God dag dere! Her kommer de siste svarene fra spørsmålsrunden. Beklager at jeg ikke svarte på alle, men av personlige grunner har jeg ikke lyst til å dele mine seksuellepreferanser på internett. Håper dere forstår! Dersom du har flere spørsmål til meg eller det er noe annet du lurer på så er det fritt frem å bruke kommentarfeltet under. Hvis ikke kan du også sende spørsmål på mail til glenns91@hotmail.com 

Celeb crush?
Dere har vel fått med dere at jeg er en smule avhengig av True Blood? En av hovedrollene der spilles av Alexander Skarsgård. Det ville vært å lyve dersom jeg ikke synes han ser bra ut. Hver gang han dukker opp på tv-skjermen blir jeg helt varm inni meg. Jeg vet ikke om det er karakteren han spiller eller om det er han som person som gjør utslaget, men han er i hvert fall behagelig å hvile øynene på. Så ja, min celeb crush akkurat nå er Alexander Skarsgård. 

Hvordan kom du ut av skapet?
Da jeg var 18 år gammel opprettet jeg en blogg under navnet gl3nns.blogg.no, nettopp fordi jeg ønsket å stå frem som homofil. Det var for min del en veldig fin måte å spre budskapet på uten å måtte si det til en og en. Planen var å slette bloggen etter at jeg hadde kommet ut av skapet, men det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort. Nå, fem år senere, er jeg fortsatt ivrig på bloggfronten og jeg har ikke planer om å gi meg med det første.

Har folk dømt deg for å være homofil?
I likhet med folk flest har også jeg opplevd å bli mobbet. Jeg husker spesielt godt da jeg gikk på barneskolen/ungdomsskolen at det var mange som kalte meg for "homoglenn, soper og femi". Tro det eller ei, men jeg var en smule mer feminin da jeg var yngre. Jeg vil ikke påstå at det strålte "homo" av meg, men det gjorde i hvert fall det i en mye større grad enn nå. Rart det der, men jeg tror det har en sammenheng med at jeg var usikker på meg selv. Nå, i en alder av 23, kunne jeg ikke blitt mer sikker på hvem jeg er og hva jeg liker, så nå driter jeg i hva andre folk mener og tror. Ja, for selv om jeg er homofil så betyr det ikke at jeg liker å bruke leppestift eller gå fremst i GayPride-toget. Forstå meg riktig, jeg har ikke noe i mot de som gjør det, men poenget mitt er at homofile også er forskjellig. Husk det til neste gang dere hører noen uttale seg om homofile som om de var trykt opp på en kopimaskin. 


Hvordan var det å være sammen med en 17-åring?

Aldersforskjellen mellom meg og Kristian var ikke et problem. Vi hadde det veldig fint sammen, selv om han ikke var gammel nok til å dra ut på byen, men det var ikke det som betydde noe. Dere har vel alle hørt ordtaket "kjærligheten kjenner ingen alder"? Så lenge vedkommende har de egenskapene jeg er på utkikk etter og kjemien klaffer er alderen bare et tall i mine øyne.  

Har du mye tid til venner og familie?
Det siste året hvor jeg har jobbet som flyvert har vært ganske hektisk. Når man attpåtil bor langt unna familien er det ikke like lett å få tiden til å strekke til. På tross av det føler jeg selv at jeg har vært flink og benyttet muligheten til å reise hjem. Nå som jeg slutter i SAS og ikke lenger har tilgang til ID-billetter er det ikke sikkert at jeg har muligheten til å reise hjem like ofte. Takk gud for skype, mobil og facebook sier jeg bare. Verden hadde vært en smule trist uten, for å si det sånn. 

Favorittparfyme?
Uten tvil Fierce Cologne fra Abercrombie & Fitch. Jeg lukker øynene og tenker på Alexander Skarsgård hver gang jeg bruker den. Haha!

Hva gjør du for å ta vare på huden din?
Første bud er å bruke en skikkelig ansikskrem. Gjerne en som matcher din hudtype. Dropp disse billigvariantene du får kjøpt i dagligvarebutikk, det gjør bare vondt verre. Det er ikke bare viktig å tilføre ansiktet fuktighet, men også kroppen. Jeg vet at gutter flest er veldig dårlig på dette området og det finnes det ingen grunn til å være. Mange har spurt meg om hvordan jeg har fått så myk hud og svaret på det er daglig bruk av fuktighetskrem på hele kroppen. Til ansiktet bruker jeg ansiktskrem og rens fra Shisheido. Det koster, men til gjengjeld er det en investering du ikke kommer til å angre på. På kroppen smører jeg meg med bodylotion fra Biotherm eller Body Shop. 

Føler du deg noengang ensom eller deprimert? 
Svaret er JA!! Senest i går kjente jeg på akkurat den følelsen. Vi mennesker er jo ikke akkurat skapt for å være alene, i hvert fall ikke jeg. Heldigvis er det sjelden mellom de dagene hvor jeg føler meg ensom. Som oftest er jeg alt for opptatt med å ha det gøy sammen med venner/familie og det er jeg veldig glad for. Inntil den dagen jeg treffer den rette har jeg tenkt å nyte singellivet for alt det er verdt. Slik livssituasjonen min er nå ville jeg aldri vært foruten den frihetsfølelsen.

Følger du et treningsprogram? Evt. om du kunne delt det?
Som tidligere nevnt har jeg vært ganske slapp på treningsfronten den siste tiden, men jeg har vært i kontakt med en PT som skal hjelpe meg å finjustere et treningsprogram til meg. Dersom jeg føler det funker så kommer jeg til å dele det på bloggen. 

Favoritt artist?
Hmm. Der må jeg faktisk melde pass. Jeg hører på så mye forskjellig hele tiden at jeg har aldri fått tid eller mulighet til å legge min elsk på en artist. Men hvis jeg må velge en artist så tror jeg det må bli Celine Dion. Hun minner meg sykt mye om mamma. Drømmen hadde faktisk vært å ta med mamma på konsert med Celine Dion. Da vet jeg om ei som hadde blitt glad, for å si det sånn. 

Hva er din favoritt-proteinkilde når det gjelder mat?
Der må jeg nok svare kylling. Det kan brukes til så mangt og jeg blir aldri lei, så lenge man er flink til å variere vel å merke. Jeg pleier å fylle fryseren med kyllingfillet fra Sverige. Det er både bra og billig. (Anbefaler dere ikke å kjøpe den billigste varianten da den ender opp som en liten appelsinbåt i stekepannen).Har du noen i kikkerten?
Jeg har ingen i kikkerten og det har jeg vel heller ikke hatt på veldig lenge. 

Hvordan går det med kjærligheten?
Kjærligheten eksisterer ikke, for å si det sånn. Jeg trives som singel og ser derfor ikke noen grunn til å endre på det.  

Kan du se for deg et forhold med en jente?
Både ja og nei, men i praksis er det nok en gutt jeg ser for meg å bli kjæreste med.

Hva synes du om Fredrik Guldbrandsen? 
Foruten om at han er en veldig flink fotballspiller synes jeg også at han ser veldig bra ut. 

Liker du jobben din?
Jeg stortrives som flyvert i SAS. Fantastisk arbeidsmiljø, hyggelige passasjerer og variasjon er uten tvil grunnen til det.  

Hva er din favorittdestinasjon i yrket ditt?
Hmm.. Jeg trives veldig godt på stopp i Tromsø. Synes det er så fint der oppe, sommer som vinter. Den friske luften er jo også et stort pluss.

Har du planer å fortsette som flyvert?
Jeg hadde virkelig håpet at jeg kunne kombinere studiene med jobben som flyvert, men det lar seg dessverre ikke gjennomføre. Det betyr at jeg fra 1. august er arbeidsledig og må finne meg en ny deltidsjobb. Forhåpentligvis finner jeg meg en jobb på en klesbutikk eller noe. 

Nevn en positiv og en negativ side ved å jobbe som flyvert?
Det positive med å jobbe som flyvert er at du møter nye mennesker hele tiden. Det negative er at man er mye borte.  

Verdens beste Cathrine og meg fra vingeutdelingen i fjor sommer. 

Hvilken sport skulle du ønske du var verdensmester i?
Hvis jeg kunne velge hvilken sport jeg var verdensmester i så måtte det nok blitt fotball. Jeg er ikke spesielt interessert i fotball, men jeg vet bare at det er mye penger å hente i den bransjen.   

Hva er ditt standpunkt til religion og åndelige ting? 
Når det kommer til religion og åndelige ting er jeg helt blank. For å være ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre. Folk får tro på akkurat hva de vil for min del.  

Hva skal du gjøre i sommerferien? 
Jeg har sommerferie fra den 25. juni, men har ikke lagt noen spesielle planer enda. Jeg drar mest sannsynlig på Hovefestivalen den 28. juni og en tur hjem til jazzfestivalen, utover det tar jeg ting på sparket.  

Fikk du vite årsaken til nyresvikten du hadde for en tid tilbake?
Årsaken til nyresvikten viste seg å være en forgiftning. Mest sannsynlig har jeg fått et eller annet i drinken min, så pass på drikken deres når dere er ute på byen! Man vet aldri hva folk er i stand til. Heldigvis for min del var det bare en forgiftning og smertene gikk derfor over av seg selv. 

Hvis du skulle bodd et annet sted i Norge enn Oslo, hvor ville det vært?
Hvis jeg ikke skulle bodd i Oslo ville jeg nok kanskje bodd hjemme i Molde. Jeg liker Trondheim også, så da hadde heller ikke vært utelukket.  

Molde ♥

Dere trodde kanskje at jeg hadde glemt spørsmålsrunden? For å være helt ærlig så hadde jeg faktisk det. Sorry! Det er med god grunn at jeg har anskaffet meg en avtalebok, for å si det sånn. Jeg har nemlig en tendens til å glemme alt som ikke blir nedskrevet. Noen som kjenner seg igjen kanskje? Forhåpentligvis slipper dere å vente like lenge på del 2. Haha! :-) 

God søndag alle sammen! Jeg ser i kommentarfeltet at dere etterlyser en spørsmålsrunde, så da tenkte jeg det var på sin plass å kjøre en med det samme. Er det noe dere lurer på rundt meg og mitt liv? Ja, da er dette tidspunktet å være nysgjerrig. Det kan bli lenge til neste gang, så fyr løs om det er noe dere vil vite. Kanskje jeg til og med svarer i en videoblogg. Hva tenker dere om det?Hvor gammel var du når du stod frem og fortalte at du var homo?
I 2009 stod jeg frem som homofil på min daværende blogg, gl3nns.blogg.no.. Det er selvfølgelig ikke til å stikke under en stol at jeg skjønte tegningen lenge før, men jeg turte ikke å stå frem før jeg var 18 år gammel. Heldigvis for min del fikk jeg bare positive tilbakemeldinger. Man går gjerne rundt og gruer seg til å stå frem, men det er faktisk ingenting å grue seg til. De som er glad i deg vil respektere deg for den du er, uansett om du er homofil, bifil eller lesbisk. Mine foreldre for eksempel tok det relativt greit. Pappa trengte riktignok litt lengre tid enn mamma, men etter hvert så gikk det seg til. 

Angrer du på at du var med på Paradise Hotel?
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke angrer på min deltakelse i Paradise Hotel. Det var en opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Jeg fikk reise til et luksushotell i Mexico, hvor jeg ble kjent med mange interessante mennesker. I tillegg til å bli kjent med alle disse menneske ble jeg også bedre kjent med meg selv. Ja, for etter å ha vært med i et realityprogram så er det umulig og ikke oppdage nye sider ved seg selv. Da på godt og vondt selvfølgelig. Når det er sagt føler jeg at jeg fremstod som en ærlig og oppriktig person. Familie, venner og bekjente har fortalt meg i ettertid at de synes jeg klarte meg fint og at jeg var meg selv 100%. 

Har du kontakt med noen fra Paradise nå?
Det er ingen av deltakerene fra Paradise Hotel jeg har merkverdig kontakt med. Det hender jeg snakker med Isabell, Pia og Ariel, men utover det har jeg ikke kontakt med noen. Dette er ikke fordi jeg har noe i mot de andre deltakerene, men heller fordi jeg har mer enn nok med jobb, familie og de vennene jeg hadde fra før.

Foto: seher.no


Utseende VS personlighet - hva legger du mest merke til?
Det første jeg bemerker meg hos en gutt er selvfølgelig utseendet. MEN i mine øyne nytter det ikke bare å se bra ut, han må også ha en væremåte og en personlighet som står i stil med utseendet. I lengden er det jo trossalt personligheten man skal leve med, så da gjelder det å velge en partner med en blanding av begge deler.

Hvordan ville en drømmedag for deg sett ut?
Hmm.. Jeg har mange forskjellige drømmer, men hvis jeg skulle sett for meg en drømmedag så hadde det blitt shopping med en utømmelig konto i New York. Håper og tror at jeg får til å reise dit i slutten av januar. Da uten en utømmelig konto dessverre, men jeg får i det minste oppleve New York. Dessuten kan jeg vel ta meg råd til litt shopping, om ikke annet. 

Hvor bor du?
Jeg bor i Oslo, nærmere bestemt på Majorstuen. Her bor jeg i et kollektiv i en stor leilighet sammen med fire flotte jenter. På grunn av jobben er det sjelden jeg er hjemme i Oslo, men de gangene jeg er der så vet jeg å benytte meg av de fordelene som finnes i en "storby". 

Hvem skal du feire jul med?
I år skal jeg feire jul i Kristiansund hjemme hos den ene søsteren min, Stine, og hennes samboer, Rune. Sammen med deres barn og pappa skal vi nok få det veldig koselig sammen. Jeg gelder meg virkelig til å komme hjem å feire jul. For ikke å snakke om tilbringe tid sammen med familie og venner.

Hva ønsker du deg til jul? 
Nike free run sko i svart, langrennski med fullt utstyr, penger, gavekort, UGGS tøfler, morgenkåpe og treningsklær. Dette er bare noe av det jeg kommer på i farten. 

Hvilke ønsker har dere til jul? 

Er det noe du har et stort savn for?
Ja, foruten om familie og venner hjemme i Molde savner jeg å spille håndball. Da dette er og har vært en av mine store lidenskaper her i livet. Det lar seg dessverre ikke gjøre å kombinere håndball med den jobben jeg har nå, men kanskje en dag.

Hva er dine behov/must/ must do gjennom en dag?
I likhet med de fleste andre er jeg avhengig av å sjekke instagram, facebook og snapchat. I tillegg til dette må jeg pusse tennene to ganger om dagen (morgen og kveld). Noe annet jeg også må gjøre i løpet av en dag er å kose med meg selv. What to say? Boys will be boys. Haha! :-)

Hvorfor ble det slutt mellom deg og Kristian? 
For å gjøre en lang historie kort: Årsaken til at det ikke funket mellom meg og Kristian var helt enkelt på grunn av avstanden, jobben min og det faktum at vi er på to forskjellige steder i livet. Han går fortsatt på videregående og jobber i tillegg, mens jeg jobber 100% som flyvert og er stortsett sjelden hjemme i Oslo. Jeg er fortsatt veldig glad i Kristian, men enkelte ting fungerer bare ikke like bra i praksis som i teorien. 

Hvordan har du det om dagen?
Humøret mitt er veldig opp og ned om dagen. Jeg går fra å være smilende og blid i det ene øyeblikket, for så bli trist og lei meg i det andre. Dette har utvilsomt en sammenheng med hva jeg har gått gjennom den siste tiden, men det skyldes også årstiden. Jeg merker at jeg savner sol og sommer. Siden jeg begynte å jobbe som flyvert i sommer har jeg enda ikke hatt ferie, og det merkes på kroppen. Jeg gleder meg enormt mye til å komme hjem til jul. Det skal bli fantastisk deilig å tilbringe tid sammen med familie og venner. 

Hva skal du gjøre på nyttårsaften?
Det kommer helt an på om jeg skal jobbe første nyttårsdag eller ikke. Svaret på det får jeg den 23. desember, så inntil den tid er det fortsatt uvisst hva jeg skal gjøre på nyttårsaften. Håper selvfølgelig at jeg får fri og kan feire inngangen til det nye året sammen med mine nærmeste, men det er for tidlig å si noe om enda.

Hva liker du best med julen?
Det jeg liker best med julen er utvilsomt samholdet. I min familie er det ikke ofte at vi får muligheten til å samles alle sammen, men jula er liksom limet som holder oss sammen. Da møtes vi hjemme hos hverandre, spiser deilig mat og hygger oss. Det blir mye innekos i jula og det synes jeg er veldig koselig. Spesielt hvis det er snø og kaldt ute. Favoritt julesang?
Deilig er jorden med Maria Haukaas er utvilsomt en av mine favoritt julesanger. Hun synger den så fint. Hør den på spotify HER.   

Hvorfor har du blogget så lite den siste tiden?
Jeg har rett og slett ikke vært i humør til å oppdatere bloggen. Fra nyttår har jeg lovet meg selv å bli flinkere på bloggfronten. Da skal jeg starte med blanke ark og prøve å sette av mer tid faste innlegg. Nå skal det også sies at jeg har en jobb med varierte arbeidstider og det er ikke bestandig at jeg rekker å blogge, selv om jeg har aldri så lyst. Uansett, jeg skal prøve å bli flinkere over nyttår. 

Hvilket sted ønsker du mest å reise på ferie?
Akkurat nå kunne jeg reist hvor som helst, så lenge jeg visste at det var sol og varmt der. Hvis jeg skulle valgt en destinasjon måtte det nok blitt Hawaii. Hvite strender og blått hav så langt øyet kan se.  

Har du aldri følt noe for ei jente før?
Sist gang jeg hadde følelser for ei jente var på ungdomsskolen. Jeg var faktisk hodestups forelsket i ei jente da jeg gikk i 8. klasse. Dere må tro det gjorde vondt da hun valgte bestkompisen min fremfor meg. Kanskje det var bitterheten over å ikke bli valgt som gjorde at jeg ble homofil. Haha, neida.. 

Trives du i jobben som flyvert?
Jeg trives veldig godt i jobben som flyvert. Hvorvidt jeg kommer til å jobbe med dette er fortsatt usikkert. Jeg har som tidligere nevnt lyst å studere til høsten 2014, men jeg vet bare ikke hva jeg vil studere enda. I mellomtiden tar jeg tiden til hjelp og gjør nytte for meg sammen med luftens helter.  

Hva er din favoritt årstid?
Min favoritt årstid er utvilsomt sommerhalvåret. Alt er så lett og lystig. Det å stå opp om morningen for eksempel er ingen sak sammenlignet med en kald og mørk vinterdag. Dessuten er jeg veldig glad i sol og varme, så da ville det vært rart å si noe annet.

Hei dere! Jeg tenkte kanskje det var på sin plass med en aldri så liten spørsmålsrunde nå før jul. I stedet for å svare en og en i kommentarfeltet foretrekker jeg heller å gjøre et helt innlegg, hvor jeg svarer på spørsmål fra dere. Så hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre i vei. Jeg skal som alltid prøve å svare etter beste emne. 

PS! Jeg håper dere skjønner at jeg ikke vil gå i detaljer på alt som omhandler privatlivet mitt. 

Hvem har laget designet på bloggen din?
Designet jeg har nå er det Vegard Iversen som har laget. Han lager hovedsaklig design til nettsider og bedrifter, men han tar også i mot oppdrag fra bloggere. Hvis du er interessert, ta kontakt på mail post@iversn.no  

Hvor har du kjøpt skinnjakken din?
Skinnjakken min har jeg kjøpt på H&M. Betalte kun 599,- Jeg drømmer riktignok om en ordentlig skinnjakke fra Acne. 

Hvilke størrelser bruker du i skjorter og t-skjorter?
Det varierer veldig, men som oftest bruker jeg medium. I enkelte skjorter, fra for eksempel Ralph Lauren bruker jeg small. 

Hvilke bilderedigeringsprogram bruker du?
Jeg redigerer bildene mine i http://pixlr.com/express/. Programmet er gratis og det er veldig lett å bruke. 

Hvordan er bosituasjonen din nå?
1. September flyttet jeg inn i samme kollektiv som jeg bodde i sist gang jeg bodde i Oslo. Jeg deler en toppleilighet som ligger på Majorstuakrysset med fire søte jenter. Vi har alle hvert vårt soverom på 15-20 kvm, i tillegg til en stor felles stue, kjøkken og bad. 

Hvor har du kjøpt toalettmappen din?
Toalettmappen min er kjøpt på Mulberry i Oslo. 

Hvor henter du inspirasjonen til å sette sammen ulike antrekk?
Jeg henter inspirasjon til å kle meg ved å lese andre moteblogger og magasiner. I tillegg blir jeg inspirert av folk på gata. 

Er du fotballfan? 
Jeg må vel ærlig innrømme at jeg ikke er så alt for begeistret for fotball, men det hender at jeg følger med på MFK nå og da. 

Hvor handler du klær på nett?
I det siste har jeg fått sansen for flere nettbutikker som for eksempel: Nelly, Stylepit, Boozt, Maxiumum og Smartguy. 

Hva er ditt tips til gutter som er usikker på sin egen seksualitet? 
Jeg anbefaler alle sammen som er usikker på sin legning til å prøve seg litt frem. Du kommer ingen vei med å sitte hjemme med skjegget i postkassa. Du må eksprimentere seksuelt med både gutter og jenter. På den måten vil du nok finne ut hva du liker best. Dersom du ikke finner ut hva du vil trenger du ikke å stresse. Ta deg den tiden du trenger, og viktigst av alt: drit i hva alle andre mener og sier. Du lever mest sannsynlig en gang; gjør det beste ut av det. Kos deg! Ps! Husk prevensjon. 

Vil du ha tatovering?
Jeg har lenge hatt lyst på tatovering. Spørsmålet er bare hva jeg skal ha og hvor på kroppen jeg skal ha den. Jeg vil nemlig ikke ha en stor skjemmende tatovering som kan være skjemmende i jobbsammenheng og den slags.

Er du flink til å danse eller synge? 
Da jeg var yngre likte å holde på med begge deler. Jeg var blant annet med i en dansegruppe på UKM og jeg sang i barnekor. Det var før jeg kom i stemmeskiftet vel å merke.    

Liker du å flørte?
Det kommer veldig an på hva man definerer som flørting. Jeg liker å gi kompliment til mennesker rundt meg, men det trenger ikke nødvendigvis å bety at jeg flørter. 

Har du vært i Kristiansund før?
Mange ganger! Søstra mi, Stine, bor der, pluss at jeg har spilt mange håndballkamper og turneringer der.  

Har du noen gang blitt mobbet på grunn av din legning?
Da jeg var yngre ble jeg mye mobbet. Ikke bare på grunn av legning, men også fordi jeg var opptatt av klær og utseende. Jeg skal ikke legge skjul på at mobbingen har satt dype spor, men nå i ettertid har det gjort meg sterk og selvsikker. Jeg har sagt det før og sier det igjen; den som ler sist, ler best. Det slår aldri feil. Tro meg!

Har Kristian blogg?
Nei, men han har instagram: @kristianbertelsen

Hvilken hårvoks bruker du?
Jeg bruker å veksle mellom et par-tre forskjellige, men en av de sverger til er constructor wax fra Id Hair: 


Er du mann eller dame i et forhold?
Som dere alle vet er jeg en gutt som liker gutter. Med gutter mener jeg selvfølgelig gutter som oppfører seg som gutter. Ergo, verken jeg eller partneren min har behov for å leke rollespill. Jeg vil være meg selv og ønsker ikke å gjøre noe greie ut av det. Pussig nok virker det som at folk har inntrykk av at det må være en "mann" og en "dame" i et homofilt forhold. I mitt hodet blir det helt feil og om så var tilfelle hadde jeg mye heller giftet meg med en jente. 

Er du en person som blir lett sjalu?
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har en tendens til å bli sjalu. Jeg vil ikke si at jeg er av den verste sorten, men jeg kan fort bli ukomfortabel hvis jeg føler meg truet. Da i et parforhold vel å merke.

Er du noen gang redd for å fly?
Nei. Jeg har aldri vært redd for å fly. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror det har en sammenheng med at jeg fløy mye da jeg var liten. For meg er det like vanlig å sette seg inn i et fly som å sette seg i en bil. Med tanke på at jeg nå jobber som flyvert er det kanskje en vesentlig fordel. Hehe. 

Hva syntes familien din om at du var med på PH, og oppførselen din på hotellet?
Flere av mine nærmeste var selvfølgelig skeptisk til at jeg skulle være med på programmet, men etter at de fikk se meg på tv var de bare positiv. Med unntak av den ene scena med Louis, noe jeg har full forståelse for at de reagerte negativt på. 

Angrer du på at du hadde sex med Louis?
Nå skal det sies at Louis og jeg ikke hadde fullstendig sex. Hun gav meg en avsugning, that´s it. Beklageligvis for vår del ble det fremstilt som noe helt annet på tv. 

Hvor mange søsken har du? 
Jeg har tre søsken, to søstre og en bror. Alle er mye eldre enn meg og har barn. 

Har du reist mye rundt i Norge? 
Det er mye av Norge jeg ikke har sett. Jeg har for eksempel aldri vært i Bergen og jeg har aldri vært lenger nord enn Trondheim. Heldigvis har jeg et par overnattinger i nord Norge fremover. Gleder meg til å se den mye omtalte og vakre naturen der oppe. 

Hvem tar bildene av deg?
Det varierer veldig. Som oftest er det venner eller familie. Hvis ikke det lar seg gjøre har jeg et kamerastativ og utløser til kamera som jeg pleier å ty til. Men det er kun i krisesituasjoner. Ikke alltid like gøy å rigge opp et stativ ute på gata. Haha!  

Jobber du for ett flyselskap, eller flere? Trives du?
Jeg jobber kun for ett flyselskap og er veldig fornøyd med det. Så langt kan jeg ikke si annet enn at jeg stortrives. Jeg har allerede møtt mange flotte mennesker, både crew og passasjerer. Så dette lover godt!

Hvor trives du best, Oslo eller Molde?
Det er vel ingen hemmelighet at jeg trives i hovedstaden. Her er det noe som skjer til enhver tid og man kan gå på butikken uten at man føler seg uglesett. Når det er sagt trives jeg veldig godt hjemme i Molde. Det er trossalt hjembyen min. Med familie og venner innen rekkevidde føler jeg meg avslappet og best av alt, trygg. Det er vel den største forskjellen.Legg merke til den vakre naturen som finnes i Molde. Fjorden og de flotte fjellene. Savn..

Hva var det beste du opplevde på Paradise Hotel?
Den beste opplevelsen på PH var da jeg klarte å stjele Tors hammer og sikret meg en plass i finalen.

Hva fikk deg til å melde deg på Paradise Hotel?
Jeg meldte meg ikke på. Det var noen som hadde tipset tv3 og jeg ble oppringt. 

Hvem synes du var søtest av guttene på Paradise Hotel?
Mats Erik og Thomas.

Hvilken vgs gikk du på?
Jeg gikk første og andre året helse og sosial på Fræna Vgs. Tredje året gikk jeg allmenn påbygging på Romsdal Vgs.

Har du kjæreste?
Hmm. Kanskje det kanskje. Jeg vil i hvert fall ikke påstå at jeg er singel. 

Hvor lang tid bruker du på å finne ut hva du skal ha på deg?
Jeg bruker ikke så lang tid på å finne ut hva jeg skal ha på meg faktisk. Det kommer veldig naturlig. Som oftest har jeg en tanke bak de ulike antrekkene når jeg er ute på shopping.

Hvordan synes du at jenter bør kle seg?
For å være helt ærlig så synes jeg alle bør kle seg akkurat slik som de ønsker. Men jeg synes selvfølgelig at jenter med stil er veldig sjarmerende.

Har du noen gang vært forelsket i en jente?
Ja, det har jeg! Da jeg gikk 8. klasse var jeg hodestups forelsket i ei søt jente som heter Anne May. Det gjorde ekstra vondt da hun valgte bestekompisen min ovenfor meg. 

Hvis du kunne forandre på noe i livet ditt, hva ville det vært?
At jeg ikke satset mer på håndballen. Da jeg følte at dette var en av de tingene jeg var skikkelig god i. Blir du gjenkjent på jobb?
Ja, jeg blir gjenkjent på jobb, men det synes jeg bare er koselig. 

Beskriv deg selv med tre ord?
Snill, ydmyk og positiv. 

Er du mer street smart enn skole smart? 
Jeg vil påstå at jeg er en praktiker fremfor en teoretiker, men føler likevel at jeg har et greit vitnemål. Så man kan kanskje kalle det en god blanding.

Hvilket treningsprogram og kosttilskudd bruker du?
Per dags dato består treningen min av power walk til og fra jobb, samt trappene opp og ned fra leiligheten. De siste månedene har jeg blitt sykt lat, men det er jeg i ferd med å snu. Bare så det er sagt! Når det gjelder kosttilskudd så spiser jeg veldig mye av de rosa omega 3 fiskene som man finner i smågodthyllene rundt omkring på de forskjellige dagligvarebutikkene. Farlig god, men gir dessverre ingen virkning kombinert med trening. Haha. 

Er det flyvert du ønsker å være resten av livet?
Det er det nok litt tidlig å svare på enda, men hvis det viser seg at jeg vil jobbe med det resten av livet så er det nok for en veldig god grunn. 

Hvordan har du så fin hud?
Jeg gjør faktisk ikke så mange tiltak, annet enn at jeg drikker mye vann og smører meg med fuktighetskrem. 

Har du kontakt med alle fra Paradise Hotel fortsatt, eller bare noen?
Jeg har ikke kontakt med andre enn Isabell og Pia. Hvorfor det har blitt sånn vet jeg faktisk ikke. Man kan vel helt enkelt ikke være bestevenner med alle her i verden. 

Har du en spotifyliste du kan dele med oss?
Jeg pleier å være flink å oppdatere på spotify, men har vært litt sløv også der den siste tiden. Min nyeste spilleliste finner du HER. 

Hvem er han kjekke gutten du poster bilder av? 
Han heter Kristian. En fantastisk gutt som betyr veldig mye for meg. Jeg har blitt utrolig glad i han og ja, jeg kan bekrefte at jeg har et forhold til han. 

Favorittsang om dagen?
Justin Beiber - Nothing Like Us.  

Hva synes du om svensker?
Jeg elsker svensker! De ser som oftest bra ut og er tidlig ute på motefronten. 

Hva liker du best å spise om sommeren?
Jordbær, is og reker. 

Hvilke utesteder anbefaler du i Oslo?
Jeg pleier som oftest å gå ut på Solli, Hegdehaugsveien, Aker Brygge, National og Løkka.

Hva liker du best å gjøre på firtiden?
Egentlig minst mulig, men selvfølgelig er jeg også glad i å reise, blogge, trene og tilbringe tid med de jeg er glad i. 

 

Favoritt mat?
Sushi, uten tvil!

Hvordan ble du flyvert?
Jeg søkte på en stilling som ble utlyst på internett. Jeg ble innkalt til intervju og deretter var jeg med på en prosess som bestod av ulike tester og flere intervjurunder. Etter å ha bestått de forskjellige stegene ble jeg kvalifisert til kurs. Hvor jeg måtte tilbringe tre uker på skolebenken med en kombinasjon av praktisk og teoretisk trening/eksamen. Som en del av kurset har jeg vært ute på mine første prøveflyvninger og først på fredag kan jeg endelig kalle meg air host eller flyvert som det heter på norsk.

Hvordan er bosituasjonen din akkurat nå?
De siste månende har jeg bodd hos mine bestevenninne, Julia. Her skal jeg bo frem til 1. september. Da flytter jeg inn i kollektivet på Majorstuen sammen med blant annet Mette og Cathrine.

 

Håper dere er fornøyd med del 1! Resten av svarene kommer etter hvert. :-) 

Siden jeg fortsatt er sengeliggende og har det helt forjævlig tenkte jeg å gi dere del 3 av spørsmålsrunden. Jeg skulle mer enn gjerne laget en videoblogg hvor jeg svarte på disse spørsmålene, men jeg håper sykdom regnes som gyldig grunn for å slippe akkurat det.  Tror jeg har svart på det meste nå altså. Hvis dere har flere spørsmål må dere ikke være redd for å spørre. Here we go:  

Hvilke blogger leser du?
Det varierer veldig, men de jeg leser fast er: Andreas Wijk, Julia NylandAndrea Badendyck, Bennysridle og Isaabell.

Har du søsken? 
Ja, jeg har tre stykker. De er alle eldre enn meg, så jeg er minstemann. 

Liker du å lage mat?
Både ja og nei. Jeg har mine perioder hvor jeg er flinkere på akkurat det området der, men jeg har også dager hvor jeg skulle ønske at maten laget seg selv. Haha. 

Hva er favoritt maten din?
Det er utvilsomt biff med fløtegratinerte poteter, brokkoli og soppsaus. Nam!

Favoritt dyr? 
Hund og katt. Da er det riktignok små hunder som er tingen. Jeg liker ikke sånne store, våte bikkjer som lukter død og fordervelse. Katt har alltid vært favoritten, da jeg har hatt katt siden jeg var liten. De siste årene har jeg dessverre ikke hatt mulighet til å ha dyr der jeg har bodd.

Topp 5 sjokolader?
1. Melkesjokolade med smaken av M. 2. Vanlig melkesjokolade. 3. Troika. 4. New Energy. 5. Melkesjokolade med smaken av daim. 

Har du vært sammen med Lars Tangen? 
Nei, vi har aldri vært kjærester og kommer heller ikke til å bli det.

Hvordan redigerer du bildene dine? 
Jeg redigerer bildene mine i http://pixlr.com/express/. Har skrevet et innlegg om det tidligere, HER.  

Har du noen gang hatt hull i tennene?
Ja, det har jeg faktisk. Mange tror at jeg har så sterke og fine tenner, men sannheten er at de er ganske svake. Derfor må jeg være ekstra flink med tannpuss, munnskyll og tanntråd.  

Hvor kunne du tenkt deg å bo i Oslo?
Aller helst kunne jeg tenkt meg å bo på Majorstuen. Her bodde jeg sist da jeg bodde i Oslo, og jeg har mesteparten av nettverket mitt i det området. Jeg er også åpen for å bo på St.Hanshaugen eller Alexander Kiellandsplass.   

Hva liker du best og minst med Julia?
Det jeg liker best med Julia er at hun er ærlig. Det jeg liker minst med henne må være at hun av og til kan være litt i overkant stresset.

Hvis du kunne endret noe på deg selv, hva ville du endret?
Da ville jeg uten tvil ha endret på nesen min. Det er den jeg er mest missfornøyd med på hele kroppen.

Tar du solarium?
Ja, jeg pleier å ta solarium i ny og ned. Prøver å ikke overdrive, da det er farlig for huden.Finner du alle outfitene dine selv, eller får du hjelp?
De finner jeg helt selv. Jeg lar meg selvfølgelig inspirere av andre blogger, folk på gata og diverse magasiner.  

Liker du Justin Bieber?
Selvfølgelig! Det går jo ikke an å ikke like Justin Bieber. Jeg synes han er en flott artist og ikke minst, flott å se på.

Har du noen tips til å bli en bra blogger sånn som deg?
Først og fremst, takk for at du synes at jeg har en bra blogg! Det viktigste på en blogg er i følge min mening et rent og ryddig design, fine bilder og et språk som er lett å forstå. Alt for mye tekst og vås kan i lengden bli kjedelig og uinterresant. Prøv å varier innhold og bilder slik at du ikke skriver om det samme hver dag.  

Har du noen gang hatt en guttekjæreste?
Jeg vil ikke påstå at jeg har vært i et seriøst forhold. Ja, jeg har holdt på med et par stykker, men det har aldri kommet til det stadiet at vi har gått ut som kjærester.

Jobber du fortsatt på Bunnpris?
Nå er jeg på jakt etter jobb i Oslo, så regner med at det ikke blir så mye jobbing på Bunnpris fremover. Ikke annet enn en ekstravakt i ny og ned.

Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?
Jeg bruker minimalt med tid på badet faktisk. Det eneste jeg bruker tid på er håret mitt. Når jeg er nyklipt bruker jeg kanskje maks tre-fire minutter. 

Hvor kjøper du klærne dine?
Jeg kjøper klærne mine på butikker som Volt, H&M, Steen & Strøm, Zara og Carlings.

Hvor høy er du?
Nærmere 1.80. (1.79 for å være helt nøyaktig)

Pepsi eller cola?
De gangene jeg drikker brus velger jeg Pepsi Max.  

Har du vært i London?
Ja! En gang. Det var riktignok på vinteren. Jeg skulle veldig gjerne vært der en gang på sommeren også.  

Leser du alle kommentarene du får?
Jeg leser faktisk alle kommentarene dere legger igjen! Prøver så godt jeg kan å svare alle, men det er ikke like lett. På facebook er det umulig, men her på bloggen er det noe enklere.  

Hva er det beste med livet?
Det beste med livet må være at det er så uforutsigbart. En dag er du trist og lei deg, mens en annen dag er du blid og fornøyd. Disse opp- og nedturene er på godt og vondt det beste med livet. For ikke å snakke om venner, familie. Det er jo de som gjør livet verdt å leve. 

Er du åpen for å bli kjent med nye folk?
Det vil jeg påstå. Jeg ser på meg selv som blid og utadvendt. Personlig syens jeg det er morsomt å bli kjent med nye mennesker. Unge som gamle.

Hvilke parfymer bruker du?
Jeg har to favoritter. Den ene er fra Abercombie & Fitch og den andre er fra Hugo Boss. 

Røyker eller snuser du?
Nei, og det skal jeg aldri begynne med heller. Jeg hater røyk og jeg kan ikke fordra snus.

Hva var det mest fantastiske med å være med på PH?
Det mest fantastiske med å være med på Paradise Hotel er uten tvil alle menneskene jeg har blitt kjent med. Det er selvfølgelig noen man klikker mer med enn andre, men sånn er det jo alltid. I tillegg må jeg berømme luksushotellet vi bodde på. Jeg kan garantere dere at det er mye finere i virkeligheten enn på tv. Klima, omgivelsene og utsikten - alt er som tatt ut ifra en drøm.  

Hvem har du mest kontakt med fra PH?
Isabell
og Pia er de to jentene jeg har mest kontakt med. Av guttene er det Thomas og Mats Erik.

Var det morsomt i Mexico?
Ja, gjett om! Jeg ville ikke vært foruten den fantastiske reisen til Mexico og Paradise Hotel. Gjennom mitt opphold på hotellet har jeg blitt kjent med mennesker jeg aldri ville blitt kjent med ellers. Det har også gjort at jeg har lært meg selv bedre å kjenne, både på godt og vondt. 

Hvorfor meldte du deg på PH?
Jeg meldte meg ikke på Paradise Hotel. Det var noen som hadde tipset tv3 og derav ble jeg oppringt av en deltakeransvarlig. Likevel måtte jeg gjennom flere intervju for å bevise at jeg var en verdig kandidat. Så til de av dere som tror det er piece of cake å komme med, tro om igjen.

Kunne du vært med på PH en gang til om du fikk sjansen?
Det kommer helt an på. Slik som situasjonen er nå er jeg mer enn fornøyd med å ha fått vært med en gang. Jeg synes mye heller at noen andre skal få muligheten til å prøve seg. Når det er sagt trives jeg godt foran kamera og hadde nok ikke takket nei hvis en lignende mulighet hadde bydd seg.  Hvordan føles det å være kjendis over natten? Er den følelsen god eller dårlig?
Det var surrialistisk å våkne opp dagen etter at jeg sjekket inn på hotellet. Plutselig visste alle hvem jeg var. I hvert de fleste som er på min alder. Facebook, instagram og bloggen eksploderte. For ikke å snakke om alle som plutselig stoppet meg på gata og ville ta bilde med meg. Jeg velger å ta all oppmerksomheten som et stort kompliment. Uansett om jeg har vært med på Paradise Hotel eller ei så er jeg fortsatt den samme. Jeg mener at det er viktig å beholde bakkekontakten, hvis ikke kan man fort gå på en smell. 

Angrer du på at du var med på PH?
Så langt vil jeg ikke si at jeg angrer på at jeg var med på PH. Jeg står for alt jeg har sagt og gjort, så da får jeg selv ta konsekvensene av det. Hittil har jeg bare fått positive tilbakemeldinger og ros, noe jeg setter ufattelig stor pris på. Jeg vet at det også finnes folk som misliker meg, men de hadde eksistert uansett om jeg var med på PH eller ei. 

Hvem hadde du valgt av Charlotta og Tina?
Det var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg vet ikke helt om jeg skjønner hvilken sammenheng du mener? Hvis det er inne på hotellet kan jeg dessverre ikke uttale meg noe om det. 

Det virker som at Isabell har/hadde sterke følelser for deg inne på PH, blir det noe ut av det?
Hehe. Isabell er ei sprudlende jente som det er veldig lett å bli glad i! Men jeg kan dessverre ikke avsløre om det blir noe mer mellom oss. Dere må nesten bare følge med for å finne det ut. 

Synes du selv at du er kjekkest på PH? 
Jeg synes overhodet ikke at jeg er den kjekkeste av guttene i årets sesong av Paradise Hotel. Personlig synes jeg både Sander, Patrick og Magne ser bedre ut enn meg. Jeg blir forøvrig veldig smigret av alle dere som synes at jeg er den kjekkeste inne på hotellet.

Hva synes du om Charlotta?
Jeg har ingenting vondt å si om Charlotta. Inne på PH blir vi satt i situasjoner der det kan virke som at vi har noe mot hverandre, men det har vi altså ikke. Dere må huske på at PH er et spill.

Håper dere er fornøyd med svarene mine så langt?

Er du helt 100% sikker på at du er homofil?
Jeg kan ikke si med hånden på hjertet at jeg er 100% homofil, for jeg har en tendens til å rote med jenter når jeg drikker. Den dagen jeg eventuelt forelsker meg i en gutt kan jeg kanskje føle meg sikker, inntil det skjer tar jeg livet som det faller seg. Jeg er ikke så opptatt av å definere meg selv som det ene eller det andre. Så lenge man har det bra og er lykkelig så spiller det vel ingen rolle hvilken legning man har. Gjør det vel? 

Når fant du ut at du var homofil?
Da jeg kom i puberteten begynte jeg å føle meg tiltrukket av gutter. Det gjorde ikke akkurat situasjonen bedre at jeg på en og samme tid ble tiltrukket av jenter. Tok meg mange år før jeg fant ut hva jeg likte best. Til og med den dag i dag har jeg mine tvilende stunder. 

Når kom du ut av skapet/innså at du var homofil?
Jeg var 18 år gammel da jeg "kom ut av skapet". Det var forresten derfor jeg laget meg blogg, nettopp for å stå frem en gang for alle. 

Hvordan reagerte du selv når du fant ut at du var homofil?
Det var slettes ingen dans på roser da jeg fant ut at jeg likte gutter. Jeg tror aldri jeg har vært så usikker og skamfull noen gang. I en alder av 14 år har man gjerne mer enn nok med puberteten og alle hormonene som løper løpsk i kroppen. Utad prøvde jeg å late som ingenting og tvinge meg selv til å tro at jeg var helt normal. Det straffet seg i ettertid da jeg selv skjønte at jeg ikke var som alle andre. Det beste rådet jeg kan gi til de av dere som er i samme båt er å bruke all motgang for det den er verdt. For husk, det er i motbakke det går oppover. Så lenge du har venner og familie som støtter deg har du ingenting å bekymre deg over. De fleste vil uansett med tiden akseptere deg for den du er. De som ikke gjør det kan bare ha det så godt. 


Foto: May Veronica Rundhaug.

Liker du noen nå?
For øyeblikket har jeg ingen i kikkerten. Jeg er singel og nyter hvert eneste sekund. Når det er sagt har jeg veldig vanskelig for å få følelser for folk. Jeg vil ikke ha en kjæreste for moro skyld. Enten skal det være ordentlige følelser inni bildet, eller så kan det bare være. 

Hvor mange har du hatt følelser for?
De jeg har hatt følelser for i løpet av livet kan du telle på en hånd. Med andre ord, svært få. 

Hvor mange barn kunne du tenkt deg å ha?
Jeg har veldig lyst på barn og hadde jeg bare vært så heldig og fått et skulle jeg ikke bedt om flere. Drømmen er selvfølgelig to barn, stort hus, hytte på fjellet og en trygg familiebil.

Hva er det fineste du vet med jenter og gutter?
Personligheten, på tross av kjønn, er det fineste jeg vet. Jeg lar meg veldig lett sjarmere av en vinnende personlighet, glimt i øyet og et bredt smil.  

Hvordan ser drømmekjæresten ut?
Huff! Vanskelig spørsmål. Da jeg var yngre hadde jeg alltid en fasit på hvordan drømmekjæresten skulle se ut. Nå derimot synes jeg ikke at utseende er det viktigste. Ja, for jeg har nemlig funnet ut at det er personligheten som er den avgjørende for hvorvidt man passer sammen eller ikke. Hvilken nytte har en veltrent kropp og et prikkfritt ansikt hvis kommunikasjonen ikke er tilstedet? Nada, spør du meg. Drømmekjæresten min må vel være en person som har like interesser som meg. Egenskaper som ryddighet, utadvendt og blid er alfa omega. I tillegg hadde jeg satt enorm stor pris på om min kommende partner var opptatt av trening og klær.

Hei solstråler! Jeg har blitt valgt som ukens blogg hos blogit.no. Anbefaler dere å ta turen innom siden deres. Da kan dere lese hva jeg har svart på de ulike spørsmålene jeg ble stilt. Trykk på bildet under for å komme direkte til intervjuet. 

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere syntes om svarene mine. :-)

Som perfeksjonist kan jeg ikke fordra kluss i systemet, så denne formiddagen har jeg brukt til å rydde rommet mitt. Ettersom jeg pendler mellom Oslo og Molde annenhver uke blir det fort kaos i klesskapet. Det tolererer ikke denne karen: Her har dere en smakebit av hva som befinner seg inni klesskapet:

Flere enn meg som liker å ha orden i sysakene?

Hvor høy er du? 
179 cm. 

Hva synes foreldrene dine om at du begynte å blogge?
Slik jeg har fortsått det synes de det er positivt at jeg blogger. På den måten kan de følge med på hva jeg gjør. Dere vet, foreldre liker å ha kontroll på barna sine.

Trener du fortsatt på Elixia?
Nei. Ettersom jeg jobber på et av forsvarets sine treningssenter trenger jeg ikke å være medlem der. Er forøvrig medlem på Pro Gym hjemme i Molde. 

Hvor ofte trener du?
Til vanlig trener jeg minimum tre-fire ganger i uken. Nå i det siste har jeg slitt med motivasjonen og har ikke trent annet enn håndball (de ukene jeg har vært hjemme på perm).  

 Bilde fra sesongens første bortekamp mot Midsund. Vi vant 20-25, hvis dere lurte.

Er du homofil?
Ja! Skulle jeg svart noe annet ville det vært å lyve.

Hva var det som gjorde deg sikker på at du er homofil?
Jeg forstod med engang at jeg var homofil den dagen jeg sluttet å se på jenter. Ja, for da jeg var yngre ble jeg faktisk betatt av jenter.

Hvordan kom du ut av skapet? 
Til mine nærmeste venner fortalte jeg det face to face. Resten av omverden fikk vite det gjennom et innlegg jeg skrev på den daværende bloggen min. 

Har du vært forelsket i en kompis? 
Nei, heldigvis ikke! Når det er sagt har jeg veldig vanskelig for å forelske meg. 

Hvilke kvaliteter setter du pris på ved en eventuell kjæreste?
Ærlighet er viktig. I tillegg bør han være forståelsesfull, morsom, utadvendt, ryddig, selvsikker og sporty. 

Blogger du må lese? 
Andreas Wijk. I AM GALLA. Gelardofashion. Your-Mirror og Fotballfrue.

Hvilken by kunne du tenkt deg å bo i, i fremtiden?
Etter endt utdanning vil jeg bo i Molde. Da har jeg familie og venner i nærheten. (VIKTIG!) Det er riktignok ingen storby, men det gjør meg ingenting. For meg er trivsel mye viktigere enn alt annet. 

Har mote og hvordan du kler deg mye å si for deg?
Ja, det er ikke til å stikke under en stol at jeg er opptatt av klær og mote. Det handler ikke om å bruke dyre merkeklær eller gå kledd som alle andre. Men heller å sette sammen sin egen stil ut ifra hva man liker. Billige klær kan være vel så bra som dyre klær, så lenge man vet å kombinere de rette plaggene. 

Favoritt tv-serie?
Gossip Girl. Jeg elsker den serien! 

Vil du anbefale å dra på sesjon etter at man har fått innkalling til militæret? 
Ja, så absolutt! Noe annet jeg vil anbefale er å søke befalskolen. Da får du mye mer ut av førstegangstjenesten. Hadde jeg hatt muligheten til å spole tiden tilbake skulle jeg valgt annerledes. Det er selvfølgelig ikke for sent å søke seg inn på befalskolen etter at man har påbegynt førstegangstjenesten, men for min del er det uaktuelt. 

Hva synes du om moldedialekta? Skulle du ønske du hadde en annen dialekt?
Hehe! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes det er den fineste dialekten i Norge, men heller ikke den verste. Uansett hva jeg eller andre synes må jeg bare gjøre det beste ut av det. Så lenge folk skjønner hva jeg sier er jeg fornøyd. 

Hvilke land har du vært i?
Nå må jeg tenke.. Sverige, Danmark, Tyskland, England, Spania, Hellas, Tyrkia, Egypt og USA. I løpet av livet skal jeg besøke mange flere, tro meg. 

Hvilke språk kan du?
Norsk og engelsk. Ikke mye å skryte av det gitt. 

Hvis noen skulle lagd mat til deg, hva ville du valgt da? 
Biff med fløtegratinerte poteter og peppersaus. Love it! 

Hvor ville du reist akkurat nå? 
Til varmere strøk, uten tvil! Maldivene hadde absolutt ikke vært feil. Hvite strender og blått hav så langt øyet kan se. 


Noen som vil bli med på tur? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits