fortsatt god helg da dere! Vi blogges i morgen. 

Morn! Husker dere da jeg fortalte dere om at jeg hadde vært i et spennende møte som kom til å påvirke bloggen min? Nå kan jeg endelig fortelle dere hva dette gjelder. I slutten av november, begynnelsen av desember lanseres bloggplatformen United Bloggers. Jeg var så heldig å bli spurt om jeg ville være endel av dette bloggnettverket og jeg klarte ikke si nei. Det unike med United Bloggers er at det er ikke hvem som helst som kan bli en del av det. Ja, for i motsetning til blogg.no vil jeg forhåpentligvis bli mer synlig i UB. For å se hvilke andre bloggere som skal være med på laget anbefaler jeg dere å like siden deres på facebook HER eller følge de på instagram HER.

Dette blir veldig spennende og jeg håper selvfølgelig at dere vil fortsette å følge meg videre på nye eventyr! 

Hei igjen! Endelig helg! Nå sitter June, Donna og meg klistret foran tv-skjermen hjemme hos meg og ser på idol. Storfavoritten er selvfølgelig Jesper fra Molde, som i kveld smeltet hele Norge med godlåten "Finaste eg veit" av Hellbillies. Taco, idol, levende lys og besøk av to fine jenter er absolutt ikke feil på en fredagskveld. Vi har også kjøpt inn litt vin og øl som vi skal kose oss med senere. Det spørs om det blir en aldri så liten tur ut på byen, men jeg har bestemt meg for å ta det rolig siden jeg skal til tannlegen i morgen tidlig.    Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg, vi blogges! :-) 

God kveld! Har dere hatt en fin mandag? Jeg for min del startet uken med et spennende møte i forbindelse med bloggen. Gleder meg til å fortelle dere hva det gjelder så snart omstendighetene tillater det. Forhåpentligvis vil det nye samarbeidet være med på å løfte bloggen og gjøre meg mer synlig ute i det store bloggsamfunnet. Jeg er ganske sikker på at dere som leser bloggen min daglig også kommer til å ta glede av det endelige resultatet. Etter at kontrakten var underskrevet dro Espen, June og meg på Joe & The Juice for å feire. Der ble vi sittende og skravle en timestid før vi tok turen ut til festningen for å knipse antrekksbilder i det fine høstværet. Kulden har virkelig meldt sin ankomst her i hovedstaden, så dette er nok en av de siste gangene dere får se meg med skinnjakke for denne sesongen.  

Espen gir meg en aldri så liten leksjon i hvordan jeg bør "posere". Hehe.   

Her er en liten smakebit dagens antrekk. Jeg skal prøve å få lagt ut flere bilder i løpet av kvelden, men hvis ikke jeg rekker det så poster jeg det i morgen. Hold dere oppdatert. Vi blogges! :-) 

God ettermiddag fra sengekanten! Ja, jeg ligger fortsatt i senga faktisk, og her har jeg planer om å ligge et par timer til. Det er jo ingenting som er bedre enn å ligge i senga og se på serier dagen derpå? Som dere kanskje skjønner så endte jeg utpå i går også. Det finnes alltid en god grunn til å dra ut og unnskyldningen min for å dra ut i går var suprise party for en kompis som jeg ble kjent med i Kos. Dere skulle sett ansiktsuttrykket hans da han kom hjem til fullt hus og stormende jubel. Veldig bra kveld altså!

Tidligere på dagen i går møtte jeg Andrea, Fanny og Fanny på Tjuvholmen. Vi ble sittende rundt spisebordet å snakke om alt fra kunst til backpacking. Veldig varierte samtaleemner med andre ord. Hehe! Hyggelig å treffe de igjen. Andrea og meg ble enige om å møtes en dag til uka. Det er jo evigheter siden sist vi møttes og vi har derfor mye å snakke om. Gleder meg til å høre mer detaljert om hvordan hun hadde det på tur i Sør Afrika. 

Fina! 

Jeg liker meg så godt på Tjuvholmen! For å si det sånn, jeg hadde ikke hatt noe i mot å bodd i en toppleilighet der nede.  Bildene har jeg lånt fra bloggen til Andrea.


 

Klikk dere gjerne innom senere i kveld, for da har jeg tenkt å legge ut et innlegg som viser hvilke produkter jeg bruker til kropp og ansikt. I mellomtiden ønsker jeg dere en fin søndag! :-) 

God fredag! Julia har reist tilbake til Bergen og det ble brått tomt i leiligheten. Jeg skulle egentlig bli med henne til Ekeberg i forbindelse med lanseringen av Britney Spears sin nye undertøyskolleksjon, men jeg fant fort ut at det ikke var helt min greie så jeg dro heller på skolen. Plutselig fikk jeg det for meg at jeg ville klippe meg og jeg tok derfor turen til Nikita på Storo. Siden jeg har sluttet å klippe meg hos Hendrix er jeg på jakt etter en ny, fast frisør og da må man prøve seg litt frem. Denne gangen var det ei relativt ung jente som klipte meg, men til tross for liten erfaring synes jeg resultatet ble bra. Før jeg satte meg på banen hjemover gikk jeg innom vinmonopolet, hvor jeg kjøpte litt sprudlevann til kvelden. En av guttene i klassen har invitert til vors og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å være sosial igjen. De gråe regnværsskyene har brått forsvunnet og solen har endelig tittet frem, så dette kan ikke bli annet enn en bra fredagskveld. 

Jeg ønsker alle sammen en riktig god helg. Vi blogges!

Wee! Julia er tilbake i Oslo, men bare for et døgn dessverre. I ettermiddag møttes vi, Julia, June og meg, over en deilig middag på Olivia i Hegdehaugsveien. Til en forandring byttet jeg ut pizzaen til fordel for entrecot, noe som viste seg å være en sikker vinner. Man skulle kanskje ikke trodd at biff på Olivia var noe tess, men det kan jeg trygt anbefale dere å prøve. På veien hjem gikk vi innom videonova og kjøpte smågodt. Vi ble alle enige om å ta det rolig i kveld siden både June og meg har blitt forkjølet. Jeg håper virkelig at dette ikke er noe som har kommet for å bli. Det siste jeg har tid til nå er å være syk! I skrivende stund ligger vi i sofan og ser på Farmen. Ekstra moro å følge med i år siden en felles venn av oss er med. (Daniel). Blir spennende å følge med videre for se hvordan han klarer seg. Fine Julia! 

God dag! I skrivende stund sitter jeg på skolen. Planen er å sitte her å lese til klokken 18:30. Da skal jeg nemlig være med på motbakkeløp i forbindelse med BergeNSBaneløpet. Jeg vil ikke akkurat påstå at jeg gleder meg, men jeg prøver å holde motet oppe. Er det ikke i motbakke det går oppover da!? Haha. Dersom jeg fullfører løpet skal jeg si meg fornøyd med dagens treningsinnsats. Ja, for jeg startet mandagen med en styrkeøkt på Elixia, hvor jeg kjørte bryst og triceps. Flink sa du? Jeg synes det! Nå gjenstår det bare å være like flink på skolebenken. Siden jeg ikke var fullt så flittig student forrige uke har jeg ekstra mye å gjøre denne uken. Med dette ønsker jeg dere en finfin mandag! Vi blogges. 


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hei, hei! Tina som gjesteblogger her (Hun med blondt hår på bildet under)! Tidligere i kveld dro Glenn og jeg på besøk til Isabell, som også går i klassen vår. Her vi fikk servert hjemmelaget lasagne, som forøvrig smakte helt nydelig! Med idol på tv-skjermen og godis i fanget koser vi oss gløgg i hjel. Oppfordrer forresten alle til å stemme på Fredrik. Send sms med tallet 4 til 26400. I og med at vi var ute med linjen vår på BI i går er vi en smule redusert hele gjengen, så da kan dere tenke dere selv hvor godt det var med en rolig fredagskveld.

Ha en fin helg alle sammen! :-) 

Hallo! Gårsdagens utgang var uten tvil en vellykket kveld. Vi dro først på Nox og avsluttet på Lawo terasse. Jeg har kun festet i converse og jeans hele sommeren, så det var en fryd å pynte seg litt igjen. Da jeg våknet i dag morges derimot følte jeg meg ikke så fresh, men etter kald dusj var jeg god som ny. Søsteren min har vært på besøk i hovedstaden i helgen og løpt KK-mila, så da måtte jeg selvfølgelig treffe henne før hun dro hjem. Synd det ble så kort møte, men vi har jo begge blitt enige om at hun skal ta turen tilbake i løpet av høsten.  

Synes dere vi ligner forresten?

Etter at jeg hadde tatt farvel med søstersen dro Julia, June og meg på Aker Brygge. Det finnes seriøst ikke bedre terapi enn å spise mat på Friday´s dagen derpå! Vi endte opp med å bestille forrett, hovedrett OG dessert, så dere kan jo tenke dere selv hvor mette vi ble. I løpet av disse timene satt vi å skravlet om alt mellom himmel og jord. Før vi vendte snuten hjemover (og da mener jeg med sofaen i sikte) knipset vi antrekksbilder av hverandre. Resultatet postes på bloggen i morgen. Om en snau time må jeg ta farvel med Julia, som reiser tilbake til Bergen. Denne helgen har vært alle tiders og jeg gleder meg allerede til hun kommer på besøk igjen. #hvergangvimøtes 

Hei, hopp! Jeg tror kroppen fortsatt er ødelagt etter fadderukken og da er det ikke noe som er bedre enn å slappe av. Denne lørdagen har gått med til tv-titting og soving. Til tross for at det er lørdag og mange av vennene mine skal ut på livet har jeg bestemt meg for å bli hjemme. Munnsårene er dessuten en god unnskyldning for å holde seg innendørs. I skrivende stund har jeg lagt meg godt til rette i sofaen med pledd og en skål jordbær. The Vampire Diaries er og blir redningen min i kveld. Fra mandag av starter hverdagen og da er det slutt på utskeielser og late dager. Må si jeg gleder meg til å komme i gang! 

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdagskveld og en fortsatt fin helg. Vi blogges. :-) 

Hei! Gårsdagens festligheter gikk over all forventning. På vorspilet var vi samlet en hel gjeng som hygget oss fra ende til annen. Det ble drikkeleker og fishbowl ala Kos. Vi endte opp på Downtown, hvor vi danset og drakk til musikken stoppet. På veien hjem gikk vi selvfølgelig innom McDonald´s, en av mine store svakheter når jeg er ute og drikker. Med tanke på at jeg har lagt på meg fire(!!) kilo i sommer skulle jeg vel helst holdt meg unna, men shit la gå. Jeg har heldigvis planer om å finne tilbake til formen ETTER at fadderuken er over. Tenk! Det er bare tre dager til jeg skal begynne å studere. Jeg kan nesten ikke tro det! På onsdag er det klart for første skoledag og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Noe sier meg at jeg har en spennende tid i vente. Her med min partner in crime, Tina. <3 

Fishbowl er tingen dere! Du trenger: En stor bolle, sugerør, vodka, cranberry juice, sprite og isbiter. ENJOY! Enten så reiser jeg tilbake til Oslo i morgen eller så reiser jeg på tirsdagsmorgen sammen med Tina. Jeg har ikke helt bestemt meg enda. I følge værgudene på tv2 er det meldt sol og bra temperaturer her i morgen, så det frister å bli en dag ekstra sammen med familien. Med dette ønsker jeg dere en god natt. Vi blogges! :-)  

God lørdagskveld! I går kjørte jeg fra romsdalen og oppover til Trøndelag. Første stopp var Lekkja. Til de av dere som ikke er lommekjent i distriktet kan jeg opplyse om at det ligger midt mellom Orkanger og Trondheim. Her tiilbrakte jeg et døgn sammen med min kjære mor og hennes samboer. Dette er første gangen jeg besøker mamma siden hun flyttet til Trøndelag for to måneder siden. Ja, som dere sikkert skjønner så det var veldig godt å se henne igjen. Utrolig deilig å få servert middag også. Jeg hadde på forhånd lagt inn ønske om fisk og det fikk jeg selvfølgelig infridd. I ettermiddag kjørte jeg videre innover til Trondheim, som forøvrig ligger 20 minutter fra Lekkja. Der ble jeg møtt av min gode venninne og kommende "klassekamerat", Tina, som også er hjemme på familiebesøk. Vi gikk litt rundt i Trondheimsgater før vi avsluttet med en deilig middag på Friday´s. I skrivende stund er vi i barndomshjemmet til Tina, hvor vi om få strakser skal samles en gjeng og drikke. Med en tempertatur på 26 grader og sol er jeg sikker på at det kommer til å bli en hot kveld på byen. Det er lenge siden jeg har vært ute på livet i bartebyen, så jeg gleder meg til å slå ut håret. Jeg håper alt står bra til med dere og at dere får en fin lørdagskveld. 

Kanskje jeg møter noen av dere ute på byen i Trondheim i kveld? ;-)

God kveld fra nordmøre! I skrivende stund er jeg på besøk hos søsteren min, Stine, i Kristiansund. Veldig deilig å se henne igjen! Til fordel for gjensynsglede med kjente og kjære har jeg riktignok ofret finværet i hovedstaden, men det får bare være. Jeg har trossalt vært tre uker på Kos, så jeg har vel ingen rett til å klage. Temperaturen her hjemme er heldigvis litt mer behagelig og det går faktisk an å ha på seg jeans uten å dø av varme. Det liker vi! Om få strakser skal vi ta turen til Molde, hvor vi skal vorse med noen venner før vi skal ut å sjekke livet på byen. Siden jeg gikk glipp av jazzfestivalen gleder jeg meg maks til en helaften i rosenes by. Med dette håper jeg dere får en fin lørdagskveld og en fortsatt god helg. :-) 

 

Meg og min kjære søster! <3 

Heisann! I dag stråler jeg om kapp med sola! Årsaken til det er at jeg reiser til KOS i morgen! Wee! Jeg gleder meg som et lite barn. Dette blir den første ordentlige sommerferien min på det jeg kan huske.To venninner av meg, Therese og Camilla, reiste nedover i dag. Vi skal bo på Manias Apartments, som i følge jentene ligger nære stranda. Jeg har aldri vært i KOS før, så dette blir en ny opplevelse. Gleder meg til å komme meg en tur bort, for ikke å snakke om få sol og varme på kroppen.  


Her fra Dubai i mai. 

Nå skal jeg ut å gjøre noen ærend før jeg skal i parken og nyte finværet sammen med Isabell. Ha en fin dag da dere, vi blogges.  

OMG! Jeg har sett alt som er å se av True Blood! Hvem skulle trodd at man kunne bli så avhengig av en tv-serie? Ikke jeg hvert fall! Nå klarer jeg knapt å vente til neste episode kommer ut. I mellomtiden får jeg ta i bruk fantasien og lage min egen fortsettelse. Haha! Mulig jeg virker en smule skadet nå, men det får bare være. TRUE BLOOD er seriøst den beste serien som har bltit laget ever. Det positive med at jeg har rundet TB er at jeg ikke lenger har en unnskyldning for å ligge i sofaen dagen lang. Ja, for dere må vel være enig i at det er på tide å rydde opp etter gårsdagens festligheter nå som det begynner å gå mot kveld? Det er heldigvis bare snakk om et par vinflasker, litt glass og noen tomme plastikkposer. Når det er gjort tenkte jeg å ta meg en luftetur. Jeg kjenner at kroppen skriker etter junkfood, men jeg skal prøve å motstå. I stedet tenkte jeg å kjøpe meg litt sushi, da det begynner å bli noen dager siden sist jeg spiste rå fisk. 

 

For å si det sånn, hvis vi skulle vært med i True Blodd hadde vi garantert vært feer. Se på oss da! Haha. Håper at dere har hatt en fin helg! :-) 

Hei dere! Jeg startet dagen med lunsj i Vika sammen med Cathrine. Siden begge to har munndiare trenger vi heldigvis ikke å bekymre oss over stille stunder, noe som i grunn er veldig deilig. Etter hvert kom Mette også. Hun har nettopp vært på ferie og jeg må ærlig innrømme at jeg ble en smule sjalu på brunfargen hennes. Slik det ser ut nå spørs det om jeg slenger meg på et fly til varmere strøk allerde neste uke. Apropos vær! I skrivende stund er det åpen himmel her i Oslo. Regnet bøtter ned og det var et mareritt å komme seg tørskodd hjem.Dere må seriøst prøve Wayne´s Coffee sin variant av foccacia med fetaost og kylling, den er sykt god!  

Våte jeans er byttet ut til fordel for kosebuksa, så nå tenkte jeg å se en episode av True Blood før jeg må trosse regnet nok en gang og gå på butikken. Senere i kveld får jeg besøk av to trønder-berter. Hun ene skal jeg gå i "klasse" med til høsten faktisk. Selv om ikke værgudene er på vår side har vi tenkt oss en tur ut på byen. Jeg er nokså sikker på at vi kommer til å ende opp på Horgans. Det er trossalt bare et steinkast unna og det pleier å være ganske bra liv der på torsdager. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin torsdag. Vi blogges!

God kveld! I dag har jeg vært i byen sammen med June. Vi har vært i et lite møte og gjort unna noen ærend. Avsluttet med middag på Lille Asia på Grúnerløkka. For en gangs skyld bestilte jeg noe annet enn sushi! Prøvde meg nemlig på risnudler med scampi, cashewnøtter og ferske grønnsaker (nr. 38). Det smakte veldig godt faktisk, så den kan jeg trygt anbefale dere å prøve. Planen var at vi skulle dra på VG-lista-showet på Rådhusplassen i kveld, men siden det var litt kaldt i lufta bestemte vi oss for å droppe det. Mens June skal tilbringe kvelden sammen med kjæresten har jeg tenkt meg ut på vift. Det er fredag, jeg har fri og det er mye folk i byen. Med andre ord, jeg MÅ ta turen ut! Husk, ungdomstiden får man aldri tilbake så her gjelder det å utnytte hver eneste mulighet. Hehe. Ha en god helg da dere! Vi blogges. 

Mulberry er uten tvil favorittmerket mitt! Nå har jeg endelig anskaffet meg en avtalebok slik at jeg kan ha oversikt over bursdager, avtaler og andre viktige gjøremål som må huskes Flesteparten av vennene mine derimot sverger til kalenderen på mobilen, men jeg liker å skrive det ned for hånd. På den måten føler jeg at jeg har bedre oversik. Avtaleboken dere ser på bildene ovenfor finnes ikke i butikk lenger, noe som gjør den ekstra spesiell. Dessuten er det moro å ha noe som ikke ALLE andre har! Dere må gjerne kalle meg gammeldags, men jeg liker altså å skrive ned avtalene mine for hånd. Se så fin den er da:Flere enn meg som foretrekker penn og papir?       

Da jeg kom hjem fra jobb i går var jeg så sliten at jeg sovnet på sofaen. Etter et par timer våknet jeg og ble fort enig med meg selv om at jeg bare skulle gå å legge meg i senga. Dere må tro jeg fikk sjokk da jeg våknet 17 timer senere, altså klokken 15 i dag! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge. Det var vel ingen som helst tvil om at jeg trengte søvn da i hvert fall. Nå er det bare en ting å gjøre, nemlig komme seg opp av senga å få mest mulig ut av ettermiddagen/kvelden. Heldigvis hadde jeg ikke lagt noen planer for dagen, så slik sett er det ikke noe krise at jeg har ligget i dvale. Hehe. 

Her med Zara i armkroken. Ååå, som jeg savner det lille nurket! 

God kveld! I går hadde jeg Molde-stopp i forbindelse med jobben. Det endte med at jeg dro til Eidsvåg på Di Derre konsert. Så snart jeg hadde parkert bilen og hengt fra meg uniformen var det bare å kaste i seg et par glass vin, og vips så var jeg i god form! Sandra stilte med vors, hvor vi ble sittende å mimre tilbake til siste året på vgs. Moro! Konserten var bare et steinkast unna, så når vi hørte Di Derre begynte å spille var det bare å knyte på seg conversene og komme seg avgårde. Jeg var litt bekymret for at jeg ikke skulle få billett, men det skulle vise seg å være null problem. Med kjente låter som "Jenter" og "Faren til Ivar" ble det allsang til den store gullmedaljen. Jeg koste meg fra ende til annen og syntes det var synd at tiden gikk så fort. Eidsvåg leverte varene og jeg tar mer enn gjerne turen tilbake. Overraskende mange kjekke gutter der også! For å si det sånn, bygdefester er undervurdert. 

Bilder fra "My Story" på Snapchat: 


1. Bak rattet på vei til Eidsvåg. 2. Fin på vin og klar for konsert. 3. Tommel opp for baken til Tonje?


4. Kristin ala fotballfrue. 5. Stemningsbilde med Di Derre i bakgrunnen. 6. Av alle mennesker møtte jeg faktisk niesen min, Malene, utenfor konsertområdet. Koselig!


7.Her er jeg på nach. 8. Siden jeg skulle tidlig opp måtte jeg legge meg tidlig. Takket være et par hørselværn fikk jeg til slutt sove. 9. Avreise fra Molde Lufthavn i formiddag. Da var jeg ikke særlig høy i hatten.. 

Sandra, Tonje og meg. 

Nå ser jeg virkelig frem til å legge hodet på puta. I morgen er det siste innspurt på jobb før jeg går på fri. Ha en god natt da dere, vi blogges! :-)  

Hei! Rolig fredagskveld på meg siden jeg skal tidilig opp på jobb i morgen. Hadde vært gull med helgefri nå som det er så mye som skjer, men jeg klager ikke. Jeg har trossalt hatt noen fine fridager bestående av organisering i hjemmet og sosiale sammenkomster. Etter morgendagens flyvninger skal jeg faktisk sove i Molde. Det blir hyggelig! Jeg har en mistanke om at været i rosenes by ikke er like fint som her i hovedstaden, så det spørs om jeg må pakke med meg en ytterjakke eller to. Hehe. Forresten! Etter at jeg kom hjem fra Dubai har jeg utviklet et slags soleksem på magen og på skuldrene. I håp om at det skulle forsvinne av seg selv har jeg bevisst unngått å sole overkroppen den siste tiden, men heller ikke det har hjulpet. Neste uke har jeg booket time hos en hudspesialist som forhåpentligvis kan hjelpe meg med dette problemet. Holder dere oppdatert på hvordan det går. Mette og meg på Aker Brygge tidligere denne uken. 

Nok skravling fra meg. Jeg ville bare stikke innom og ønske dere en god helg! Vi blogges. :-) 

Tut-tut! Vespa Norge feiret i går tre nye modeller og sommer i byen. Jeg var så heldig å få invitasjon til arrangementet som fant sted på Angst Bar ved Torggata. June og meg ble hentet av hver vår Vespa som kjørte oss dit. På to hjul var vi fremme på et blunk. Når man bor i Oslo må jo Vespa være det perfekte fremkomstmidlet? Jeg tenker bare for min egen del som bor midt på Majorstuen. En svipptur ned til Aker Brygge for eksempel går jo som en drøm. Man kan snike seg forbi lange køer, pluss at man er sikret parkeringsplass uansett hvor man skal hen i byen. Jeg vurderer seriøst å gå til innkjøp av en Vespa! Når man først skal ta seg fra a til å er det ikke akkurat en ulempe at kjøretøyet ser bra ut, noe alle modellene til Vespa gjør. Eller hva sier dere? 

Vi fikk servert tapas og øl, en fantastisk kombinasjon i sommervarmen. Underholdningen var utvilsomt et av kveldens store høydepunkt. For første gang fikk jeg høre "Dagny" synge live og det må jeg si, jeg ble virkelig imponert! En ting er i hvert fall sikkert og det er at vi kommer garantert til å høre mer fra den dama fremover. Stemmen, fremførelsen og innlevelsen var helt magsik. La deg forføre på youtube HER.  

Åå, jeg vil så gjerne ha en sånn! Fin farge, ikke sant?  

I løpet av kvelden var det også mulig å vinne en vespa ut sommeren. For å delta måtte man laste opp et Vespa bilde og tagge det med #doyouvespa. Jeg la heller ut en stemningsvideo når Dagny fremførte sangen "The Fear". Dessverre vant jeg ikke en Vespa ut sesongen, MEN jeg gikk ikke tomhendt hjem av den grunn. Jeg fikk nemlig premie for "beste video på instagram" og ble premiert med et stilig Vespa-krus. Veldig moro å vinne noe for engangs skyld! Videoen ser dere nedenfor:

June og jeg fikk også vite at vi kunne låne hver vår Vespa i to uker i løpet av sommeren. Gjett om jeg gleder meg til det! Da kan vi cruise rundt på egenhånd. Takk til Vespa Norge for en hyggelig kveld. 

Hallo solstråler! Er det flere enn meg som har hatt følelsen av at det er søndag i dag? Kanskje ikke så rart når man har fri fra jobb, solen skinner og alle butikkene er stengt. Julia og jeg startet denne fantastiske mandagen med en bedre lunsj på Aker Brygge. I solsteken på Jacob Aall ble vi sittende å nyte husets omelett med salat og focaccia til. Yummy! Etter at vi hadde spist opp tok vi oss en spasertur rundt Tjuvholmen. Gud, så fint det er der nede! Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde en toppleilighet med utsikt over Oslofjorden. Det hadde vært noe det! Nedenfor ser dere bilder fra dagen:
Flere enn meg som har kost seg i dag? 

God kveld! I skrivende stund ligger Julia og jeg i hver vår ende av sofaen og slapper av. Julia har hangover og jeg er sliten etter jobb. Veldig hyggelig å ha besøk av bestisen igjen! Siden Julia bor i Bergen blir det sjelden mellom hver gang vi møtes. Jeg håper og tror at hun får med seg kjæresten og Zara til hovedstaden etter hvert. Bergen er en fin by det, men det er jo ingen hemmelighet at det skjer litt mer sprell i Oslo. Dessuten er det jo endel finere vær her på Østlandet, er dere ikke enig? 

Sushi er seriøst det beste som finnes! I morgen har vi planer om å komme oss tidlig opp og ut i finværet. Håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en fin pinse! 

Hei! I går møtte jeg herlige Isabell på løkka. Vi gikk innom en butikk som heter TGR og kjøpte inn litt sommerstash. Etterpå gikk vi til Sofienbergparken og solte oss. I godt selskap ble vi sittende å drikke oss fine på vin. Senere på kvelden dro vi hjem til Isabell, hvor vi fikk besøk av flere venner. Vi endte til slutt opp på Horgans i Hegdehaugsveien. Der var det god stemning! Jeg danset til den store gullmedaljen, som vanlig. Kristi himmelfartsdag skal nytes for alt den er verdt. 24,4 grader i skyggen og strålende sol er jo norsk sommer på sitt beste. Tenk, vi er forsatt i mai-måned og vi har allerede hatt så mange finværsdager. Got to love it!Her ser dere hva jeg har med meg i "strandbagen". Solkrem til kropp og ansikt, lypsyl med solfaktor, ørepropper, iphone og et par solbriller. 

Jeg vurderte å kjøpe denne hatten, men jeg turte ikke. Haha!Nå har jeg ikke samvittighet til å sitte inne lenger. Frogneparken here I come! Ha en strålende dag da dere, vi blogges! 

Det er ikke til å stikke under en stol at overgangen fra palmesus i Østen til bondestreik hjemme i Norge er stor. På tross av at jeg savner Dubai har jeg hatt en veldig bra tirsdag! I ettermiddag møtte jeg fine June på Arkaden Shopping over en yogurtis på Funky Frozen Yogurt. Her kan man altså velge å vrake i mange deilige smaker og toppe det med det du måtte ønske av strø. Jeg har alltid vært svak for yogurtis og da helst med smak av jordbær. Fra og med i dag har jeg funnet en ny favoritt, nemlig pistasj. Isen du kjøper hos Funky Frozen Yogurt er ikke bare et bedre alternativ fordi den smaker godt, men også fordi den er økologisk. Det er heller ikke et minus at den inneholder få kalorierer og bare 1,4% fett. Dersom du velger å toppe yogurtisen med friske bær kan du med andre ord nyte den med litt bedre samvittighet. 

Som dere ser på bildet ovenfor valgte vi å prøve ut litt av alt. Mihi. 

Funky Frozen Yogurt finner du på Arkaden Shopping nederst i Karl Johan. Anbefaler å stikke innom hvis du er keen på en kald fornøyelse. 

Flott å komme hjem til blå himmel og 18 grader. Det kunne vært verre, for å si det sånn. 

Etter at vi hadde trasket rundt i Karl Johan og tittet rundt i butikker bestemte vi oss for å ta turen til Aker Brygge. Med cravings for italiensk pizza falt valget på Olivia. Der ble vi sittende utendørs og kose oss til den store gullmedaljen. June og jeg hadde mye å snakke om siden vi ikke hadde sett hverandre på en stund. Gjenforeningen feiret vi ikke bare med yogurtis og pizza, men vi skeiet også ut med vin og dessert. Og det på en tirsdag! Hoho. 

God kveld dere! I dag våknet jeg opp til sol og blå himmel nydelige Kristiansand. Sammen med en kollega spiste jeg hotellfrokost (yummy!) før vi byttet om til treningstøy og spaserte bort til Elixia. I motsetning til mange andre byer i Norge ligger Elixia veldig sentralt i Kristiansand. Det ble til sammen tyve minutter på mølla og ti minutter på romaskinen. Dere skjønner, jeg har litt problemer med å motivere meg til å løpe for tiden. Det er derfor med god grunn jeg har bestemt meg for å forbedre kondisjonen når jeg flytter hjem til Molde. Når jeg først var i Kristiansand måtte jeg selvfølgelig benytte muligheten til å spise lunsj med vakre Kristina. Jeg bare elsker den jenta! Hun er tvers igjennom god og vi har alltid så mye å prate om. Vi ble derfor enig om at jeg skal komme på besøk så snart det lar seg gjøre. Hun har også lovet å ta meg med ut på livet i Kristiansand, noe jeg gleder meg veldig til. Forhåpentligvis klarer jeg å finne en kjekk gutt med sørlandsdialekt også, det hadde vært noe det!


Skjønne Kristina! Like vakker på utsiden som på innsiden. ♥

Viltburgeren på "Hos naboen" er uten tvil min favoritt. Saftig og god! I skrivende stund befinner jeg meg på Rica Hotel i Molde. Om få strakser får jeg overnattingsbesøk av Torill. I morgen skal vi som alltid trene styrke før jeg reiser avgårde på jobb. Må si jeg føler meg bra heldig som har muligheten til å tilbringe tid med den ene fantastiske jenta etter den andre, og det i jobbsammenheng. Håper alt står bra til med dere! :-) 

Hei! I dag hadde jeg min første arbeidsdag i luften. Jeg startet heldigvis rolig med en dagstur til Düsseldorf. Som dere kanskje vet har jeg jo vært frisk og oppegående ganske lenge nå, men jeg kunne ikke begynne å jobbe igjen før i dag på grunn av manglende klarering fra flylegen. Det er nemlig andre regler og rutiner for oss som jobber oppi høyden med tanke på sykmelding/friskmelding osv. Uansett, nå er jeg tilbake for fullt og det føles bra. Ut Mars og April måned skal jeg jobbe 100% som flyvert, men fra 1. Mai skal jeg gå ned til 60% og flytte hjem til Molde. Det gleder jeg meg veldig til! Siden jeg skal pendle ivaretar jeg muligheten til å være litt i hovedstaden også, noe jeg er veldig glad for. På den måten slipper overgangen fra å bo i Oslo til å flytte hjem å bli så stor.

Da jeg kom hjem fra jobb var det bare å hive i seg noe mat før jeg dro videre på trening. Back to basic på Elixia er alltid et rent helvete, men til gjengjeld føler man seg som en gud etterpå. I morgen har jeg sen innsjekk, noe som gjør at jeg kan trene før jobb. Me like! Ettersom kondisen min suger burde jeg virkelig kjøre cardio, men jeg får se hva jeg føler for når jeg våkner i morgen. Håper at alt står bra til med dere og at dere har fått en bra start på uken. :-)  

Hei og god kveld fra sengekanten! Som tidligere nevnt var jeg innom Acne i går, hvor jeg forelsket meg i skinnjakka dere ser på bildet under. Modellen heter "neil taped" og er i følge min mening den fineste. Jeg elsker passformen og ikke minst hvordan den ser ut. Siden jeg vurderer å kjøpe en såpass dyr skinnjakke er det også en fordel at den er tidløs. Ja, for det hadde vel vært litt dumt å kjøpe en jakke til 10k kun for en sesong?     

Hva synes dere om skinnjakka? Hot or not? 

God lørdagskveld! Jeg kom akkurat hjem fra byen. Har vært på farten helt siden jeg stod opp. Jeg startet dagen med å stusse sveisen. Det var veldig deilig å komme tilbake til min faste frisør, Silje. Hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det, pluss at hun er super hyggelig. Anbefaler dere som bor i Oslo-området å klippe dere hos Hendrix Hair. Jeg sverger til den salogen som ligger på Pilestredet på grunn av min faste frisør, Silje Walberg, men jeg vet også at de har dyktige frisører på de andre salogene. Etter at jeg hadde klipt meg dro jeg på vindusshopping i Karl Johan. Jeg var blant annet innom Acne, hvor jeg forelsket meg i en skinnjakke som jeg bare MÅ ha. Jeg tenkte å legge ut bilder av den i morgen, så kan dere si hva dere synes og om jeg kledde den eller ikke. 

Siden sist har salogen fått seg verdens søteste maskott. Se på det ansiktet da! Er han ikke skjønn? Nå skal jeg ta meg en dusj og gjøre meg klar til kvelden. Jeg får nemlig besøk av herlige Isabell. Vi skal ta oss en etterlengtet fest og gjøre byen utrygg. Watch out Oslo! :-)  

God kveld! Da er jeg tilbake i hovedstaden igjen. Jeg hadde i grunn planer om å dra på spinning i kveld, men siden jeg har vært så flink å trene den siste uken valgte jeg å ta fri. Det er viktig med en hviledag også vet dere. Spesielt når man ikke har trent på en stund. I morgen skal jeg til legen på kontroll. Forhåpentligvis får jeg vite hva som var årsaken til nyresvikten også. Det kan umulig være noe alvorlig, for jeg føler meg jo helt frisk og rask. Takk gud for det. Som dere ser er kjøleskapet fylt til randen med favoritt drikken min, nemlig Aloe Vera Drikken. Min smaksfavoritt er uten tvil gojibær. Den smaker sinnsykt godt! For de av dere som ikke har smakt Aloe Vera Drikken så anbefaler jeg dere å ta turen innom nærmeste 7-Eleven å teste det ut. :-)   

Nå skal jeg ta meg en dusj og finne senga. Natta! :-) 

God lørdagskveld! Jeg tenkte det var på sin plass med en aldri så liten oppdatering på denne spøkelsesbloggen. Som dere sikkert har merket er det ikke så mye futt over bloggingen min for tiden. Forhåpentligvis finner jeg tilbake til både skrivelyst og inspirasjon etter hvert. I mellomtiden får dere ta dere til takke med et blogginnlegg i ny og ned. I går var jeg super sosial. Sammen med en godtepose full av bloggere og fantastiske mennesker var jeg på middag i forbindelse med lanseringen av den nye "Aloe Vera Drycken" som har blitt så populær i Sverige. På Delicatessen på Aker Brygge fikk vi servert nydelig tapas og vin, i tillegg til at vi fikk smake på de tre ulike typene av Aloe Vera Drycken.. Utrolig gøy å få hilse på Victor Frisk og Aina Banaina (som forøvrig er vinneren av årets sesong av Paradise Hotel Sverige). Pene mennesker begge to!   

Min smaksfavoritt var uten tvil den i midten med smak av bringebær. Anbefaler dere å teste den ut! (Fåes kjøpt på 7-eleven). 

Med så mye godt på menyen var det ikke enkelt å bestemme seg for hva man skulle spise. 

Jeg fikk også hilst på Sophie Elise for første gang, som lovet å ta meg med på omvisning neste gang jeg kommer til Harstad i forbindelse med jobben. Hun virket som en utrolig søt og hyggelig jente, så jeg gleder meg til det.   

Andrea og Bjørn-Erik. ♥

Gårsdagen var uten tvil ukas høydepunkt. Jeg koste meg fra ende til annen! Formen i dag tilsier at det ble konsumert litt for mye vin i går, så jeg får se hva som skjer utover kvelden. Det frister litt å dra ut, men jeg har ikke helt bestemt meg. Håper alt står bra til med dere og at dere får en fortsatt fin helg. Vi hörs! :-) 

Bildene har jeg tjuvlånt av Andrea og Sophie Elise.

God dag! I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Molde. Etter en fantastisk helg hjemme sammen med familie og venner setter jeg kursen tilbake til hovedstaden. På agendaen står det skrevet flytting med store bokstaver. Til opplysning skal jeg flytte ut av kollektivet jeg bor i. Grunnen til det er helt enkelt at jeg vurderer å flytte hjem igjen til Molde i løpet av våren. I mellomtiden skal jeg bo hos en kompis i Oslo, før jeg må belage meg på å pendle mellom Molde og Oslo pga jobb. For å si det sånn, jeg er litt spent på hvordan det vil fungere i praksis, men jeg er i hvert fall villig til å gi det et forssøk. "Hæ, skal du flytte IGJEN?!" tenker sikkert dere. Hehe. Ja.. Jeg er en liten vimsekopp. Sannheten er at jeg sliter med å finne meg til rette. Uansett hvor jeg bor hen i landet så ender jeg opp med å savne familie og venner hjemme i Molde. Dessuten ser jeg ikke helt poenget med å bo i storbyen å betale unødvendig dyr husleie når jeg ikke engang har tid til å være der. Da er det mye bedre å bo hjemme i nærheten av de menneskene som gjør livet verdt å leve. Forhåpentligvis begynner jeg å studere til høsten og da tenker jeg det er greit å bo hjemme til da. Tenk, i kveld er det premiere på en ny sesong av Paradise Hotel! Utrolig rart å tenke på at jeg var med i den forrige sesongen. Jeg tenkte å skrive et innlegg om det senere. Ha det fint da dere, vi blogges! :-) 

Heii! Akkurat nå er jeg hjemme i Molde i forbindelse med jobben. Elsker å at jeg har overnattinger i Molde, for da har jeg muligheten til å være sammen med min bedre halvdel, Torill. I går kom hun å hentet meg på hotellet. Da vi kom hjem til henne hadde hun disket opp med hjemmelaget blomkålsuppe med hvitløksbagetter. Ikke nok med det, hun hadde også kjøpt gave til meg! Vet dere hva jeg fikk? Nye skibriller som jeg skal bruke når jeg går på langrenn. Det trengs, for å si det sånn. Ikke så hyggelig å gå på ski når du får sola midt i fleisen eller når det er snøstorm akkurat. 

I dag stod vi opp tidlig og spiste skikkelig sunn frokost. Havregrøt og proteinpannekaker. Deretter dro vi på trening, hvor vi trente biceps og bryst. Det blir dessverre alt for sjelden mellom treningsøktene, så dette gjorde virkelig susen. En treningspartner har så mye å si for kvaliteten på treningen altså. Ja, for jeg merker stor forskjell på de treningsøktene jeg er alene og de gangene jeg trener med Torill. Om et par timer blir jeg hentet av crewbilen. Molde-Oslo og tur/retur Bodø står for tur, så har jeg hele fire dager fri! Sol og shopping i Marbella here I come! Det blir bra! :-)  

Ha en god helg da dere! :-)

God søndag alle sammen! I skrivende stund ligger jeg som et slakt på sofaen. Det kjennes på kroppen at jeg var på afterski i går, for å si det sånn. Da dette er den siste frihelgen jeg har på lenge var det ingen tvil om at jeg ville ta turen tilbake til Gaustablikk. Med Dj Kuhne bak spakene kunne det ikke bli annet enn god stemning på "Den lykkelige sportsmann". Sammen med en fantastisk gjeng danset jeg til den store gullmedaljen, og vel så det. Våknet med tre pannebånd på nattbordet hvor det stod "landslaget i afterski" på. Hehe. Det sier vel i grunn sitt, gjør det ikke? 

Nå skal jeg ut å ta meg en runde i lysløypa før jeg finner tilbake til sofakroken. I kveld har jeg nemlig planer om å kose meg med film og godis. Det er jo trossalt søndag! :-) 

Hei og god natt! :-) Tenkte bare å vise dere resten bildene fra helgen. Jeg kommer bare ikke over hvor fantastisk gøy vi hadde det på Gaustablikk! Sosialt samvær, peiskos, yatzy, god mat, vin, slalom, langrenn og afterski. Bedre blir det ikke! Fjell-luften har åpenbart gjort noe med meg. Jeg klarer knapt å vente til neste gang jeg skal stå på ski. Det beste av alt er at jeg synes det er like moro å stå bortover som nedover. Krysser fingrene for oppholdsvær til helgen, ja for jeg har nemlig tenkt meg tilbake til fjellet. Hva liker dere best? Slalom eller langrenn? 

Heisann! I går var jeg på afterski for første gang. For å si det sånn, utelivet i hovedstaden kan bare gå å legge seg. Fy fillern så moro! Jeg har ikke festet så hardt og lenge siden Paradise Hotel. Dj Kuhne sørget for god stemning med sin fantastiske spilleliste. Gleder meg allerede til neste gang, ja for dette MÅ jeg bli med på igjen. Frokosten er akkurat inntatt og vi er klare for en ny runde i bakken. Jeg verker i beina etter gårsdagen, men det er vel bare sånn man må regne med når man ikke har stått på slalom på år og dag. Hva synes dere om det nye superundertøyet mitt fra Moods Of Norway forresten? Jeg digger det! Satser på at vi våkner når vi kommer oss ut i den friske fjell-lufta. Bilder fra bakken kommer på bloggen senere. Ha en fin søndag! :-) 

God fredagskveld alle sammen! I skrivende stund ligger jeg i sofaen og nyter livet. Som dere kanskje skjønner ut ifra overskriften befinner jeg meg på Gaustablikk. Her skal jeg tilbringe helgen sammen med Torill og Tore. Jeg er så ufattelig glad for at Torill kom "hele" veien fra Molde for å være med på hyttetur. Ikke noe som er mer hyggelig enn tilbringe fridagene på fjellet med de man er glad i. Nå har vi akkurat spist kalkunfilet med fløtegratinerte poteter, brokkoli og soppsaus. Det smakte helt fantastisk! Resten av kvelden skal vi bare slappe av foran peisen med yatzy og vin. Det blir nok tidlig kveld kan jeg tenke meg. I morgen skal vi nemlig ut i bakken og stå på slalom. Gleder meg som en liten unge! Meen jeg må ærlig innrømme at jeg er litt spent på ferdighetene mine i slalombakken. Håper jeg overlever slik at jeg kommer meg på afterski da i det minste. Hehe :-) 

Torill nyter den vakre utsikten fra sofakroken.Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god helg! Kos dere masse, det har i hvert fall vi planer om å gjøre. :-) 

Hei dere! Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min i går. Meldingene strømmet inn på mobilen, facebook, blogg og instagram. Utrolig hyggelig med så mye oppmerksomhet en gang i året. Flesteparten av dere tippet forresten riktig anngående alderen min. Jeg er født i 1991, noe som betyr at jeg fylte 23 år. Stor gutt med andre ord. Ingen bursdag uten feiring, så i går ble jeg bedt ut på middag sammen med Julia og June. Vi endte opp på Mini Sushi, like ved Colosseum. Mitt første og beste sushimåltid i 2014. Etterpå gikk vi hjem til meg, hvor vi ble sittende rundt kjøkkenbordet med ost, kjeks og vin. Med levende lys og musikk i bakgrunnen hadde vi det så hyggelig at vi glemte tiden. Det resulterte i at vi måtte løpe til trikken, jentene i høye hæler og jeg i finsko. Vi rakk den heldigvis og kom oss helskinnet til byen. Alt i alt hadde jeg en veldig hyggelig bursdagsfeiring sammen med to av mine fine venninner. 

Ost og kjeks med drue er farlig godt altså! En bit og jeg er avhengig. Jeg har ikke blitt så voksen at jeg liker muggost osv, så her i gården er det kremost med smak av krydder, hvitløk og urter som er tingen. 

Bildene er lånt fra bloggen til fantastiske June. 

God lørdagsmorgen! Nå har jeg akkurat spist frokost, for andre gang i dag faktisk. Jeg har nemlig vært våken siden 06.00, og det på en lørdag! Ikke værst, hæ? Årsaken til at jeg stod opp så tidlig var ikke fordi jeg har blitt inspirert av hele Norges Fotballfrue, men fordi at jeg måtte på jobb. Heldigvis hadde jeg bare "1-leg", som det så fint heter på flyspråket. Det betyr at jeg sitter igjen med resten av dagen (og helgen forsåvidt) til å gjøre akkurat det jeg vil. Først ut på agendaen er kjedelig husarbeid, en snartur innom postkontoret, for så unne meg en deilig treningsøkt. Hva som skjer utover kvelden er enda ikke bestemt.

Forresten, hvilken dato er det i dag? 18. januar sa du?! JEG HAR JO BURSDAG!! Æsj.. Før i tiden var det stas å fylle år. I dag derimot ser jeg ingen fordeler med å bli eldre. Forstå meg riktig! Jeg ville ikke vært foruten de erfaringene og opplevelsene jeg har fått det siste året, men jeg liker bare ikke det faktum at jeg begynner å dra på årene. Mange av dere synes sikkert at det er dumt av meg å klage, og etter å ha tenkt meg godt om så synes jeg det selv også. Jeg har jo ikke gått ut på dato heller.. 

Så, hvor gammel tror dere at jeg har blitt? Noen som klarer å tippe riktig montro? 

God kveld! Jeg er fortsatt i feriemodus og døgnrytmen min henger derfor ikke helt på grep. Siden jeg ikke fikk sove tenkte jeg å benytte muligheten til å oppdatere bloggen. Først og fremst vil jeg ønske alle sammen et godt nytt år! Håper alt står bra til med dere og at dere har fått en fin start på 2014. Huff, som tiden flyr! Synes jeg kan skimte grå skjeggstubber på meg selv allerede. Haha, neida. Jeg har riktignok ikke blitt så "gammel" enda, men det er ikke lenge før. I løpet av de neste dagene tenkte jeg å legge ut et innlegg med diverse bilder fra 2013, som et slags tilbakeblikk på året som har vært. Hva tenker dere om det?  

Selve nyttårsaften feiret jeg sammen med gode venner hjemme i Molde. Vi startet kvelden med et herremåltid, bestående av pinnekjøtt med alt tilbehør og panna cotta til dessert. Det smakte helt fantastisk! Bare synd jeg ikke har flere bilder å dele med dere.. Før vi gikk ut og så på fyrverkeriet ble vi sittende å konsumere sprudlevann, mens vi mimret fra barndommen. Jeg kunne ikke bedt om en bedre nyttårsfeiring! Kvalitetstid med venner og familie må være noe av det beste som finnes, sant? 

Gele-shots er alltid en sikker vinner på kvelder som dette. 

God ettermiddag! Jeg ligger fortsatt i senga og drar meg. Dette var nemlig første dagen jeg hadde sjansen til å sove lenge, så dere må tro jeg benyttet anledningen. I går var jeg i familieselskap hjemme hos mormor og morfar. Sammen med resten av slekta på mamma sin side fikk vi servert god mat og søte fristelser til dessert. For å si det sånn, julen hadde ikke vært den samme uten den årlige middagen hjemme hos besteforeldrene mine. Dette er den ene gangen i året hvor vi alle sitter samlet rundt bordet som en stor familie. I følge min mening er det viktig å ta vare på slike tradisjoner, ja for ingen av oss vet hva morgendagen bringer.  

Preben, Tina, Aina, Martin og meg. 

Min julefavoritt på kakefatet er krumkake med moltekrem.

Mor og datter. 

True story! 

Mamma og mormor. ♥

I kveld skal jeg ut på livet i Moldeby. Gleder meg til å treffe igjen venner og bekjente. Med dette ønsker jeg dere en fin torsdag. Vi blogges. :-) 

Hei og god jul alle sammen! Håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en fin julekveld. Selv har jeg hatt det helt fantastisk sammen med pappa og søster m/fam. på Frei. Vi har hygget oss med god mat, julegaver og alt det andre som hører med på en kveld som dette. Sett bort i fra at jeg har gått i de voksnes rekker fikk jeg mange fine gaver. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Nå ser jeg frem til å nyte romjulen sammen med resten av familien og vennene mine. I morgen er det klart for årlig middagsselskap hjemme hos mormor og morfar. Mat, mat og mere mat. Spørs om jeg må ta turen på treningssenteret først. Hehe. 

Se på dette søte lille nurket da. 

Lille James likte seg i armkroken til pappa. 

Årets julegave var uten tvil Karin sin. Det skulle ikke stå på innpakningen hvert fall. 

Med gaver som blant annet iPhone5s, toalettmappe fra Tiger Of Sweden, skibukse, parfyme, penger, gavekort og skjønnhetsprodukter kan jeg ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre. Virker som at jeg har vært snill gutt i år, for å si det sånn. 

Har dere hatt en fin julaften?  

Hei! I dag sov jeg lenge. Det vil si helt til klokken elleve! Utrolig deilig å kunne sove lenge for en gangs skyld. Jeg startet dagen med frokost og sladder sammen med Cathrine. Frem til nå har jeg pakket inn julegaver. Jeg er så og si ferdig med alle sammen. Hvis jeg ikke husker helt feil har jeg bare igjen et par smågaver, men det er ikke noe stress. Ettersom jeg skal overnatte fra Molde fra torsdag til fredag tenkte jeg å ta med så mange gaver som mulig. På den måten slipper jeg å drasse med meg ALT når jeg skal hjem til jul. 

Koselig å pakke inn julegaver altså, men i lengden er det ganske slitsomt... 

Hvordan ligger dere an med julegavene? 

God kveld kjære lesere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på det forrige innlegget. Dere er helt fantastisk! Det føles i grunn godt å lese at det er flere enn meg som er i samme båt. På den måten slipper jeg å tenke at jeg er alene om disse negative tankene. Inntil videre må jeg bare ta tiden til hjelp og gjøre de tingene som gjør meg lykkelig. Apropos lykkelig! Til en forandring fikk jeg ettermiddagen og kvelden hjemme i Oslo. Det passet meg midt i blinken ettersom jeg hadde mange gjøremål på "to-do listen" min. Jeg har brukt tiden godt og har blant annet fått ryddet rommet, støvsuget, vasket klær og pyntet til jul. I skrivende stund sitter Mette, Julia, Cathrine og meg å ser på håndballkamp. Noe annet enn seier til Norge over Paraguay er uaktuelt, eller hva sier dere?  

Det ser ut som at jeg må gå til innkjøp av en sterkere teip, da både mamma, mormor og storesøster er i ferd med å miste veggfeste bak der.

Etter ønske fra Mette måtte vi gå til innkjøp av julebrusen fra Hamar. Den er helt ok, men ingenting kan måle seg med "Rudolf og nissen" fra Oskar Sylte. Hvilken julebrus er din favoritt?  

Hei fra sofakroken! Torill har dratt på jobb og jeg er på besøk hos Kirsten. Gårsdagen var en innholdsrik kveld. Før vi dro på vors satt vi hjemme hos Kirsten og spiste taco, mens vi så håndballkampen mellom Norge og Spania. Det gikk heldigvis til vår fordel denne gangen, men det var bare så vidt. Banens beste spiller var i følge min mening Nora Mørk. Hun var et rivjern uten like! Det blir spennende å følge med videre å se hvordan de norske jentene klarer seg gjennom mesterskapet. Jeg går i hvert fall for GULL!

Meg og Kirsten. 

Synd at helgen går så fort! Ja, for allerede om en times tid må jeg komme meg avgårde på flyplassen. I kveld er Julia og jeg bedt på pinnekjøtt hjemme hos June og Aleksander. Det blir koselig! Ha en fin søndag da dere. Vi skrives! :-)  

God fredagskveld! Da var det endelig helg for min del også. Etter en travel uke med jobb og reising skal det bli godt å slappe av. I dag jobbet jeg som tidligere nevnt på Bunnpris Fuglset. Det er alltid så kjekt å jobbe der synes jeg. Spesielt når jeg trives så godt med kundene, betjeningen og arbeidsoppgavene som hører til i butikken. Etter at jeg var ferdig på jobb dro Torill og jeg på Milano, hvor vi kjøpte oss en bedre middag. Det var rett og slett en fryd å sitte inne i varme omgivelser og se ut på snøstormen som herjer i Molde. Fysj, for et kaos det er å komme seg fra a til å i dette føret. Glad jeg ikke har egen bil på denne tiden av året for å si det sånn. 

Nå har Torill og jeg pakket oss inn i pledd og ullsokker. Før vi sovner skal vi kose oss med en film. Natta da dere, vi skrives! :-)  

God lørdagskveld alle sammen! På torsdag satte jeg meg på toget til Stokke for å besøke Kristian. Vi har i grunn ikke gjort annet enn å slappe av. For å være helt ærlig så har det vært ufattelig deilig og ikke gjøre noe som helst. Dere skjønner, jeg er helt tom for energi om dagen. Det er også årsaken til at jeg har vært inaktiv på bloggen - hvis dere lurte. Håper og tror at jeg får tilbake skrivelysten i takt med julestemningen. I morgen skal jeg fly til London i forbindelse med jobben. Jeg lander sånn ca. på ettermiddagen, noe som betyr at jeg får tid til litt shopping. Det gleder jeg meg til! 

I kveld har vi koset oss med hjemmelaget lasagne og film. Etter ønske fra Kristian har vi sett Polarekspressen. Det er en veldig koselig julefilm som jeg anbefaler dere å se! Noen av dere som har sett den kanskje? 

Hei og god natt! Denne helgen har vært en av de bedre på det jeg kan huske. På lørdag fikk jeg som tidligere nevnt besøk av pappa. Sammen med venner og familie fra Romsdalen har vi feiret MFK til den store gullmedaljen. Årest cupfinale må utvilsomt være en av de beste på flere år. Det faktum at vi vant over RBK, 4-2, var helt fantastisk! Jeg godtet meg over å se den ene trønderen etter den andre forlate Ullevåll med geipen på slep. Ja, for med gloser som "vi hater moldeby" kan de bare glemme å få medlitenhet fra meg hvert fall. Makan til usportslig oppførsel skal du jammen meg lete lenge etter. 

Jeg har dessverre ingen bilder å dele med dere, med unntak av bilde nedenfor,  av pappa og meg. På lørdag var vi nemlig på SüdÖst Asian Crossover på løkka. Vi spiste julemenyen der og den var nydelig god! En matopplevelse du ikke vil gå glipp av, for å si det sånn.  

I kveld har jeg hatt besøk av Julia. Vi har bare slappet av og sett på tv-serier. Etter gårsdagens festligheter har vi begge vært i søndagsmodus hele dagen. I morgen er det back to work, så det er vel best å komme seg i seng. Sov god da dere, vi blogges. :-) 

God kveld! Da er jeg tilbake i Oslo, i hvert fall for en liten stund. På vei hjem fra flyplassen stakk jeg innom Mr. Sushi, hvor jeg bestilte meg en etterlengtet posjon med sushi. Kun kort tid etter at jeg kom hjem fikk jeg besøk av Julia og Zara. Sammen med Mette og Cathrine ble vi sittende rundt kjøkkenbordet og skravle i timesvis. Jeg merker at det var godt å komme tilbake til jentene mine. De er alltid så forståelsesfulle og deilig å snakke med. Jeg er så utrolig takknemlig over at jeg har så mange fine mennesker rundt meg som vil meg vel her i livet. Ja, for det er jo ingen hemmelighet at gode venner er minst like viktig som en god familie. Eller hva sier dere?

Zara er like glad i krem som Julia og meg. Mihi!

Klokken har allerede blitt alt for mye og det er kun få timer til jeg skal på jobb. Noe sier meg at jeg har en tung dag i vente, men det kan jeg ikke klandre andre enn meg selv for. Yolo.   

God søndagskveld! I morgen reiser jeg tilbake til Oslo. Det blir riktignok trist å reise fra familien, men jeg har intet valg. Enten vi vil eller ei så må livet gå videre. De to siste ukene har vært preget av sorg, savn, samvær og mye kjærlighet. På en måte tror jeg det blir godt å komme tilbake på jobb. Selv om jeg må innrømme at jeg gruer meg til å fly nå som stormen "Hilde" herjer i landet. I skrivende stund befinner jeg meg på Frei hos søsteren min Stine. Pappa er også på besøk, så i kveld skal vi unne oss en bedre middag med levende lys og fyr i peisen. PS! Jeg satser på å være tilbake på bloggfronten for fullt i løpet av uken. So stay tuned. :-) Hvordan står det til med dere?

Hei kjære lesere! Håper alt står bra til med dere. Selv har jeg det ikke så bra om dagen. Natt til mandag mistet jeg et kjært familiemedlem og velger derfor å ta en pause fra bloggen. Tiden fremover vil naturligvis bli tilbrakt sammen med mine nærmeste. Anbefaler også dere til å ta godt vare på de dere er glad i. Vi tror vi lever evig, men en dag er man borte og det for godt. 

Hvil i fred Marit Moen Henriksen ♥

Hei, hei! I går hadde vi tidenes halloweenfest hjemme hos oss. Det var kjempe gøy! Alle hadde selvfølgelig kledd seg ut, inkludert meg selv. På grunn av magesmerter måtte jeg holde meg unna alt som heter for alkohol. Siden det var så god stemning gjorde det heldigvis ingenting. Med hele leiligheten full av spindelvev og levende lys var det ingenting å utsette på stemning. Utover kvelden kjørte vi blant annet shottekonkurranser og limbo. Uten tvil en av de beste halloweenfestene jeg har vært med på, for å si det sånn.

Her har dere noen bilder fra festen:  Her ser dere jentene jeg bor sammen med. Josefin (hulken), Emma (Hermine), Cathrine (brannkvinnen) og Mette (Snehvit). 

The Blues Brothers.

Ingeborg og Eline. 

Tequila. Fysj! Glad jeg var avholds. 

Fine kjæresten min, som jeg holdt på å spise opp i går. Haha! 

Vinnern av limbo-konkurransen var ingen andre enn Kristian. 

Hva synes dere om kostymet mitt? Nå har Kristian dratt hjem til Stokke på jobb og jeg skal bruke dagen til å bli 100% frisk! Ønsker dere en fortsatt fin helg! :-)  

Hei! Jeg startet dagen som planlagt med spinning klokken 09:45. Sammen med Cathrine og Tom Erik kjørte jeg styrke på overkroppen etterpå. Fy, så tungt det var! Jeg har jo ikke løftet vekter på det jeg kan huske, men takket være god spirit fra mine spreke venner og en dash treningslyst gikk det neesten som en drøm. Noe sier meg at jeg kommer til å bli støl de neste dagene.  

Dagens lunsj bestod av bær med vanilje kesam og cottage cheese. Yummy, yummy in my tummy!

Nå skal vi ut på kostymejakt! Ha en fin dag da dere, vi blogges! :-) 

HAPPY HALLOWEEN ALLE SAMMEN! Har dere hatt besøk av mange skumle typer eller? Jeg for min del bor i femte etasje og er derfor så heldig at jeg slipper å bli vettskremt av alle barna som kommer på døra. Mihi. Tidligere i kveld var Cathrine og jeg på spinning. Etter å ha ligget syk den siste uken var det helt fantastisk å få i gang systemet igjen. Merker jeg savner å være i god fysisk form altså. Siden jeg begynte å jobbe som flyvert har treningen bare blitt nedprioritert, OG det må jeg gjøre noe med! Jeg vil trossalt ikke ende opp som et levende gresskar heller... Se, det var skikkelig halloween stemning på Elixia også:  

I morgen skal vi ha halloween fest hjemme hos oss. Det blir moro! Jentene har pyntet med spindelvev og edderkopper, så nå gjenstår det bare å finne et bra kostyme. Noen som har forslag til hva jeg kan kle meg ut som kanskje? 

God dag! Med Sex and the City og Kongen av Queens på tv-skjermen sovnet jeg ikke før langt på natt. Noe av det "beste" med å være syk er å ligge å se på tv-serier. Ja, for det er kun da jeg har samvittighet til å ligge på rumpa dagen lang å glane på tv. I utgangspunktet skulle jeg reist til Stokke i dag, men siden formen fortsatt ikke er helt på topp kommer Kristian til meg i stedet. Dere må tro jeg gleder meg til å se han igjen! Vi har ikke sett hverandre siden vi var hjemme i Molde, og det er jo flere uker siden. 

Dagens lunsj bestod av jordbær, blåbær og mager vanilje kesam. Sunt og godt!

Nå er det bare å hive seg i dusjen og gjøre seg klar til å få besøk av verdens beste kjæreste. Ha en fin dag da dere, vi blogges! :-) 

God morgen! I skrivende stund sitter jeg og spiser frokost på Oslo Lufthavn. Jeg har fri fra jobb og reiser derfor på julegaveshopping til London. Gleder meg masse! Jeg har bare vært i London en gang før, men det er så lenge siden at jeg knapt husker noe som helst. Julia og June er allerede der nede og venter på meg. Jeg reiser selvfølgelig med tom koffert slik at jeg får plass til å fylle den med masse julegaver og forhåpentligvis noe til meg selv også. Sist jeg sjekket værmeldingen var det meldt regn, så det er vel bare å gjøre seg klar for en våt fornøyelse. Uansett vær er det alltid moro å komme seg litt bort. Er dere ikke enig?

Kom gjerne med forslag til hvor jeg kan kjøpe julegaver! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin tirsdag. Vi blogges fra London! :-) 

Hei, hei! Etter 12 timer på jobb var det utrolig deilig å komme hjem til senga og best av alt, lille Zara. Hun var i ekstase da jeg møtte henne på t-bane stasjonen sammen med tante Mette. Jeg orket ikke tanken på å lage meg middag så det ble så enkelt som takeaway fra Rå Sushi Majorstua i kveld. Restauranten venter fortsatt på sjenkebevilling og har derfor kun åpent for takeaway. Jeg kjøpte samme meny som jeg spiste da jeg var på Rå Sushi i Tromsø, nemlig Combo 1. Anbefaler de av dere som bor i Oslo til å prøve denne! Hvis du er glad i sushi kommer du garantert til å elske denne kombinasjonen:  

Combo1 består av: 8 biter hot philly, 8 biter dragemaki med tempura-scampi dekket med laks, 2 biter nigiri flambert laks, 2 biter gunkan laks mango.

I skrivende stund sitter jeg og ser på torsdag kveld fra Nydalen. Ved siden av meg ligger Zara og snorker. Det blir nok ikke lenge før jeg tar kvelden selv kjenner jeg. PS! I morgen kommer det et innlegg som kommer til å gange de av dere som liker å shoppe på Nelly. So stay tuned. :-)  

God kveld i stugu! Til fordel for trening på Elixia valgte jeg heller hjemmekos foran tv-en sammen med lille Zara. Deilig det etter å ha stresset rundt i hele dag. Dessuten er det ekstra kos å ligge på sengekanten sammen med verdens søteste chihuahua. Dere skjønner, jeg er skamflink på å finne unnskyldninger til å ikke trene hvis motivasjonen ikke er på topp. Noen som kjenner seg igjen? 

God kveld! Friperioden min begynner å gå mot slutten. I morgen reiser jeg tilbake til hovedstaden for å gjøre meg klar til jobb på torsdag. Dagene hjemme sammen med familie og venner har gått så alt for fort. Enda er det mange jeg ikke har fått tid til å besøke. I likhet med Oktober måned har jeg også i November fått tre Molde-stopp, i forbindelse med jobben vel å merke. På den måten får jeg heldigvis muligheten til å møte kjente og kjære.

I dag har jeg vært på besøk hos mormor og morfar. Det var godt å se de igjen! Mormor ble en smule begeistret for lille Zara. Ja, jeg er nemlig hundepasser nå mens Julia er i London. Koselig det! Jeg har jo trossalt vært som en pappa for henne helt siden jeg flyttet til Oslo tidlig i vår. Jeg har dessverre ingen bilder fra dagen i dag, men fikk tilsendt massevis av bilder fra VIP-kvelden på Oslo City. Enjoy! Har dere hatt en fin dag?

Hei, hei! Har dere kommet godt i gang med den nye uken? Jeg for min del har jobbet på min tidligere arbeidsplass, Bunnpris Fuglset, fra 08-16. Utrolig kjekt å treffe igjen gamle kunder og kollegaer. Dessuten følte jeg det var på sin plass å melde seg til tjeneste når jeg først var hjemme på gamle trakter. Etter at jeg var ferdig på jobb dro Torill og jeg ned til Molde by. Vi gikk bare rundt og tittet i forskjellige butikker, før vi avsluttet med en varm kopp sjokolade på Moldetorget.  

På toppen av Plassen Kulturhus sammen med min bestevenninne. 

Masse krem <3

Bilder av dagens antrekk kommer i løpet av kvelden. Nå er det kvalitetstid med Torill i sofakroken som venter. Ha en fin mandagskveld da dere! :-)

Hola amigos! Kvelden i går var veldig koselig. Kristian og jeg var invitert på middag hjem til Kristoffer sammen med blant annet Julia, Marius og Monsås. Vi koset oss med nydelig biff, hørte på DDE og slo ut håret. Hjemmefester er i følge min mening undervurdert. Er dere ikke enig? I de fleste tilfellene har jeg det nemlig morsomere på vors, så en fredagskveld i trivelige omgivelser og godt selskap passet meg perfekt. Det positive med å drikke hjemme er at man sparer penger og unødvendig energi på skyss til- og fra.  

Også i kveld skal vi møtes for en sving. Formen er riktignok noe redusert, men jeg regner med at den kommer seg etter et par glass med bobler. Mihi! :-) Gjør som meg, kos dere og NYT lørdagskvelden. Vi blogges. 

Hei dere! Oslo City fyller i disse dager 25 år og i den forbindelse var jeg i går invitert til VIP kveld sammen med gjeng utvalgte bloggere. I en egen, fancy lounge satt vi først og minglet med sushi og litt bobler i glasset. Etter hvert fikk vi utdelt goodiebags og gavekort til en verdi av 1500,- til å shoppe for. Det passet meg midt i blinken ettersom jeg på forhånd hadde sett meg ut en bomber jakke på Volt. Takk til Gambit og Oslo City for en fantastisk kveld!

Har du lyst til å vinne shopping på Oslo City til en verdi av en halv million kroner? Eller en eksklusiv VIP kveld med din beste venn? Alle kan delta og alle kan vinne, uavhengig om du har blogg eller ei. (Aldersgrense 18 år). Meld deg på HER.  

Caroline Maria og June. 

Marthe og Annika. Meg, Andrea og Bjørn Erik. 

 

Hva synes dere om jakka? Var den ikke fin? 

PS! Akkurat nå er det 15% rabatt på alle jakker hos Nelly. Menn HER, Kvinner HER. 

Hei, hopp! Hvordan står det til med dere? Klar for en ny og spennende uke? Det er i hvert fall jeg! Til en forandring sov jeg i min egen seng i natt. Det var ufattelig deilig å komme hjem en liten tur etter å ha vært på farta de siste dagene. Jeg har bare denne ene mandagen fri før jeg skal tilbake på jobb. Fra og med fredag har jeg seks dager fri, så jeg skal ikke klage. Gleder meg fælt til helgen. Da skal jeg nemlig ta med meg Kristian til Molde for første gang. Det blir moro!

Genser fra Bølger

Nå skal jeg ta turen på Brun og blid, før jeg må gjøre meg klar til VIP-kveld hos Oslo City. Jeg har forresten forhåndsskrevet et innlegg til dere som kommer i løpet av dagen, so stay tuned.  Ha en fin mandag alle sammen, vi blogges! :-)

Tidligere i kveld kom Torill og hentet meg på hotellet. Etter planen skulle vi dra hjem til henne og lage middag, men i stedet dro vi på Egon. Der ble vi sittende å skravle langt om lenge med munnen full av kylling og tempura scampi. Nå har vi byttet ut dongribuksa til fordel for daffeklær og film. Vi skal nemlig se Fast & Furious 6. Da gjenstår det bare å se om Vin Diesel og resten av gjengen klarer å gjenskape den samme magien som i de første filmene. Med dette sier jeg god natt fra sengekanten i rosenes by! :-) 

God dag kjære lesere! I skrivende stund sitter jeg og svarer på mail mens jeg nyter utsikten over Moldefjorden. Jeg er allerede godt i gang med dagen, da jeg har vært våken siden kl 04 i natt. Etter tre fine dager sammen med kjæresten var det perfekt å avslutte første arbeidsdag i hjembyen Molde, hvor jeg skal sove over til i morgen. Apropos! Dette er en av totalt tre overnattinger jeg har fått i Molde denne måneden. Dere må tro jeg er fornøyd med det! Slettes ikke feil å kunne kombinere jobb med venne- og familiebesøk.


Se på den nydelige utsikten jeg har fra hotellrommet mitt på Rica Seilet. I likhet med Oslo er det fint høstvær her i Molde også.

Senere i kveld skal jeg trene, ta sol og være litt sosial. MEN for at jeg skal klare å gjennomføre det må jeg ta meg en aldri så liten høneblund.

Ha en fin dag da dere, vi snakkes! :-) God ettermiddag! Kristian og jeg sov lenge i dag. Deilig det! I hvert fall når man er to under samme dyne. Mihi. Mens Kristian fortsatt lå å sov stod jeg opp og laget frokost, eller lunsj om du vil. Dere må tro han var fornøyd da han våknet til dekket bord og nystekte pannekaker. Med en varm kopp sjokolade til smakte det helt fantastisk. Til de av dere som har kaffemaskin anbefaler jeg dere å prøve NESCAFÉ Dolce Gusto sin kapselvariant med smak av Nesquik. For det første smaker den mye bedre enn den man blander ut selv og for det andre trenger du ikke ekstra krem på toppen, da kaffemaskinen lager dette. Yummy! 

Hei alle sammen! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering. Her i hovedstaden stråler solen! Så langt i dag har jeg ikke gjort annet enn å nyte fridagen sammen med min bedre halvdel som er besøk hos meg. Om litt skal vi ut i det fine været. Jeg har også planer om å stikke innom Acne, i håp om å finne meg en trendy lue til vinteren.

Ha en fortsatt fin dag da dere, vi blogges i kveld. PS! Kristian hilser også. :-)

Hallo! Jeg ligger fortsatt i senga, er helt utslått etter gårsdagens festligheter. Nå som jeg endelig har blitt kvitt hodepinen skal jeg ta meg en etterlengtet dusj. Har sykt cravings på junkfood , men jeg har lovet meg selv å være flink gutt. Så da får jeg heller finne meg noe annet å spise. Dette er siste arbeidsdagen min før jeg skal ha tre dager fri. Kristian har høstferie, så da kommer han på besøk allerede i dag. Gud, som jeg gleder meg til å se han igjen! Jeg har nemlig savnet han ekstremt mye de siste dagene. Noe som forøvrig er et god tegn. 

Ps! Vinnerene av solpassene blir annonsert på bloggen i morgen. So stay tuned folkens! Jeg har også forhåndsskrevet et innlegg som kommer i løpet av kvelden slik at dere har noe mer å lese på. Mihi. Ha det fint så lenge! Vi skrives. :-) 

God kveld alle sammen! Jeg tenkte bare å komme med en liten oppdatering før jeg legger hodet på puta. Etter å ha vært fire dager borte var det utrolig deilig å komme hjem til gutten min, som satt og ventet på meg i leiligheten dag jeg kom hjem. Til daglig er vi jo begge opptatt med hvert vårt, så her gjelder det å nyte tiden vi får sammen. De siste timene har vi hygget oss med taco, godis og fredagsunderholdning på tv. Nå som jeg har fått innredet rommet mitt kan jeg lene meg tilbake og slappe av med god samvittighet.

Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg! Vi skrives i morgen :-) 

God morgen! Nå sitter jeg på flytoget til Oslo Lufthavn. Fire dager med jobb står for tur før jeg kan se frem til hele fire dager fri og besøk av kjæresten. I går hadde jeg det så travelt at jeg ikke engang rakk å blogge. Beklager det altså, men sånn går det når tiden ikke strekker til. Sammen med Julia var jeg nemlig på Ikea og kjøpte inn hyller, oppbevaringsbokser og andre nødvendige ting til rommet mitt. Selv om handlelisten ikke var så stor tok det lang tid før vi kom oss hjem. Når man først er på Ikea er det jo litt moro og ta seg tid til å titte. Ja, for det beste med Ikea er jo utvilsomt det fine utvalget til en billig penge. For ikke å glemme de svenske kjøttbollene da! Er dere ikke enig?

Prøvde meg på et blogginnlegg direkte fra Ikea, men det funket dårlig da pc-en var en utstillingsmodell. Hehe. 

Julia lot seg fascinere av de spreke barnerommene. Hmm.. Kanskje hun er verpesyk? 


Anngående rommet mitt så kan jeg fortelle dere at det virkelig begynner å ta form. Jeg mangler bare prikken over i´en før jeg kan si meg fornøyd. Gleder meg til å vise dere bilder av det endelige resultatet. Hvis dere er interessert i å se da selvfølgelig? 

Ha en fin dag kjære lesere! Bilder av gårsdagens outfit kommer i løpet av dagen, so stay tuned. :-)   

God kveld i stugu! Har dere hatt en fin helg? Etter at jeg kom hjem fra jobb i går var det bare å hive seg i dusjen og gjøre seg klar for fest. Jeg var nemlig invitert hjem til June og Aleksander på vors. Til sammen var vi en stor gjeng som danset og sang til gamle slagere fra Hellbillies og D.D.E. Med litt alkohol innabords er det utrolig hvor lite som skal til. I hvert fall etter man har jobbet fire dager i strekk og fått minimalt med søvn. Vi endte til slutt opp på Memphis som ligger på Grünerløkka. Der var det som alltid god stemning og masse folk. 

I skrivende stund ligger jeg med Zara i armkroken og slapper av foran tv-skjermen. Om en times tid kommer også Julia på overnattingsbesøk. Vi skal se sesongpremieren av Robinson Ekspedisjonen på tv3. I år er det som dere kanskje vet tidligere Paradise Hotel deltakere vs tidligere Robinson deltakere. Flere enn meg som gleder seg til å se hvordan det vil utarte seg? 

Zara koser seg på besøk hos onkel Glenn. 

Hei! Da begynner det å nærme seg helg for min del også. Kun en dag igjen på jobb så har jeg to dager fri. Det skal bli godt! I dag kom jeg flyvende til Kristiansund relativt tidlig. Det passet meg prefekt ettersom jeg skulle møte søsteren og nevøen min. Dessverre blir det alt for lenge mellom hver gang, så det var deilig og endelig få litt kvalitetstid sammen igjen. I likhet med Molde vil nok Kristiansund være et stopp jeg kommer til å legge inn ønske om å få. Som dere sikkert skjønner er det veldig greit å kunne besøke familie og venner samtidig som man er på jobb. 

Meg, nevøen min (Joakim) og søsteren min (Stine). 

Thai chicken, som dere ser til høyre, er uten tvil min favoritt hos Peppes.

I tillegg til sosialt samvær med mine nærmeste har jeg i kveld vært på standup show med selveste Anne Kat Hærland. Dette var første gangen jeg så henne live og det kan jeg fortelle dere: Fytti, så bra! Du vet du har hatt det moro når du er støl i magemusklene. Det beste med hele stykket var at hun hadde en alvorlig undertekst. Da dette er en av de største årsakene til at jeg liker henne så godt. "Jakten på ærligheten" gir solid utbytte, både i form av ren latter og i form av refleksjoner å tygge på når latteren har stilnet. Anbefaler de av dere som bor på Måløy til å ta turen på showet hennes  i morgen. Jeg kan garantere deg en god latter! 

Digget at hun gjorde narr av blogging, Paradise Hotel og facebook statuser. Selvironi er viktig vet dere! 

Her har dere meg og Norges morsomste kvinne. Hjerte, hjerte. ♥♥

God kveld fra det glade sørlandet! Jeg landet i Kristiansand rundt klokken fire i ettermiddag. Da var det rett opp på hotelrommet for å skifte, før jeg møtte herlige Kristina i byen. Vi spiste deilig middag på en restaurant som heter "hos naboen". Utrolig koselig sted og bra service! Etter hvert som vi hadde spist opp tuslet vi videre på vindusshopping. Hvis det ikke hadde vært for at jeg må være sparsom denne måneden ville jeg mest sannsynlig kjøpt meg et par Dr Martens. De står nemlig øverst på ønskelista om dagen. Jeg er forøvrig usikker på om jeg skal kjøpe de i svart eller i cherry rød. Tror jeg holder en knapp på den svarte modellen. Hva tror dere? 

Fine Kristina! Denne jenta er rett og slett helt fantastisk. Håper på flere overnattinger i Kristiansand heretter for å si det sånn. 

Vi spiste viltburger med bacon, løk, salat og chips. Mektig god! 

Kristina tok meg også med på nyåpningen av Hansen & Co, som er en eksklusiv interiør butikk midt i hjertet av Kristiansand. Her finner du det du måtte trenge av pyntegjenstander til kjøkken og hjem. Jeg personlig forelsket meg i et sengeteppe fra Lexington. Da dette var en av mange annerkjente produkter som ble loddet ut i forbindelse med lanseringen. Jeg som ikke har vunnet annet enn på griseflax i løpet av livet hadde fortjent å vinne det altså, MEN den gang ei.. 

Anbefaler alle som bor i Kristiansand til å sjekke ut butikken. Jeg kan garantere deg at du finner noe fint til hjemmet. De selger blant annet de "chips og godis" skålene som jeg har. 

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt en fantastisk kveld her i Kristiansand. Nå burde jeg for alvor gjøre meg klar for natten. I morgen venter en ny og lang dag på jobb med nok en overnatting, denne gangen i KristianSUND. Det blir også veldig kjekt, for da skal jeg besøke min kjære søster. Noe av det beste med å jobbe som flyvert er uten tvil at jeg får muligheten til å besøke kjente og kjære rundt omkring i det langstrakte landet vårt. Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god natt. Vi skrives på Nordmøret! :-) 

Hei alle fine! Beklager sen oppdatering. I dag morges fikk jeg nemlig flyttelasset levert til hovedstaden. For en glede! Nå har soverommet mitt endelig fått en personlighet. Mangler riktignok litt veggpynt og en persienne, men ellers ser det veldig bra ut. Jeg vil også benytte muligheten til å takke min kjære Kristian som har hjulpet meg i hele dag og min eldste søster som fikk flyttelasset nedover. Lover å legge ut bilder av rommet mitt når det er ferdig. 

I går var vi på valgvake hjemme hos fantastiske June. Over et glass vin og hjemmebakte muffins ble vi sittende å diskutere politikk til den store gullmedaljen. Personlig har jeg ikke lyst til å uttale meg om det endelige resultatet på bloggen. Årsakene til det er: 1. Jeg har ikke den kunnskapen som kreves for å skrive om det. 2. Jeg ønsker ikke å tråkke noen på tærne. Da jeg vet at politiske meninger kan få fjell til å flytte på seg. Jeg krysser fingrene for at Erna sammen med den blåe regjeringa bak seg gjør de rette valgene.  

Jordbær pikene: Julia, Ragnhild, Mette og Cathrine. 

Aleksander koser seg med Zara og Canelo på fanget. Noen som ønsker å dele sine tanker om den nye regjeringa vår? 

Morn, morn! De siste timene har jeg ligget på sengekanten og lest dagens nyheter, samt svart på kommentarer. Må si det er koselig å lese alle de fine tilbakemeldingene deres. Det betyr mye for meg og Kristian at dere støtter oss og det vi har sammen.

Nå, litt om gårsdagen. Etter planen skulle vi dra på brygga i Tønsberg og spise, men det ble det ikke noe av. Vi rakk nemlig ikke toget fra Stokke og måtte derfor vente en time på neste. Resultatet av det førte til at vi gikk innom Vegard på Statoil og kjøpte oss en "venteburger". Trodde aldri jeg skulle skrive dette på bloggen, men shit den var god! Ikke rart folk spiser seg grønn i maska på den slags. Til tross for at vi hadde spist oss gode og mette tok vi likevel en luftetur til Tønsberg. Der ble vi sittende å nyte livet mens vi så på folkelivet fra bryggekanten. Alt i alt hadde jeg en kjempe koselig søndag sammen med min bedre halvdel. 

Fine gutten min!  Vegard: "Hæ? Skal du ha burger? Trodde sånne som deg bare spiste gress jeg..." Haha!! :-D

Yolo.  

Jeg fikk i det minste knipset et stemningsbilde av brygga, om ikke annet. 

Bilder av gårsdagens outfit kommer i løpet av dagen. Ha det fint så lenge! :-) 

God morgen! Eller rettere sagt, god dag. Her i huset ligger vi fortsatt i senga og nyter fridagen for alt den er verdt. Som dere kanskje skjønner så ble jeg ikke kalt ut på jobb i går. I stedet kunne jeg altså sette meg på første og beste tog til Stokke. Utrolig deilig å være gjenforent med kjæresten igjen! Denne solfylte søndagen har vi satt av kun til hverandre. Vi skal blant annet på brygga i Tønsberg og spise middag. Jeg har aldri vært der før, men i følge Kristian er det skikkelig koselig der. Noen av dere som har vært der før? Se på den flotte utsikten da! 

Frokost på senga slår aldri feil! Havregrøt med cottage cheese, kanel og blåbær.

Hvilke planer har dere for dagen? 

Hei! Siden jeg landet så sent i natt sov jeg over på Radisson Blue Airport Hotel ved Gardemoen. Sengen der var helt fantastisk! Det var bare så vidt jeg klarte å stå opp da alarmen ringte i dag morges. Da jeg kom hjem til Valkyriegata stod Mette klar med middagen, som bestod av hjemmelagde pannekaker med bær. Yummy! Jeg har dessverre ikke tatt helg riktig enda. Det har seg nemlig slik at jeg har hjemme standby frem til klokken 18:30 i kveld. Noe som innebærer at jeg kan bli utkalt på jobb når som helst innenfor dette tidsrommet. Jeg krysser både fingre og tær for at det ikke skjer slik at jeg kan tjuvstarte på de kommende fridagene mine. Mihi.  

Føler meg bra heldig som er omringet av så mange flotte jenter. 

Med dette ønsker jeg alle sammen en strålende lørdag! Take care. :-) 

Hei igjen! Etter at jeg hadde hentet siste kofferten med klær hos Julia bestemte vi oss for å gå på Olivia i Bogstadveien. Vi var nemlig begge enige om at det var på sin plass med en ordentlig "avskjedsmiddag" etter endt samboerskap. Julia er verdens søteste som har latt meg bo hos henne de siste fem måndene. Det er så godt å vite at man har gode venner som stiller opp for deg når du trenger det som mest. Ja, for i løpet av den perioden vi har delt leilighet har jeg rukket å finne meg jobb og eget sted å bo. Tanken på at jeg ikke skal våkne opp til en usminket Julia gjør meg faktisk litt trist. HELDIGVIS bor vi ikke mer enn et steinkast unna hverandre. Drømmesituasjonen hadde selvfølgelig vært om frøken Nyland flyttet inn i kollektivet sammen med Mette, Cathrine og meg. Hvem vet, kanskje det lar seg gjennomføre om ikke så alt for lenge.   

Forretten bestod av foccacia med aiole. Til hovedrett spiste vi pasta med fløtesaus, hvitløk, grønnsaker og scampi. Yummy! 

Flere bilder av den nye jakken min og dagens antrekk kommer på bloggen i morgen. Stay tuned! :-)

Hei alle sammen! Til tross for bare tre timer søvn har jeg i dag vært skikkelig produktiv. Etter en svipptur innom København fløy jeg tilbake til Oslo. Maks deilig å være ferdig med arbeidsdagen klokken 10:00, til en forandring! På veien hjem gikk jeg innom uniformslageret og hentet noen skjorter som jeg hadde fått ettersendt. Greit å ha et par ekstra liggende i kofferten de dagene jeg ikke har tilgang på vaskemaskin. Fikk også gjort noe som har stått på "to do" listen min lenge, nemlig bytte bank. Nå som jeg bor i hovedstaden falt det seg helt enkelt naturlig å velge DNB fremfor den lokale banken jeg har hatt tidligere.

Før jeg dro til Bergen fikk jeg nøklene til mitt nye krypinn på Majorstua. Deilig å endelig få sitt eget rom! Det ser fortsatt veldig trist ut her siden jeg ikke har fått hentet flyttelasset hjemme i Molde enda. Håper jeg finner en lur måte å få fraktet siste rest av klær og møbler i nærmeste fremtid. Det stod heldigvis en seng her fra før, men som dere sikkert skjønner vil jeg heller ha min egen.

De siste timene har gått med til organisering av klær. Inntil videre får jeg bare nøye meg det lille jeg har..Mens jeg venter på at klesvasken skal bli ferdig må jeg løpe bort til Julia og hente siste rest av sko, samt ytterklær. Inntil vi skrives neste gang ønsker jeg dere en fortsatt fin torsdag! Vi blogges. :-)  

God kveld fra sengekanten! Nå er jeg i Bergen for første gang, hvor jeg skal sove i to netter. Alltid gøy å besøke nye steder! I ettermiddag har jeg vært på utflukt sammen med to kollegaer. Vi kjøpte oss blant annet middag, som bestod av fish & chips, og tittet litt rundt omkring. Bergen er akkurat slik jeg hadde sett det for meg; grått og kaldt, men på samme tid en veldig koselig by. I likhet med Trondheim er dette en by med personlighet. Noe av det som fascinerer meg mest er alle de gamle husene langs bryggen. Ettersom jeg skal stå opp klokken 03:00 i natt, for så fly tur-retur København burde jeg runde av her. Det blir riktignok lite søvn, men til gjengjeld er jeg tilbake i Bergen tidlig og har dermed hele dagen til å gjøre det jeg måtte ønske. Et av punktene som står på agendaen er selvfølgelig Fløybanen, som tar meg på toppen av Bergen. Jeg har nemlig hørt at utsikten er helt fantastisk der oppe.

Forresten! Tips til hvor jeg kan spise mottas med takk. God natt da dere, vi blogges. :-) 

 

Hei, hå! Da jeg kom til Trondheim i går kveld møtte jeg en kompis fra Molde. Vi ble sittende på Solsiden, nærmere bestemt Graffi, og skravle helt til betjeningen kom å "kastet" oss ut. Til å være en tirsdag må jeg si at det var bra liv rundt omkring på de fleste barene og restaurantene. Jeg fikk nesten litt helgefølelse på et tidspunkt der. På veien hjem gikk vi innom Burger King og kjøpte oss en crispy chicken. Det smakte ingenting sammenlignet med favoritten fra Mc´Donalds, Chicken Salsa. Men vi ble mette, og det var i vårt tilfelle det viktigste. Alt i alt hadde jeg en koselig kveld takket være hyggelige omgivelser og godt selskap.

Over til noe annet! Før jeg la hodet på puta i natt ble jeg liggende å se på det rørende klippet under. Det handler om en gammel mann som har vært sammen med kona si i 75 år. Etter at kona dør skriver han en sang dedikert til henne. Teksten og historien bak sangen blir plukket av et plateselskap, som lager en cover versjon av låta. Jeg kan med hånden på hjertet legge meg flat og innrømme at jeg begynte å grine første gangen jeg så videoen. Den er så gripende at jeg klarte rett og slett ikke holde tårene tilbake. Ta en titt da vel: 

Dette mine damer og herrer er det vi kan kalle EKTE kjærlighet. ♥

Weee! Julia er endelig tilbake i Oslo og det må selvfølgelig feires! Etter å ha vært borte fra hverandre i ukesvis må jeg si det er godt å ha henne hjemme igjen. I hovedstaden er det meldt strålende vær hele helgen, så da finnes det ingen grunn til å sitte inne og sture. For alt jeg vet kan det bli lenge til neste gang jeg har fri på helg, så her gjelder det å benytte sjansen. Hæla i taket og tenna i tapeten sier jeg bare. Til tross for at dere klager på bloggingen min ønsker jeg dere en god helg! :-) 

De tre fridagene jeg hadde hjemme i Molde gikk så alt for fort. Det føles ut som at jeg dro i går, og nå er jeg altså tilbake i hovedstaden. Dessverre ble det litt knapt med tid til å besøke alle sammen, men sånn blir det når folk bor så spredt rundt omkring. Satser på at jeg får muligheten til å dra hjem igjen om ikke så alt for lenge. I morgen skal jeg tilbake på jobb. Denne gangen er det bare en dag med jobbing, overnatting i Bodø og hjemreise fredagsmorgen. Deretter har jeg helgefri for første gang på lenge. Det blir kjekt! Jeg har i hvert fall planer om å dra ut på byen om ikke annet. Ja, for det har blitt minimalt med festligheter de to siste månedene.Nå tenkte jeg å ta meg en tur ut å kjøpe sushi før jeg må pakke kofferten på nytt, og gjøre meg klar til morgendagens plikter. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin onsdagskveld! Vi blogges. :-) 

Hei og god dag godtfolk! Jeg startet dagen som vanlig med å sjekke instagram, mail og facebook på sengekanten. Plutselig ser jeg at Isabell har lagt ut et bilde hvor hun skriver at hun er i Molde. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne og måtte derfor ringe å høre om dette faktisk stemte. Det gjorde det altså, og vi ble raskt enig om å møtes over en iskaffe på fole godt her i byen. Karianne var også med. Hun er tremenningen til Isabell og en bekjent av meg. Noe som i grunn er litt vittig. Vi tre ble sittende å skravle om alt fra jobb til familie. Veldig koselig å treffe igjen Isabell! Vi bor riktignok i Oslo begge to, men vi har likevel ikke sett hverandre siden tidlig i sommer. Årsaken til det er helt enkelt at vi har forskjellig turnus. Dere må tro vi jublet da vi fant ut at både Isabell, Pia og meg har fri til helgen! Gleder meg til å få kvalitetstid med favoritt jentene mine igjen. ♥ "Vi ska ha det så javla kul och vi ska dansa, pausa, dansa, pausa.."

Isabell og Karianne. 

Iskaffe og kanelflette på fole godt er obligatorisk. 


Om en liten time skal jeg på håndballtrening. Jeg har ikke spilt håndball siden januar, så dette blir moro! :-)  

Hei hå! Beklager dårlig blogging.. Det skyldes rett og slett jobb. Siden jeg kom hjem har jeg ryddet og vasket leiligheten til Julia. Takket være jif engangsvåtmopp lukter det nå grønnsåpe i alle rom. I dag er det faktisk bare to uker til jeg flytter inn på mitt eget rom i Valkyriegata. Gleder meg virkelig til å få orden på klærne mine, for ikke å snakke om å sove i min egen seng igjen. Problemet er bare det at jeg ikke vet hvordan jeg skal få fraktet flyttelasset mitt fra Molde til Oslo. Det beste hadde vært å fraktet det med bil og henger, men den slags har jeg ikke tilgjengelig, dessverre. Forhåpentligvis finner jeg en løsning. Det ordner seg for snille gutter, eller hva?Merker forøvrig at dette har vært en kjedelig helg, med unntak av de timene jeg har vært på jobb selvfølgelig. Kjæresten er hjemme i Stokke, og mine nærmeste venner er enten på ferie eller ute og feirer studiestart i velkjent stil med "fadderuke". Etter i morgen har jeg tre dager fri. Det blir deilig! Jeg vurderer faktisk å reise hjem til Molde. Viktig å kurrere hjemlengselen også vet dere. 

Heldigvis har jeg selskap i Zara. Uten henne hadde det vært på grensen til dødt her. 

Hva gjør dere i helgen? Og er dere klar til skolestart neste uke? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits